NCOI Zakelijk

Door je medewerkers volwaardige opleidingen aan te bieden, investeer je niet alleen in hun groei, maar ook in hun binding met de organisatie. Dat is belangrijk, zeker in deze krappe arbeidsmarkt waarin je je medewerkers niet kunt missen. Dat je daar als werkgever tegenaan loopt, begrijpen wij bij NCOI maar al te goed. Daarom bieden we met NCOI Zakelijk een breed scala aan erkende opleidingen die de kwaliteit en innovatie van het werk direct verbeteren. Je kunt kiezen voor maatwerk, bijvoorbeeld voor een groep medewerkers in huis, maar ook uit een breed aanbod aan reguliere opleidingen voor een of meerdere medewerkers. Door onze unieke maatwerkoplossingen hoeven je medewerkers niet te leren wat ze al weten. Dat scheelt tijd en geld, ook voor jou als werkgever. Benieuwd wat NCOI Zakelijk kan betekenen voor jouw organisatie? We denken graag mee. Neem contact met ons op

Ja, vertel mij meer

Welke ontwikkelbehoefte heeft jouw organisatie?

Investeren in de langetermijnontwikkeling van je medewerkers. Als opleider van werkend Nederland, weten we bij NCOI als geen ander hoe belangrijk dat is. Juist nu, in deze krappe arbeidsmarkt. Door werknemers een waardevolle opleiding aan te bieden, laat je zien dat je gelooft in hun ambities. Dat versterkt hun binding met de organisatie op een duurzame manier. Bovendien: met de waardevolle nieuwe kennis en vaardigheden die zij tijdens de opleiding ontwikkelen, tillen zij ook de organisatie naar een hoger niveau. Dat is meteen ook het mooie van NCOI Zakelijk. Al onze opleidingen leiden tot direct resultaat, waarmee ruim baan wordt gegeven aan verhoging van kwaliteit en innovatie.

Geen enkele organisatie is hetzelfde. En omdat er binnen elke organisatie ook weer verschillende ontwikkelbehoeften kunnen bestaan, kun je bij ons kiezen uit drie zakelijke opleidingsvarianten:

Maatwerk dat echt past

Standaardopleidingen sluiten niet altijd aan bij de opleidingsvraag van een organisatie, terwijl je daar nu juist naar op zoek bent. Daarom bieden we bij NCOI Zakelijk maatwerk dat echt past. Maatwerk, bijvoorbeeld in de vorm van losse modules. Zo hoeven je medewerkers niet te leren wat ze al weten. Dat scheelt tijd en geld, ook voor jou als werkgever. Meer weten over wat ons flexibele maatwerk kan betekenen voor jouw organisatie? We denken graag mee met je mee. 

Neem contact met ons op

Waarom maatwerk

Ervaren docenten
Veel ervaren docenten
Teambuilding
Teambuilding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Niet leren wat je al weet
Niet leren wat je al weet
Flexibele startmomenten
Flexibele startmomenten
Financiële voordelen
Financiële voordelen

Opleidingen voor meerdere medewerkers

Zijn er meerdere medewerkers binnen je organisatie met dezelfde opleidingsvraag?
Binnen een bedrijf is vaak al een berg kennis beschikbaar. We kijken goed naar de gewenste leerdoelen. Hierop passen we de opleiding, modules of training aan. Met bijvoorbeeld cases uit de eigen organisatie, wordt het geleerde meteen inzetbaar in de praktijk. Dat maakt NCOI Zakelijk uniek. Meer weten? We denken graag met je mee.

Neem contact met ons op

Opleidingen voor één medewerker

Medewerkers van verschillende afdelingen, kunnen individuele opleidingsbehoeftes hebben. Dat begrijpen we bij NCOI maar al te goed. Daarom bieden we een breed aanbod aan opleidingen op verschillende niveaus. Met de unieke methode van NCOI Opleidingen studeren je medewerkers flexibel, praktijkgericht en zonder onnodige ballast in korte, stapelbare opleidingen. Zo wordt studeren in combinatie met werk mogelijk.

Neem contact met ons op
Cases

HaagWonen is een van de grootste woningcorporaties van het land. 

Achmea is de grootste leverancier van financiële diensten in Nederland.

Bidfood is de grootste online groothandel in foodservice.

Vraag de online brochure aan

Ben je op zoek naar een manier waarop je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de interne ontwikkeling van je medewerkers? Of het nu gaat om opleidingen of trainingen voor een groep medewerkers of het opleiden van individuele medewerkers, bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Nieuwsgierig? Vraag onze online brochure aan

Richard Zeeman

Richard Zeeman
Accountmanager

112BHV, Zorg en Welzijn

Telefoon icon 035 - 200 2533
Envelopicon rzeeman@ncoi.nl

Eric van Tilburg

Eric van Tilburg
Accountmanager

Overheid

Telefoon icon 035 - 200 2533
Envelop icon EvanTilburg@ncoi.nl

Pleun van Dijk

Pleun van Dijk
Accountmanager

Financiele en zakelijke dienstverlening, Arbeidsbemiddeling

Telefoon icon 035 - 200 2533
Envelop icon pleunvandijk@ncoi.nl

Mirella Nenk

Mirella Nenk
Strategisch Accountmanager

Bouw, Energie, Industrie en Arbeidsbemiddeling

Telefoon icon 035 - 200 2533
Envelop icon mnenk@ncoi.nl

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.