Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel

Trainingen voor Managementsupport

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is de grootste opleider van Nederland op het gebied van managementsupportopleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is de grootste opleider van Nederland op het gebied van managementsupportopleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is de grootste opleider van Nederland op het gebied van managementsupportopleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld...

Lees meer

Meest bekeken Trainingen voor Managementsupport

Meest bekeken Trainingen voor Managementsupport

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is de grootste opleider van Nederland op het gebied van managementsupportopleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden, waardoor u de opleiding uitstekend kunt combineren met werk en privé. Vanuit het uitgebreide aanbod aan opleidingen kiest u voor het niveau dat het beste aansluit op uw vooropleiding en ambities, zoals:

 

Waarom een Management Support opleiding volgen?

Met de digitalisering verandert binnen veel organisaties de manier van werken. Zo zijn medewerkers, maar ook manager en directieleden niet meer aan één werkplek (kantoor) gebonden. Zij kunnen werken vanuit huis, vanuit een restaurant of hotellobby. Daarbij werken nieuwe, digitale communicatiekanalen ondersteunend. Deze nieuwe media vragen ook om een nieuwe werkwijze. Van welke kanalen maken medewerkers gebruik? En via welke kanalen vindt er onderlinge afstemming plaats? Als supportmanager weet u hier actief op in te spelen. U houdt de verschillende kanalen goed bij en weet afspraken helder te formuleren en vast te leggen. Dat maakt u een onmisbare gesprekspartner voor uw directie en hoger management.

Het belang van notuleren

Als notulist heeft u een essentiële taak. U legt tijdens bijeenkomsten en vergaderingen alle belangrijke informatie vast, waaronder afspraken, vervolgacties en de verdeling van verantwoordelijkheden. Tijdens de tweedaagse Training Notuleren bij NCOI Opleidingen ontwikkelt u vaardigheden om vakkundig te notuleren. U krijgt handvatten aangereikt om effectief te luisteren en om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. U leert uit welke fases een vergadering bestaat en welke doelen deze vergaderingen hebben. Daarbij gaat u aan de slag met uw schrijfvaardigheden. U leert niet alleen kort en bondig, maar ook leesbaar formuleren. Zo kunt u aantekeningen na afloop snel én overzichtelijk uitwerken.

Management support opleidingen bij NCOI

Studeren bij NCOI kent veel voordelen. U kiest zelf wanneer u start met een training, maar ook waar u deze volgt. Met leslocaties door heel Nederland, kiest u voor een leslocatie bij u in de buurt. Daarbij kiest u zelf of u de bijeenkomsten overdag, ’s avonds of in het weekend volgt. Zo kunt u uw opleiding optimaal laten aansluiten op uw werk en privé. Wilt u meer informatie ontvangen? Bent u benieuwd welke opleiding of training u het best past?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze deskundige opleidingsadviseurs via het telefoonnummer 035 – 6 400 411.