Menu

Functioneel Beheer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorgt u voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen uw organisatie. Met deze...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorgt u voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen uw organisatie. Met deze...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorgt u voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen uw organisatie. Met deze...

Lees meer

Meest bekeken Functioneel Beheer

Meest bekeken Functioneel Beheer

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorgt u voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen uw organisatie. Met deze systemen borgt u de kwaliteit van bedrijfsinformatie en zorgt u ervoor dat de informatievoorziening voldoet aan de behoeften van alle gebruikers. Dankzij de digitalisering neemt de vraag naar functioneel beheerders steeds verder toe. Dat maakt dat u met een opleiding tot Functioneel Beheerder uw carrièreperspectieven aanzienlijk versterkt.

Waarom Functioneel Beheerder worden?

Met een deeltijdopleiding Functioneel Beheer wordt u klaargestoomd voor uw toekomst als informatiemanager. Bovendien kiest u bij NCOI Opleidingen zelf waar, wanneer en hoe lang u studeert. Met het brede aanbod aan opleidingen, maakt u een keuze voor het programma dat het beste aansluit op uw werk- en privésituatie. Kies bijvoorbeeld voor:

 

Geef uw carrière een krachtige impuls

Wenst u al binnen een jaar uw carrière als Functioneel Beheerder een krachtige impuls te geven? Dat kan met het complete, praktijkgerichte programma HBO Functioneel Beheerder. In dit programma gaat u verder in op de kernprocessen van functioneel beheer en informatiemanagement. U ontwikkelt vaardigheden om informatieplannen te ontwikkelen en succesvol te implementeren. Daarmee zorgt u voor een optimale afstemming tussen de behoeften van gebruikers en het aanbod aan informatie binnen de beschikbare informatiesystemen. 

Verdiepende leergang tot Functioneel Beheerder

Met een unieke leergang bij NCOI Opleidingen volgt u niet alleen een verdiepend, maar ook een zeer praktijkgericht programma. Zo verdiept u zich tijdens de HBO Leergang Functioneel Beheer in recente trends en ontwikkelingen binnen de business en IT. Deze leert u optimaal te benutten voor uw organisatie. Gaat uw interesse verder uit naar IT-development zoals functionele analyse en ontwerp en datamanagement? Kies dan voor de HBO Leergang Functioneel Applicatiebeheer en specialiseer u in de inrichting, het onderhoud en beheer van applicaties.

Officieel erkend HBO Bachelordiploma

Bent u klaar voor het grotere werk? Kies dan voor de HBO Bachelor Informatica met specialisatie Functioneel beheer. Na afloop ontvangt u het officiële Bachelorgetuigschrift ‘HBO Bachelor Informatica’ met als aantekening Functioneel beheer. Tijdens deze Bacheloropleiding past u wat u leert direct toe binnen uw eigen werkomgeving. Zo kunt u na afloop alle stappen van het ontwikkelproces uitvoeren: van ontwerp tot het bouwen, testen en succesvol implementeren.

Waarom NCOI Opleidingen?

Naast het brede aanbod aan opleidingen, kiest u bij NCOI Opleidingen ook waar en wanneer u studeert. Onze leslocaties bevinden zich door heel Nederland, wat u in staat stelt om een locatie bij u in de buurt te kiezen. Daarbij kunt u met het deeltijdonderwijs zelf kiezen of u doordeweeks, in het weekend, overdag of ’s avonds studeert. Zo kunt u uw studie optimaal laten aansluiten op uw werk- en privésituatie. Dat maakt ons onderwijs niet alleen flexibel, maar ook nog eens bijzonder praktisch.