Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

HBO Accounting & Control

Een krachtig en kort HBO-programma Accounting & Control - 15 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt je verder ontwikkelen binnen accounting & control en daarbij het liefst studeren op HBO-niveau. Dit wil je doen zonder je direct voor 4 jaar vast te leggen aan een studie. Deze HBO Accounting & Control van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep biedt je de uitkomst! Je volgt in een jaar tijd alle modules uit fase 2 van de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie en werkt daarbij direct aan alle praktijkgerichte opdrachten uit deze fase. Je ontvangt een officieel diploma van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep. Bovendien blijf je in lijn met de HBO Bachelor en kun je hiermee stapsgewijs verder studeren naar je officiële Bachelorgraad.

Doelgroep

Je wilt je graag verder ontwikkelen tot professional binnen het financieel-economisch werkgebied. Je volgt een kort en praktijkgericht programma dat onderdeel is van de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep.

Doel en opzet

In dit programma ga je praktisch aan de slag met de modules uit fase 2 van de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Je volgt een uitgebreid programma waarin je meer leert over management accounting en control, belastingrecht 2 en internal control en accounting information systems 1. Ook adviesvaardigheden komen aan bod. Aan de hand van praktijkopdrachten koppel je wat je leert direct aan je eigen werkomgeving. Dat zorgt ervoor dat je de lesstof herkent en dat je direct van meerwaarde bent voor je organisatie. Je ziet direct wat dit programma jou oplevert.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Accounting & Control

Een krachtig en kort HBO-programma Accounting & Control - 15 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.