Menu
NCOI Opleidingen - ICT

ICT

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Technologische ontwikkelingen spelen een steeds grotere rol, zowel in ons privé- als in het bedrijfsleven. Het aantal ICT-vacatures...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Technologische ontwikkelingen spelen een steeds grotere rol, zowel in ons privé- als in het bedrijfsleven. Het aantal ICT-vacatures...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Technologische ontwikkelingen spelen een steeds grotere rol, zowel in ons privé- als in het bedrijfsleven. Het aantal ICT-vacatures...

Lees meer
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Technologische ontwikkelingen spelen een steeds grotere rol, zowel in ons privé- als in het bedrijfsleven. Het aantal ICT-vacatures stijgt gestaag. Vooral de behoefte aan beheerders en business IT’ers is groter dan ooit. Door een ICT-opleiding of ict cursussen bij NCOI opleidingen te volgen, kun je je omscholen tot een felbegeerde, gespecialiseerde ICT-expert.

ICT-opleidingen

Er is in Nederland geen bureau meer te vinden waar geen pc op staat. De meeste medewerkers beschikken over een smartphone, laptops zijn gemeengoed geworden en zelfs de tablet-pc is aan een opmars begonnen in de zakelijke omgeving. Nu staat alles nog op de lokale server, maar binnen een paar jaar is het heel gewoon dat we met z’n allen in ‘the cloud’ werken. Kortom, werken zonder computer … we kunnen het ons niet meer voorstellen. Bij NCOI heb je de mogelijkheid je verder te verdiepen in de wereld van de ICT.

ICT bij NCOI

Met een van de Business IT en management opleidingen leer je processen binnen organisaties te verbeteren, door verbanden te leggen tussen mensen, bedrijfsprocessen en de IT. Wil je inzicht krijgen in cloud computing, informatiestromen en -systemen, en kijken naar de relatie tussen informatie en bedrijfsprocessen? Kies dan voor een van de NCOI Opleidingen Bedrijfskundige informatica.

Omscholen IT

Omdat er zoveel vraag is naar IT-professionals, is de kans op het vinden van een baan groot. Heb je altijd al in de IT willen werken of ben je op zoek naar meer baanzekerheid? Dan is omscholen naar IT een goede keuze. Op onze pagina over omscholing in de IT  vind je hier meer informatie over. Hier zie je in een oogopslag waar voor jou de kansen liggen en welke functies de meeste garantie op een baan geven. 

Business Intelligence en big data

Werk je als manager, adviseur of professional op het snijvlak van business en IT? Door je te specialiseren in Business Intelligence (BI) en big data, kun je ervoor zorgen dat uit grote hoeveelheden beschikbare data de juiste informatie wordt gehaald. Tijdens de Masterclass Business Intelligence & Big Data besteed je aandacht aan alle relevante thema’s op het vlak van BI en big data. Welke prestatiemaatstaven hebben de grootste impact op de strategie en doelstellingen van je organisatie? Welke mensen en processen hebben de grootste impact op het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen? Hoe kunnen we de kennis in de organisatie beter benutten en nieuwe kennis ontwikkelen? Met deze Masterclass van NCOI maak je je onmisbaar binnen jouw organisatie.

Informatica en netwerkbeheer

Om binnen een bedrijf de juiste beslissingen te kunnen nemen, is het van belang essentiële data te verzamelen en op de juiste manier te analyseren. Dit staat centraal in de opleiding HBO Bachelor Informatica specialisatie Business Intelligence. Lijkt het je interessanter om te werken met het beheer van informatie? Kijk dan eens naar de opleiding HBO Bachelor Informatica specialisatie Functioneel Beheer. Als functioneel beheerder fungeer je als de schakel tussen de afnemers en aanbieders van informatie. Beide opleidingen voorzien je van een stevig fundament voor je verdere loopbaan.

Netwerkbeheer

Wil je je verdiepen in netwerkbeheer? NCOI biedt verschillende opleidingen Informatica en netwerkbeheer aan, die je voorbereiden op de rol als netwerkbeheerder. De netwerkbeheerder heeft de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat het computernetwerk – de infrastructuur van servers, werkstations, netwerkapparatuur en bekabeling – correct functioneert tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Ben je meer geïnteresseerd in het gehele informatiesysteem, van netwerken, computers en printers, tot VoIP en telefoons? Met de opleiding MBO Medewerker Beheer ICT niveau 3 houd je het informatiesysteem draaiende en up-to-date, onder andere door leiding te geven aan een team van ICT-medewerkers.