Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Vink aan welke informatie u wilt lezen: vakspecifiek of algemeen. De algemene nieuwsbrief bevat een combinatie van de verschillende onderwerpen.
 
Vakgebied

Coaching

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een...

Lees meer

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een...

Lees meer

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een...

Lees meer

Coaching: 24 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

Masterclass (3) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (10) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (2) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Training (5) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een korte training van enkele dagen of een opleiding op HBO- of Masterniveau van enkele maanden tot 4 jaar. In onze klassikale trainingen en opleidingen staat de praktijk centraal. De kennis die u opdoet kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen. Dat is een van de aantrekkelijke kanten van studeren bij NCOI.

Waarom een coaching-opleiding volgen bij NCOI?

Met een coaching-opleiding of –training van NCOI doet u waardevolle kennis op, die u op weg helpt naar een kans- en glansrijke loopbaan. We hebben een compleet aanbod coaching-opleidingen op alle niveaus en vakgebieden. Bent u HR-professional? Dan heeft of krijgt u te maken met veranderingen binnen uw organisatie. Medewerkers moeten daarin meegaan en zijn gediend met een professionele begeleiding. Bij NCOI leert u hoe u ze deskundig kunt adviseren, maar ook motiveren. Ook als u loopbaancoach wilt worden, kunt u met een coach-opleiding of -training de vereiste kennis opdoen. Als u zich wilt richten op sportcoaching is studeren bij NCOI eveneens een uitstekende keuze. Een coaching-opleiding van NCOI levert u niet alleen nieuwe, waardevolle inzichten op, u werkt ook aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Gecertificeerde coaching-opleiding bij NCOI

Wilt u officieel geregistreerd coach worden? Volg dan de Leergang Professioneel Coach. U wordt voorbereid op het assessment voor uw registratie als professioneel coach bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). NOBCO neemt het assessment af. Na beoordeling door NOBCO bent u officieel geregistreerd coach op EIA-practitionerniveau.

Een Coach-opleiding met verschillende studievarianten

Studeren bij NCOI betekent flexibel studeren. Dat is heel aantrekkelijk als u naast een drukke baan en druk privéleven serieus en geconcentreerd wilt kunnen studeren. U kunt bij ons kiezen uit vier verschillende studievarianten: de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of thuisstudie/e-learning. Uw tempo kunt u gaandeweg aanpassen, u mag tussentijds overstappen op een andere variant én er zijn verschillende startmomenten. Dat maakt studeren bij NCOI extra aantrekkelijk.

Uw werksituatie staat in onze opleidingen centraal

Elke coaching-opleiding of –training van NCOI gaat uit van de praktijk. U kunt cases uit uw eigen werksituatie inbrengen en daarmee aan de slag gaan. U wordt daarbij professioneel ondersteund door topdocenten die zelf met succes werkzaam zijn als coach en op dit terrein ruime ervaringen hebben. Daarnaast kunt u kennis en ervaringen uitwisselen met uw medestudenten. Ook dat levert nieuwe inzichten op.

HBO-Opleiding coach

Staat u als coach aan het begin van uw professionele loopbaan en wilt u uw coachingsvaardigheden verder ontwikkelen op professioneel niveau? Heeft u onvoldoende praktijkervaring als coach om in aanmerking te komen voor registratie op European Individual Accreditation (EIA) Practitionerniveau, maar wilt u wel een gedegen opleiding volgen om nog beter te worden in uw vak? Dan is de Post Bachelor Coaching en Begeleiding een goede keus voor u.

Het praktijkgerichte HBO-programma HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding duurt wat korter. Dit programma is zeer geschikt als u (aankomend) coördinator of leidinggevende in de hulpverlening bent en diepgaande kennis wilt ontwikkelen over intervisie, supervisie, coaching en werkbegeleiding. U wilt de thematiek benaderen vanuit het werkveld van social work.

Bent u hoger opgeleid en wilt u uw inzicht en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van coaching? Geeft u leiding aan medewerkers of bent u interne of externe coach? Dan is de Masterclass Coaching bijzonder interessant voor u.

Het praktijkgerichte programma HBO Organisatie, Verandering en Coaching is heel geschikt als u  ambitieus bent en ervaren in de rol van leidinggevende of coördinator. Maar u wilt zich graag verder ontwikkelen in verandermanagement en coaching om beter voorbereid te zijn op grote veranderingen en het begeleiden van uw medewerkers daarbij.

Zoekt u naar praktische en toepasbare kennis en vaardigheden op het gebied van coaching? Dan is de boeiende  Basisopleiding Coaching ideaal voor u.

De training Coachingsvaardigheden is ontwikkeld voor iedereen die in een coachingsrol actief is of dit wordt. Coördinatoren, leidinggevenden, personeelsfunctionarissen en loopbaanadviseurs passen bijvoorbeeld goed in dit profiel. De training sluit aan op HBO-werk- en -denkniveau.
   
Volg een coaching-opleiding in deeltijd bij NCOI Opleidingen!