Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

Verandermanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers...

Lees meer

Meest bekeken Verandermanagement

Meest bekeken Verandermanagement

Filter
Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers houden zich bezig met het managen van veranderingsprocessen. Wilt u zich als bedrijfskundige specialiseren en u verdiepen in verandermanagement? Met een opleiding van NCOI Opleidingen zet u een mooie stap in uw carrière als verandermanager.

Waarom verandermanagement studeren?

Een organisatie moet zich continu verbeteren om succesvol te zijn. Dit betekent dat er met enige regelmaat aanpassingen en dus veranderingen moeten plaatsvinden. Als verandermanager initieert en begeleidt u organisatorische veranderingen bij commerciële en niet-commerciële bedrijven. U leidt het verandertraject in goede banen, zorgt voor draagvlak bij medewerkers en heeft een adviserende rol bij het initiëren van veranderingen.

Volg een HBO Bachelor of kort HBO-programma

Wilt u zich verdiepen in verandermanagement door het volgen van een volwaardige opleiding op HBO-Bachelorniveau? Met de HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Veranderingsmanagement ontwikkelt u kennis en vaardigheden om op een effectieve manier veranderingen te organiseren. Wilt u liever geen volledige HBO-Bacheloropleiding volgen, maar u wel in korte tijd ontwikkelen op HBO-niveau? Dan bieden de HBO-programma’s van NCOI uitkomst. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor HBO Organisatie, Verandering en Coaching of voor HBO Strategie en Verandering. In deze praktijkgerichte programma’s ontwikkelt u in 6 maanden bruikbare handvatten waarmee u onmiddellijk in uw eigen organisatie aan de slag kunt. Deze programma’s leveren u gegarandeerd rendement op in de praktijk.

Specialiseer u met een Masteropleiding Verandermanagement

Bent u manager of leidinggevende en wilt u zich op Masterniveau bedrijfskundig breed ontwikkelen? Dan is wellicht de Master of Business Administration (MBA) specialisatie Innovatie en verandering interessant voor u. In deze Master krijgt u diepgaande kennis van procesmanagement en innovatiemanagement en leert u concreet verbeteringen en innovaties door te voeren binnen uw organisatie. Ook kunt u zich als verandermanager specialiseren op het gebied van zorg en welzijn met de Master Management, Cultuur en Verandering specialisatie Zorg en Welzijn.

Daarnaast kunt u bij NCOI ook Professional Masters volgen op het gebied van Verandermanagement. Bent u HR-professional en wilt u uw kennis op het gebied van HRM in combinatie met verandermanagement ontwikkelen? Dan kunt u kiezen voor de 6 maanden durende Professional Master Strategisch HRM en verandering. Verdiept u zich liever op het gebied van projectmatig en gestructureerd veranderen? Dan is de Professional Master Projectmatig Veranderen interessant voor u.

Masterclasses verandermanagement: verdiep uw kennis in 3 maanden

Zoekt u een korte opleiding waarin u op Masterniveau uw vaardigheden op het gebied van verandermanagement ontwikkelt? Met onze Masterclass Verandermanagement worden u in 3 maanden alle belangrijke aspecten binnen dit vakgebied bijgebracht en krijgt u meer inzicht op uw eigen rol als verandermanager. Alles wat u leert, is meteen toepasbaar in de praktijk. In de boeiende Masterclass Organisatie en Cultuur ontdekt u vanuit verschillende perspectieven naar cultuur en organisaties te kijken. Deze Masterclasses maken deel uit van diverse Masteropleidingen. Wilt u verder studeren naar Master en voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding