Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel & Managementsupport

Trainingen voor Managementsupport

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is de grootste opleider van Nederland op het gebied van managementsupportopleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is de grootste opleider van Nederland op het gebied van managementsupportopleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is de grootste opleider van Nederland op het gebied van managementsupportopleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld...

Lees meer

Trainingen voor Managementsupport: 3 opleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties
Prijs
Toon meer

Masterprogramma (1) Een Masterprogramma is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van het Masterprogramma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
Masterprogramma Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar

Masterclass (1) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
Masterclass Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar

Training (1) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Training Vanaf prijs:  € 1.439,00 10 locaties Zwolle, Arnhem, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Virtual Classroom, Amsterdam, Groningen, Utrecht 1e startmoment: 13-09-2022
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI is de grootste opleider van Nederland op het gebied van managementsupportopleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden, waardoor je de opleiding uitstekend kunt combineren met werk en privé. Vanuit het uitgebreide aanbod aan opleidingen kies je voor het niveau dat het beste aansluit op je vooropleiding en ambities, zoals:

 

Waarom een Management Support opleiding volgen?

Met de digitalisering verandert binnen veel organisaties de manier van werken. Zo zijn medewerkers, maar ook manager en directieleden niet meer aan één werkplek (kantoor) gebonden. Zij kunnen werken vanuit huis, vanuit een restaurant of hotellobby. Daarbij werken nieuwe, digitale communicatiekanalen ondersteunend. Deze nieuwe media vragen ook om een nieuwe werkwijze. Van welke kanalen maken medewerkers gebruik? En via welke kanalen vindt er onderlinge afstemming plaats? Als supportmanager weet je hier actief op in te spelen. Je houdt de verschillende kanalen goed bij en weet afspraken helder te formuleren en vast te leggen. Dat maakt je een onmisbare gesprekspartner voor je directie en hoger management.

Het belang van notuleren

Als notulist heb je een essentiële taak. Je legt tijdens bijeenkomsten en vergaderingen alle belangrijke informatie vast, waaronder afspraken, vervolgacties en de verdeling van verantwoordelijkheden. Tijdens de tweedaagse Training Notuleren bij NCOI Opleidingen ontwikkel je vaardigheden om vakkundig te notuleren. Je krijgt handvatten aangereikt om effectief te luisteren en om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Je leert uit welke fases een vergadering bestaat en welke doelen deze vergaderingen hebben. Daarbij ga je aan de slag met je schrijfvaardigheden. Je leert niet alleen kort en bondig, maar ook leesbaar formuleren. Zo kun je aantekeningen na afloop snel én overzichtelijk uitwerken.

Management support opleidingen bij NCOI

Studeren bij NCOI kent veel voordelen. Je kiest zelf wanneer je start met een training, maar ook waar je deze volgt. Met leslocaties door heel Nederland, kies je voor een leslocatie bij jou in de buurt. Daarbij kies je zelf of je de bijeenkomsten overdag, ’s avonds of in het weekend volgt. Zo kun je je opleiding optimaal laten aansluiten op je werk en privé. Wil je meer informatie ontvangen? Ben je benieuwd welke opleiding of training je het best past?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze deskundige opleidingsadviseurs via het telefoonnummer 035 – 6 400 411.