Menu
NCOI Opleidingen - Trainingen
  • Home
  • Trainingen Mondelinge Communicatie

Trainingen Mondelinge Communicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je communicatiemedewerker, storyteller, leidinggevende of heb je een functie waarbij je jezelf of jouw product regelmatig...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je communicatiemedewerker, storyteller, leidinggevende of heb je een functie waarbij je jezelf of jouw product regelmatig...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je communicatiemedewerker, storyteller, leidinggevende of heb je een functie waarbij je jezelf of jouw product regelmatig...

Lees meer

Meest bekeken Trainingen Mondelinge Communicatie

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (54) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je communicatiemedewerker, storyteller, leidinggevende of heb je een functie waarbij je jezelf of jouw product regelmatig moet presenteren? Bekijk dan het aanbod trainingen mondelinge communicatie. De trainingen van NCOI Opleidingen zijn allemaal praktisch ingestoken, volledig afgestemd op werkenden en prima te combineren met jouw werk- en privéleven. Dus wil je jouw mondelinge communicatie verbeteren? Lees snel meer over een training mondelinge communicatie.

Het vakgebied communicatie

Heldere communicatie is binnen ons dagelijks leven en werk ontzettend belangrijk. We doen niet anders. We gebruiken verbale communicatie om contact te leggen met collega’s, het bedrijf waarvoor je werkt te promoten, te solliciteren, jezelf te presenteren of een product te pitchen. Als communicatiemedewerker is het belangrijk is om te weten hoe je communiceert, wie jouw doelgroep is en welke gesprekstechnieken er bestaan. Ook adviseren, onderhandelen en beïnvloeden zijn essentiële vaardigheden in vrijwel iedere (communicatie)carrière. Reden genoeg dus om je in te schrijven voor een cursus mondelinge communicatie van NCOI.

Wat brengt een training mondelinge communicatie je?

Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar. Spijker jouw vaardigheden bij met een training gesprekstechnieken. Kies bijvoorbeeld voor de Training Gesprekstechnieken voor Leidinggevenden, Training Het Moedige Gesprek of de Training Effectieve Gespreksvaardigheden. Ben je werkzaam in een commerciële functie en moet je vaak pitchen of wil je jouw verkoopvaardigheden verbeteren? Bekijk dan de Training Succesvol Pitchen of Training Zelfverzekerd Presenteren. Voor degenen die wat dieper in een bepaald communicatieonderwerp willen duiken, hebben we enkele HBO-trainingsprogramma’s ontwikkeld van vier tot vijf dagen.

Toelatingseisen

Voor veel van onze trainingen mondelinge communicatie zijn geen specifieke toelatingseisen of vooropleidingen vastgesteld. De trainingen zijn ten slotte onmisbaar voor iedere professional die wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling in een moderne werkomgeving. Voor sommige trainingen adviseren we eerst een vergelijkbare training te volgen. De HBO-trainingsprogramma’s worden vanzelfsprekend gegeven op HBO-niveau. Bekijk voor de specifieke toelatingseisen de training van jouw keuze.

Jouw praktijk staat centraal

Welke training je ook volgt: jouw werkpraktijk staat altijd centraal. Onze trainers zijn jaren werkzaam (geweest) in de branche en gebruiken veel inspirerende voorbeelden tijdens de praktijkbijeenkomsten. De cursussen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 12 personen. Hierdoor is er veel individuele aandacht en tijd voor jouw persoonlijke vraagstukken. Je leert niet alleen van de docent, maar zal ook zien dat de interactie tussen medestudenten onderling bijzonder leerzaam is. De inhoud en vorm van de trainingen mondelinge communicatie zijn dus echt afgestemd op jou als werkende professional. Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.