De grootste opleider van werkend Nederland

De grootste opleider van werkend Nederland

Met ruim 1500 opleidingen en trainingen in alle vakgebieden is NCOI Opleidingen de grootste opleider van werkend Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat een opleiding bij jou maar ook bij jouw situatie moet passen. Daarom gaan wij met onze unieke onderwijsmethode uit van jouw behoefte en ontwikkelen wij onze opleidingen zo dat ze uitstekend te combineren zijn met je werk en privéleven. Op die manier behalen jaarlijks 20.000 werkenden een erkend MBO-, HBO- of Masterdiploma.

Flexibel studeren

Doorgroeien, nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen, een andere baan, een carrièreswitch of een hoger salaris? Wat je reden ook is om een opleiding te volgen, als werkende student heb je met heel andere uitdagingen te maken dan een fulltime student. Naast je baan, heb je wellicht nog een gezin, een sociaal leven en hobby’s. Daar moet een opleiding ook nog bij passen. Maar door onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, ervaren topdocenten en opleidingslocaties door heel Nederland is studeren naast je baan haalbaar.

Praktijkgerichte aanpak

Jouw werkpraktijk is het uitgangspunt van al onze opleidingen. Dat betekent dat je alleen datgene wat voor jou en jouw werkpraktijk relevant is leert. Deze kennis kun je direct in de praktijk toepassen zodat je vrijwel direct resultaat ziet. Tijdens de opleidingen koppel je voortdurend de theorie aan de dagelijkse praktijk.

Studeren waar en wanneer je wilt

Bij NCOI Opleidingen hoef je nooit te wachten tot het begin van een nieuw collegejaar. Al onze opleidingen en trainingen starten meerdere keren per jaar. Je kiest dus zelf het moment waarop je wilt studeren. Daarnaast bepaal je zelf hoe je studeert. Je kunt kiezen om doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag bijeenkomsten te volgen. Wil je liever vanuit huis studeren? Dan kun je in veel gevallen ook gebruik maken van e-learning.

Ervaren topdocenten uit je vakgebied

De kwaliteit van onze opleidingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, de rijke ervaring en het enthousiasme van de docent of trainer. Gedurende de opleiding krijg je les van docenten en trainers die zelf ook actief zijn (geweest) in je vakgebied. Zij kunnen uit hun rijke praktijkervaring putten en de theorie met hun ervaring ondersteunen. Door hun ruime werkervaring weten zij wat er speelt en kunnen zij je de benodigde kennis en handvatten bieden om nog succesvoller te worden in je werk.

Erkende opleidingen en diploma’s

Een diploma is pas echt iets waard op de arbeidsmarkt als het erkend is. De diploma’s en getuigschriften van onze opleidingen zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen. Onze opleidingen voldoen namelijk aan strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en welke opleiding het beste bij jou en jouw situatie past? Wij geven je graag een persoonlijk opleidingsadvies. Onze deskundige opleidingsadviseurs zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou te kijken naar wat past bij jouw wensen en behoeften. Zij zijn te bereiken via 035 – 6 400 411. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij je binnen twee werkdagen.

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.