Menu

Mondelinge Communicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al onze trainingen zijn er op gericht uw vaardigheden op het gebied van communicatie, gesprekstechnieken of presentatietechnieken...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al onze trainingen zijn er op gericht uw vaardigheden op het gebied van communicatie, gesprekstechnieken of presentatietechnieken...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al onze trainingen zijn er op gericht uw vaardigheden op het gebied van communicatie, gesprekstechnieken of presentatietechnieken...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO-programma (8) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (24) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al onze trainingen zijn er op gericht uw vaardigheden op het gebied van communicatie, gesprekstechnieken of presentatietechnieken in korte tijd sterk te ontwikkelen. U vindt beslist een training die past bij uw leerwensen. Niet voor niets is NCOI Opleidingen de opleider voor werkend Nederland. Bekijk ons uitgebreide aanbod en ontdek welke opleiding of training het best aansluit op uw ambities en leerwensen.

Stimuleer de interne communicatie

Naast interne klanten heeft uw organisatie ook interne klanten die goed van informatie moeten worden voorzien: de medewerkers. Hoe zorgt u ervoor dat zij bijblijven, goed communiceren met elkaar maar ook met het hoger management? Dat leert u tijdens de interactieve Training Interne Communicatie en Samenwerking. U gaat aan de slag met de onderwerpen interne klantgerichtheid, motivatie en samenwerken. Daarbij ontwikkelt u communicatieve vaardigheden. Na afloop draagt u actief bij aan de interne communicatie en realiseert u saamhorigheid.

Versterk uw persoonlijke communicatieve vaardigheden

Wilt u ervoor zorgen dat uw boodschap helder en compleet overkomt op uw gesprekspartners? En bent u benieuwd op welke manier u dit versterkt met uw non-verbale communicatie-uitingen? Kies dan voor de Training Basisvaardigheden in Communicatie bij NCOI opleidingen. Tijdens dit programma gaat u aan de slag met verschillende gespreksfases en luistertechnieken, maar ook met uw inlevingsvermogen. U zult merken dat uw gesprekken vloeiender verlopen en dat u goed kunt inspelen op emoties.
 
Voert u in uw dagelijkse werkzaamheden veel telefoongesprekken met (potentiële) klanten? Dan is een Training Klantgericht Telefoneren bijzonder interessant. Tijdens deze training wordt u bewust van uw huidige communicatiestijl aan de telefoon. Hoe komt u over als iemand u hoort maar niet ziet? Dat kan alleen met uw stem. Daarom gaat u tijdens deze training aan de slag met vraag- en luistervaardigheden en telefoonetiquette. Zo kunt u na afloop formele gesprekken voeren en volledig inventariseren wat de klant wil. U zorgt voor een tevreden klant.

Positief beïnvloeden met mondelinge communicatie

Uw belangen helder en overtuigend uitspreken. Dat is stap één wanneer u een ander wilt beïnvloeden. Maar hoe houdt u vervolgens vast aan deze belangen als uw gesprekspartner(s) er anders tegenover staan? Dat leert u tijdens de Training Effectief Beïnvloeden bij NCOI Opleidingen.
U brengt uw huidige beïnvloedingsstijl in kaart en leert welke beïnvloedingsstrategieën u nog meer kunt toepassen. Bijvoorbeeld macht, positieve invloed en sturen met stijl.
Aan de hand van praktijkoefeningen maakt u deze verschillende strategieën eigen. Zo ziet u direct resultaat van uw inspanningen.

Vergroot uw zelfinzicht met een interactieve training

Hoe komt u over op anderen? En wat zijn uw sterke eigenschappen en ontwikkelpunten? Met deze en vele andere vragen gaat u aan de slag tijdens de Training Persoonlijke Kracht en Uitstraling. U doet persoonlijk inzicht op door uw sterkten en zwakten in kaart te brengen. Daarbij leert u hoe u zelfvertrouwen uitstraalt met uw houding en mondelinge presentatie. Na afloop kent u uw kwaliteiten en weet u hoe u krachtig communiceert.

Waarom een training Mondelinge Communicatie bij NCOI Opleidingen?

  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Keuze uit leslocaties door heel Nederland
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers