Menu

Functioneel Beheer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorgt u voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen uw organisatie. Met deze...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorgt u voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen uw organisatie. Met deze...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorgt u voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen uw organisatie. Met deze...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Laatste mogelijkheid: bespaar tot € 10.000,- op een Bacheloropleiding

De overheid stopt per 1 september met de regeling vraagfinanciering, waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen in de zorg, techniek of IT. Bent u werkzaam in een van deze sectoren en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Profiteer dan nog snel van deze voucherregeling en schrijf u voor 17 augustus in voor een van de geselecteerde HBO Bacheloropleidingen of HBO-programma’s. Zo kunt u maximaal tot € 10.000,- besparen op een volledige opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als functioneel beheerder zorgt u voor het onderhoud en de continuïteit van informatiesystemen binnen uw organisatie. Met deze systemen borgt u de kwaliteit van bedrijfsinformatie en zorgt u ervoor dat de informatievoorziening voldoet aan de behoeften van alle gebruikers. Dankzij de digitalisering neemt de vraag naar functioneel beheerders steeds verder toe. Dat maakt dat u met een opleiding tot Functioneel Beheerder uw carrièreperspectieven aanzienlijk versterkt.

Waarom Functioneel Beheerder worden?

Met een deeltijdopleiding Functioneel Beheer wordt u klaargestoomd voor uw toekomst als informatiemanager. Bovendien kiest u bij NCOI Opleidingen zelf waar, wanneer en hoe lang u studeert. Met het brede aanbod aan opleidingen, maakt u een keuze voor het programma dat het beste aansluit op uw werk- en privésituatie. Kies bijvoorbeeld voor:

 

Geef uw carrière een krachtige impuls

Wenst u al binnen een jaar uw carrière als Functioneel Beheerder een krachtige impuls te geven? Dat kan met het complete, praktijkgerichte programma HBO Functioneel Beheerder. In dit programma gaat u verder in op de kernprocessen van functioneel beheer en informatiemanagement. U ontwikkelt vaardigheden om informatieplannen te ontwikkelen en succesvol te implementeren. Daarmee zorgt u voor een optimale afstemming tussen de behoeften van gebruikers en het aanbod aan informatie binnen de beschikbare informatiesystemen. 

Verdiepende leergang tot Functioneel Beheerder

Met een unieke leergang bij NCOI Opleidingen volgt u niet alleen een verdiepend, maar ook een zeer praktijkgericht programma. Zo verdiept u zich tijdens de HBO Leergang Functioneel Beheer in recente trends en ontwikkelingen binnen de business en IT. Deze leert u optimaal te benutten voor uw organisatie. Gaat uw interesse verder uit naar IT-development zoals functionele analyse en ontwerp en datamanagement? Kies dan voor de HBO Leergang Functioneel Applicatiebeheer en specialiseer u in de inrichting, het onderhoud en beheer van applicaties.

Officieel erkend HBO Bachelordiploma

Bent u klaar voor het grotere werk? Kies dan voor de HBO Bachelor Informatica met specialisatie Functioneel beheer. Na afloop ontvangt u het officiële Bachelorgetuigschrift ‘HBO Bachelor Informatica’ met als aantekening Functioneel beheer. Tijdens deze Bacheloropleiding past u wat u leert direct toe binnen uw eigen werkomgeving. Zo kunt u na afloop alle stappen van het ontwikkelproces uitvoeren: van ontwerp tot het bouwen, testen en succesvol implementeren.

Waarom NCOI Opleidingen?

Naast het brede aanbod aan opleidingen, kiest u bij NCOI Opleidingen ook waar en wanneer u studeert. Onze leslocaties bevinden zich door heel Nederland, wat u in staat stelt om een locatie bij u in de buurt te kiezen. Daarbij kunt u met het deeltijdonderwijs zelf kiezen of u doordeweeks, in het weekend, overdag of ’s avonds studeert. Zo kunt u uw studie optimaal laten aansluiten op uw werk- en privésituatie. Dat maakt ons onderwijs niet alleen flexibel, maar ook nog eens bijzonder praktisch.