Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

MBO Vakopleiding Uitvoerder Civiele Techniek

Binnen 1 jaar inzetbaar als succesvol uitvoerder in de civiele techniek

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als civieltechnisch uitvoerder coördineer je civiele projecten en leid je deze op de bouwplaats tot een succesvol eindresultaat. Daartoe bewaak je de planning en de logistiek. Je geeft leiding aan collega's ter plaatse, fungeert als aanspreekpunt en bewaakt de naleving van veiligheidsvoorschriften. Je bespreekt de voortgang met projectleiders en werkvoorbereiders en neemt deel aan bouwvergaderingen. Basiskennis over civiele techniek helpt je om een volwaardig sparringpartner te zijn van in- en externe opdrachtgevers.

Doelgroep

Je bent werkzaam of wilt graag aan de slag als uitvoerder in de civiele techniek. Je wilt kennis en vaardigheden ontwikkelen op MBO-niveau.

Doel en opzet

Tijdens deze korte opleiding wordt er ingegaan op de uitvoering van onderhoudsplannen. Zo leer je hoe processen verlopen bij civieltechnische constructies en je ontwikkelt vaardigheden om de veiligheidscultuur aan te sturen. Je wordt begeleid door docenten die veel ervaring in de praktijk hebben. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor een erkende MBO-opleiding? Dan ontvang je mogelijk vrijstelling voor de behaalde modules in een niveau 4-opleiding.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO Vakopleiding Uitvoerder Civiele Techniek

Binnen 1 jaar inzetbaar als succesvol uitvoerder in de civiele techniek

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.