Menu
NCOI Opleidingen - Communicatie

Online Communicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Online marketing- en communicatiemiddelen bieden organisaties veel kansen. Je kunt grote doelgroepen bereiken, op persoonlijk...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Online marketing- en communicatiemiddelen bieden organisaties veel kansen. Je kunt grote doelgroepen bereiken, op persoonlijk...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Online marketing- en communicatiemiddelen bieden organisaties veel kansen. Je kunt grote doelgroepen bereiken, op persoonlijk...

Lees meer

Meest bekeken Online Communicatie

Professional Master (2) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die je interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Masterclass

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (6) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om je (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (4) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Online marketing- en communicatiemiddelen bieden organisaties veel kansen. Je kunt grote doelgroepen bereiken, op persoonlijk niveau targeten en in gesprek gaan met je doelgroep. Maar hoe pak je dat tactisch aan? En welke strategie kun je het beste gebruiken? Dat leer je tijdens een opleiding of training online communicatie bij NCOI Opleidingen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan online communicatie opleidingen en ontdek welke het best bij je past.

Online marketing opleiding met NIMA-certificering

Op zoek naar een uitbreid HBO-programma mét NIMA-registratie? Kies voor een opleiding die wordt verzorgd door topdocenten uit de praktijk, bij NCOI Opleidingen. Met het programma HBO NIMA Online Marketingmanagement A en B leer je een marketingplan schrijven. Hierin ga je onder andere in op de contentstrategie, vormen van online advertising en e-mailmarketing. Zo weet je je doelgroep op het juiste contactpunt in de customer journey te bereiken en haal je maximaal rendement uit je marketinginspanningen.

Je website beter vindbaar voor je doelgroepen

Hoe zorg je ervoor dat je pagina eruit springt tussen al je concurrenten op het web? Dat vereist een doordachte SEO-strategie, waarin je je content volledig afstemt op de wensen en behoeften van je doelgroep. Tijdens de eendaagse training Search Engine Optimization (SEO) leer je hoe je dit aanpakt. Op zeer praktische wijze ga je aan de slag met je eigen site of die van je organisatie. Je brengt de huidige strategie in kaart en ontwikkelt vaardigheden om de indexatie van de site te optimaliseren. Je zult direct merken dat dit tot meer gratis (organisch) zoekverkeer leidt.

Effectief schrijven voor websitegebruikers

Een heldere en doelgerichte tekst op het web vergt veel meer dan alleen de juiste woorden. Hoe bereik je je doel met een webtekst? Hoe zorg je dat de tekst past bij de doelgroep en aan welke specifieke eisen moet een tekst voldoen? Met deze en vele andere belangrijke vragen ga je aan de slag tijdens de 2-daagse training Schrijven voor het Web. Je verdiept je in online teksten, waaronder blogs, e-mails en informatieve teksten. Daarbij leer je de lezer bereiken, boeien en binden. Zo zorg je ervoor dat je boodschap het gewenste effect heeft op je doelgroepen.

Direct betere resultaten met een gebruiksvriendelijke site

Hoe ontvang je lezers op je site? Zorg je voor een heldere navigatie of kun je hierin nog een verbeterslag maken? Met het programma HBO Web- en Interaction Design leer je hoe je je lezer optimaal begeleidt op je site. Met de juiste woorden, afbeeldingen en menu’s zorg je voor een gebruiksvriendelijke site die actief aanstuurt op conversie. Daarvoor ga je onder andere aan de slag met de programma’s Adobe Photoshop, Illustrator, maar ook HTML5. Je leert websites zo vormgeven dat zij optimaal aansluiten op de doelstellingen en doelgroep van de site.

Sociale en digitale communicatiemiddelen

Wil je meer leren over interactieve, online media? Kies dan voor het programma HBO Online Communicatie en Social Media. Tijdens dit programma ga je aan de slag met alle essentiële thema’s uit het boeiende vakgebied van online communicatie, online marketing en social media. Je leert een multimediale strategie ontwikkelen, waarmee je een optimaal effect bereikt bij je doelgroepen. Zo kun je na afloop van dit programma aan de slag als online-communicatiemanager of online marketeer.

Waarom online marketing studeren bij NCOI Opleidingen?

  • Opleidingen speciaal voor werkenden
  • Persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Ervaren topdocenten vanuit de praktijk
  • Uitstekend te combineren met werk en privé