Menu
NCOI Opleidingen - Zorg & Medisch

Kinderopvang

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleiding kinderopvang volgen in deeltijd? NCOI biedt een groot aantal studiemogelijkheden die je helpen een interessante baan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleiding kinderopvang volgen in deeltijd? NCOI biedt een groot aantal studiemogelijkheden die je helpen een interessante baan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleiding kinderopvang volgen in deeltijd? NCOI biedt een groot aantal studiemogelijkheden die je helpen een interessante baan...

Lees meer
Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleiding kinderopvang volgen in deeltijd? NCOI biedt een groot aantal studiemogelijkheden die je helpen een interessante baan in de kinderopvang te vinden of, als je al in deze sector werkt, jeloopbaan een nieuwe wending te geven. Een kinderopvang-opleiding van NCOI is gericht op de praktijk. Dat is één van sterke kanten van studeren bij NCOI. De kennis die je opdoet kun je direct concreet in je eigen werksituatie toepassen. Wij bieden MBO- en HBO-opleidingen. 

Opleiding kinderopvang NCOI biedt perspectieven

Een opleiding kinderopvang kun je bij NCOI volgen op MBO- en HBO-niveau. Ben je medewerker in de kinderopvang of wilt je dit worden? Dan is de MBO Basisopleiding Kinderopvang zeer geschikt voor je. Je leert hoe je voor kinderen een veilige leeromgeving creëert. Ook leer je hoe je kinderen goed begeleidt en hoe je omgaat met de wensen en behoeften van ouders en opvoeders. In de MBO Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3 word je op erkend MBO-niveau opgeleid. Tijdens de klassikale bijeenkomsten leer je veel over de belangrijkste thema’s van kinderopvang. Het programma bestaat uit 3 beroepsgerichte modules (Pedagogiek, Ontwikkelingspsychologie en Kinderopvang) en een keuzeprogramma, waarmee je nog wat dieper in de materie kunt duiken. Je kunt kiezen uit Duurzaam en vernieuwd werken en Innovatie en beroepsgericht Engels. Alle belangrijke onderwerpen op het gebied van de begeleiding en ontwikkeling van kinderen komen aan bod in de MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Als je deze kinderopvang-opleiding hebt afgerond, ben je onder meer in staat om professionele gesprekken met ouders of opvoeders van een kind te voeren, een plan van aanpak te maken voor de begeleiding van een kind en (gespecialiseerde) opvang te bieden. Deze boeiende opleiding op het hoogst erkende MBO-niveau biedt dan ook uitstekende toekomstmogelijkheden. Loop je met de ambitie rond om manager te worden bij bijvoorbeeld een gastouderbureau? Dan kunnen wij je de HBO Manager Kinderopvang van harte aanbevelen. Het programma bestaat uit 2 modules. Daarin draait het respectievelijk om professioneel leidinggeven in de kinderopvang en om het management in deze bedrijfstak. De HBO-programma’s maken deel uit van een volledige Bacheloropleiding van NCOI. 

Jouw praktijk staat in onze opleidingen centraal

De opleiding kinderopvang die je bij NCOI volgt gaat altijd uit van de praktijk. De kennis die je opdoet kun je direct concreet in je eigen werksituatie toepassen. Dat is aantrekkelijk voor jou, maar ook voor het bedrijf waar je werkt. Je krijgt les van topdocenten die afkomstig zijn uit de kinderopvang. Bij hen kun je cases uit je eigen praktijk op tafel leggen en daarover samen van gedachten wisselen.

Een kinderopvang-opleiding combineren met een drukke baan

Je kinderopvang-opleiding naast je werk volgen? Dat is heel goed mogelijk als je voor NCOI kiest. Wij ontwikkelen opleidingen voor werkenden en maken het hen zo gemakkelijk en prettig mogelijk. Je kunt bij ons overdag, ’s avonds en op zaterdag studeren. Het is bovendien mogelijk om tussentijds van variant te wisselen, als je dat beter uitkomt.


Volg bij NCOI een opleiding kinderopvang in deeltijd!