Menu
NCOI Opleidingen - ICT & Makelaardij

Functioneel Beheer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorg je voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen je organisatie. Met deze...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorg je voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen je organisatie. Met deze...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorg je voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen je organisatie. Met deze...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorg je voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen je organisatie. Met deze systemen borg je de kwaliteit van bedrijfsinformatie en zorg je ervoor dat de informatievoorziening voldoet aan de behoeften van alle gebruikers. Dankzij de digitalisering neemt de vraag naar functioneel beheerders steeds verder toe. Dat maakt dat je met een opleiding tot Functioneel Beheerder uw carrièreperspectieven aanzienlijk versterkt.

Waarom Functioneel Beheerder worden?

Met een deeltijdopleiding Functioneel Beheer word je klaargestoomd voor je toekomst als informatiemanager. Bovendien kies je bij NCOI Opleidingen zelf waar, wanneer en hoe lang je studeert. Met het brede aanbod aan opleidingen, maak je een keuze voor het programma dat het beste aansluit op je werk- en privésituatie. Kies bijvoorbeeld voor:

 

Geef je carrière een krachtige impuls

Wens je al binnen een jaar je carrière als Functioneel Beheerder een krachtige impuls te geven? Dat kan met het complete, praktijkgerichte programma HBO Functioneel Beheerder. In dit programma ga je verder in op de kernprocessen van functioneel beheer en informatiemanagement. Je ontwikkelt vaardigheden om informatieplannen te ontwikkelen en succesvol te implementeren. Daarmee zorg je voor een optimale afstemming tussen de behoeften van gebruikers en het aanbod aan informatie binnen de beschikbare informatiesystemen. 

Verdiepende leergang tot Functioneel Beheerder

Met een unieke leergang bij NCOI Opleidingen volg je niet alleen een verdiepend, maar ook een zeer praktijkgericht programma. Zo verdiep je je tijdens de HBO Leergang Functioneel Beheer in recente trends en ontwikkelingen binnen de business en IT. Deze leer je optimaal te benutten voor je organisatie. Gaat je interesse verder uit naar IT-development zoals functionele analyse en ontwerp en datamanagement? Kies dan voor de HBO Leergang Functioneel Applicatiebeheer en specialiseer je in de inrichting, het onderhoud en beheer van applicaties.

Officieel erkend HBO Bachelordiploma

Ben je klaar voor het grotere werk? Kies dan voor de HBO Bachelor Informatica met specialisatie Functioneel beheer. Na afloop ontvang je het officiële Bachelorgetuigschrift ‘HBO Bachelor Informatica’ met als aantekening Functioneel beheer. Tijdens deze Bacheloropleiding pas je wat je leert direct toe binnen je eigen werkomgeving. Zo kun je na afloop alle stappen van het ontwikkelproces uitvoeren: van ontwerp tot het bouwen, testen en succesvol implementeren.

Waarom NCOI Opleidingen?

Naast het brede aanbod aan opleidingen, kies je bij NCOI Opleidingen ook waar en wanneer je studeert. Onze leslocaties bevinden zich door heel Nederland, wat je in staat stelt om een locatie bij je in de buurt te kiezen. Daarbij kun je met het deeltijdonderwijs zelf kiezen of je doordeweeks, in het weekend, overdag of ’s avonds studeert. Zo kun je je studie optimaal laten aansluiten op je werk- en privésituatie. Dat maakt ons onderwijs niet alleen flexibel, maar ook nog eens bijzonder praktisch.