Menu
NCOI Opleidingen - Communicatie

Mondelinge Communicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al onze trainingen zijn er op gericht je vaardigheden op het gebied van communicatie, gesprekstechnieken of presentatietechnieken...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al onze trainingen zijn er op gericht je vaardigheden op het gebied van communicatie, gesprekstechnieken of presentatietechnieken...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al onze trainingen zijn er op gericht je vaardigheden op het gebied van communicatie, gesprekstechnieken of presentatietechnieken...

Lees meer

Meest bekeken Mondelinge Communicatie

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO-programma (6) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij je opleidingsvraag.

Training (39) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al onze trainingen zijn er op gericht je vaardigheden op het gebied van communicatie, gesprekstechnieken of presentatietechnieken in korte tijd sterk te ontwikkelen. Je vindt beslist een training die past bij je leerwensen. Niet voor niets is NCOI Opleidingen de opleider voor werkend Nederland. Bekijk ons uitgebreide aanbod en ontdek welke opleiding of training het best aansluit op je ambities en leerwensen.

Stimuleer de interne communicatie

Naast interne klanten heeft je organisatie ook interne klanten die goed van informatie moeten worden voorzien: de medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat zij bijblijven, goed communiceren met elkaar maar ook met het hoger management? Dat leer je tijdens de interactieve Training Interne Communicatie en Samenwerking. Je gaat aan de slag met de onderwerpen interne klantgerichtheid, motivatie en samenwerken. Daarbij ontwikkel je communicatieve vaardigheden. Na afloop draag je actief bij aan de interne communicatie en realiseer je saamhorigheid.

Versterk je persoonlijke communicatieve vaardigheden

Wil je ervoor zorgen dat je boodschap helder en compleet overkomt op je gesprekspartners? En ben je benieuwd op welke manier je dit versterkt met je non-verbale communicatie-uitingen? Kies dan voor de Training Basisvaardigheden in Communicatie bij NCOI opleidingen. Tijdens dit programma ga je aan de slag met verschillende gespreksfases en luistertechnieken, maar ook met je inlevingsvermogen. Je zult merken dat je gesprekken vloeiender verlopen en dat je goed kunt inspelen op emoties.
 
Voer je in je dagelijkse werkzaamheden veel telefoongesprekken met (potentiële) klanten? Dan is een Training Klantgericht Telefoneren bijzonder interessant. Tijdens deze training word je bewust van je huidige communicatiestijl aan de telefoon. Hoe kom je over als iemand je hoort maar niet ziet? Dat kan alleen met je stem. Daarom ga je tijdens deze training aan de slag met vraag- en luistervaardigheden en telefoonetiquette. Zo kun je na afloop formele gesprekken voeren en volledig inventariseren wat de klant wil. Je zorgt voor een tevreden klant.

Positief beïnvloeden met mondelinge communicatie

Je belangen helder en overtuigend uitspreken. Dat is stap één wanneer je een ander wilt beïnvloeden. Maar hoe houd je vervolgens vast aan deze belangen als je gesprekspartner(s) er anders tegenover staan? Dat leer je tijdens de Training Effectief Beïnvloeden bij NCOI Opleidingen.
Je brengt je huidige beïnvloedingsstijl in kaart en leert welke beïnvloedingsstrategieën je nog meer kunt toepassen. Bijvoorbeeld macht, positieve invloed en sturen met stijl.
Aan de hand van praktijkoefeningen maak je deze verschillende strategieën eigen. Zo zie je direct resultaat van je inspanningen.

Vergroot je zelfinzicht met een interactieve training

Hoe kom je over op anderen? En wat zijn je sterke eigenschappen en ontwikkelpunten? Met deze en vele andere vragen ga je aan de slag tijdens de Training Persoonlijke Kracht en Uitstraling. Je doet persoonlijk inzicht op door je sterkten en zwakten in kaart te brengen. Daarbij leer je hoe je zelfvertrouwen uitstraalt met je houding en mondelinge presentatie. Na afloop ken je je kwaliteiten en weet je hoe je krachtig communiceert.

Waarom een training Mondelinge Communicatie bij NCOI Opleidingen?

  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Keuze uit leslocaties door heel Nederland
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers