Verandermanagement

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers houden zich bezig met het managen van veranderingsprocessen....

Lees meer

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers houden zich bezig met het managen van veranderingsprocessen....

Lees meer

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers houden zich bezig met het managen van veranderingsprocessen....

Lees meer

Verandermanagement: 24 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (5) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

Professional Master (11) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (4) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers houden zich bezig met het managen van veranderingsprocessen. Wilt u zich als bedrijfskundige specialiseren en u verdiepen in verandermanagement? Met een opleiding van NCOI Opleidingen zet u een mooie stap in uw carrière als verandermanager.

Waarom verandermanagement studeren?

Een organisatie moet zich continu verbeteren om succesvol te zijn. Dit betekent dat er met enige regelmaat aanpassingen en dus veranderingen moeten plaatsvinden. Als verandermanager initieert en begeleidt u organisatorische veranderingen bij commerciële en niet-commerciële bedrijven. U leidt het verandertraject in goede banen, zorgt voor draagvlak bij medewerkers en heeft een adviserende rol bij het initiëren van veranderingen.

Volg een HBO Bachelor of kort HBO-programma

Wilt u zich verdiepen in verandermanagement door het volgen van een volwaardige opleiding op HBO-Bachelorniveau? Met de HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Veranderingsmanagement ontwikkelt u kennis en vaardigheden om op een effectieve manier veranderingen te organiseren. Wilt u liever geen volledige HBO-Bacheloropleiding volgen, maar u wel in korte tijd ontwikkelen op HBO-niveau? Dan bieden de HBO-programma’s van NCOI uitkomst. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor HBO Organisatie, Verandering en Coaching of voor HBO Strategie en Verandering. In deze praktijkgerichte programma’s ontwikkelt u in 6 maanden bruikbare handvatten waarmee u onmiddellijk in uw eigen organisatie aan de slag kunt. Deze programma’s leveren u gegarandeerd rendement op in de praktijk.

Specialiseer u met een Masteropleiding Verandermanagement

Bent u manager of leidinggevende en wilt u zich op Masterniveau bedrijfskundig breed ontwikkelen? Dan is wellicht de Master of Business Administration (MBA) specialisatie Innovatie en verandering interessant voor u. In deze Master krijgt u diepgaande kennis van procesmanagement en innovatiemanagement en leert u concreet verbeteringen en innovaties door te voeren binnen uw organisatie. Ook kunt u zich als verandermanager specialiseren op het gebied van zorg en welzijn met de Master Management, Cultuur en Verandering specialisatie Zorg en Welzijn.

Daarnaast kunt u bij NCOI ook Professional Masters volgen op het gebied van Verandermanagement. Bent u HR-professional en wilt u uw kennis op het gebied van HRM in combinatie met verandermanagement ontwikkelen? Dan kunt u kiezen voor de 6 maanden durende Professional Master Strategisch HRM en verandering. Verdiept u zich liever op het gebied van projectmatig en gestructureerd veranderen? Dan is de Professional Master Projectmatig Veranderen interessant voor u.

Masterclasses verandermanagement: verdiep uw kennis in 3 maanden

Zoekt u een korte opleiding waarin u op Masterniveau uw vaardigheden op het gebied van verandermanagement ontwikkelt? Met onze Masterclass Verandermanagement worden u in 3 maanden alle belangrijke aspecten binnen dit vakgebied bijgebracht en krijgt u meer inzicht op uw eigen rol als verandermanager. Alles wat u leert, is meteen toepasbaar in de praktijk. In de boeiende Masterclass Organisatie en Cultuur ontdekt u vanuit verschillende perspectieven naar cultuur en organisaties te kijken. Deze Masterclasses maken deel uit van diverse Masteropleidingen. Wilt u verder studeren naar Master en voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding