Menu
NCOI Opleidingen - Communicatie & Juridisch

Bedrijfsrecht

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Bedrijfsrecht. De opleidingen worden verzorgd door inspirerende...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Bedrijfsrecht. De opleidingen worden verzorgd door inspirerende...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Bedrijfsrecht. De opleidingen worden verzorgd door inspirerende...

Lees meer

Meest bekeken Bedrijfsrecht

Meest bekeken Bedrijfsrecht

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (6) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (8) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Bedrijfsrecht. De opleidingen worden verzorgd door inspirerende professionals met ruime praktijkervaring. Zo word je tijdens een opleiding van NCOI Opleidingen volledig klaargestoomd voor je carrière als jurist. Bekijk het uitgebreide aanbod aan opleidingen en ontdek welke opleiding het beste bij je past.

Dé vakopleiding voor bedrijfsjuristen

Hoe zorg je ervoor dat de juridische zaken binnen je organisatie op orde zijn? Dat leer je tijdens de HBO Vakopleiding Bedrijfsjurist – 1 jaar bij NCOI Opleidingen. Je verdiept je in processen van wet- en regelgeving, rechtshandelingen en compliance. Ook juridisch taalgebruik en juridisch dossiermanagement komen uitgebreid aan bod. Zo word je volledig klaargestoomd voor je verdere carrière als bedrijfsjurist.

Vergelijkbare HBO-opleiding richting Bedrijfsrecht

De rechten van je bedrijf tegenover de rechten van de overheid. Welk effect hebben deze op elkaar? Met deze en vele andere vragen ga je aan de slag tijdens het programma HBO Bestuursrecht. Je verdiept je in de Algemene wet bestuursrecht (Awb) en brengt daarbij onder andere het verkeer tussen bedrijven en de overheid in kaart. Bovendien ontwikkel je vaardigheden om bezwaar- en beroepschriften te schrijven en besluitvormingsprocedures te leiden. Na afloop weet je waar je organisatie staat ten opzichte van de overheid en wat je kunt doen in het geval van geschillen. Dat maakt je studie bij NCOI Opleidingen zeer waardevol voor je organisatie.

Bescherm je bedrijf en kies voor de opleiding HBO Criminologie

Krijg je in je dagelijkse praktijk te maken met criminaliteit? Of wil je je behoeden voor mogelijke vormen van criminaliteit? Dan sluit de opleiding HBO Criminologie uitstekend bij je aan. Tijdens deze praktijkgerichte HBO-opleiding breng je de oorzaken van crimineel gedrag in kaart en leer je welke trends en ontwikkelingen zich op dit moment voordoen. Je leert wat de gevolgen hiervan zijn voor de maatschappij. Ook verdiep je je in het effect van straf, zodat je in verschillende situaties kunt overwegen of straf de juiste oplossing biedt. Bij succesvolle afronding van dit programma ontvang je het NCOI-diploma ‘HBO Criminologie’.

Officieel erkend Bachelorgetuigschrift

Een officieel erkend Bachelorgetuigschrift behalen binnen 4 jaar, en dat geheel in deeltijd. Wij bij NCOI Opleidingen maken dat samen met jou mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de HBO Bachelor Rechten. Tijdens deze opleiding volg je modules als Arbeidsrecht, Strafrecht, Privaatrecht en Bestuursrecht. Aan de hand van praktijkopdrachten leer je hoe je deze kennis direct vertaalt naar juridisch advies. Na succesvolle afronding van deze Bacheloropleiding mag je de graad LLB (Bachelor of Laws) voeren. Een prachtige aanvulling op je cv.

Waarom Bedrijfsrecht studeren bij NCOI Opleidingen?

Studeren bij NCOI kent vele voordelen:

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Keuze uit leslocaties door heel Nederland
  • Directe koppeling met je eigen praktijk