Blog

Meer weten over de Omgevingswet?

ncoiRedactie

Op Donderdag, 14 September, 2017, 06:46

Kom dan naar de Studiedagen Grondverwerving & Schadevergoedingen. De studiedagen zijn al jaren de ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met grondaankopen, andere onroerendgoedactiviteiten en bestuursrechtelijke schadevergoedingen. De belangrijkste actualiteiten rondom grondverwerving en schadevergoedingen worden behandeld, zoals taxeren, onteigening, planschade en nadeelcompensatie. Dit jaar wordt er tijdens de tweede dag aandacht besteed aan de implementatie en jurisprudentie omtrent de Omgevingswet. Andere thema’s die aan bod komen zijn: financierbaarheid van landelijk vastgoed en alternatieven, insolventie, marktwaardeontwikkeling, planschade en nadeelcompensatie en onteigening. 

Lees meer
Thema's: Techniek

Omgevingswet biedt kansen voor de bouwsector

ncoiRedactie

Op Donderdag, 14 September, 2017, 06:38

Op welke termijn het gaat gebeuren is nog niet duidelijk, maar de Omgevingswet komt eraan! Het realiseren van de Omgevingswet is een complexe operatie met meerdere onderdelen die demissionair minister Schultz zorgvuldig wil uitvoeren. Maar we kunnen ons nu al verheugen op de kansen die deze wet biedt voor de bouwsector.

Lees meer
Thema's: Techniek

VCA-examens op de schop per 1 september 2017

ncoiRedactie

Op Donderdag, 17 Augustus, 2017, 02:22

Per 1 september 2017 worden de VCA-examens afgenomen volgens nieuwe eind- en toetstermen.
Dat heeft natuurlijk effect op de inhoud van onze trainingen, lesboeken en proefexamens. Van zowel Basisveiligheid VCA (B-VCA) als Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA). NCOI Techniek & Veiligheid ondersteunt u of uw medewerkers optimaal met uitleg, tips en oefeningen, op weg naar een positief examenresultaat en het VCA-certificaat.

Lees meer
Thema's: Techniek

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

U kunt ons ook een email sturen.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/v1.jpg?ext=.jpg