Menu
NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden, dat is waar NCOI voor staat. Jaarlijks vergroten we de kennis, vaardigheden en competenties van ruim 20.000 werkenden. Leren via de NCOI methode is gericht op je eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit. Wij bieden je meerdere startmomenten, verschillende studievarianten, topdocenten uit de praktijk, klassikale lessen en een waardevol diploma.

Over NCOI

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen is dé praktijkopleider voor werkend Nederland. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

Bewezen succesvol met ruim 1.250 opleidingen en trainingen

NCOI Opleidingen verzorgt door heel Nederland ruim 1.250 opleidingen en trainingen. NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van werkend Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Met onze unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar je al over beschikt. Bovenal staan bij ons jouw werkervaring en werkpraktijk altijd centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

Topkwaliteit opleidingen en trainingen

Onze erkende opleidingen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast zorgen we met een eigen kwaliteitszorgsysteem voor voortdurende verbetering van onze al opleidingen, trainingen en dienstverlening in het algemeen. Zo kun je rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering en een uitstekende, opleiding. Dat is ook de reden dat vele organisaties gekozen hebben voor NCOI Opleidingen als hun leverancier voor opleidingen en trainingen.

Het grootste aanbod van Nederland: een geschikte opleiding voor iedereen

NCOI biedt als toonaangevende opleider een van de meest complete programma ’s voor werkenden. Of het nu om opleidingen gaat op MBO-, HBO- of Masterniveau, of om een vaardigheidstraining: NCOI is voor jou de juiste opleider als je je kennis en vaardigheden wilt vergroten.

Masteropleidingen van NCOI University of Applied Sciences

NCOI University of Applied Sciences verzorgt officieel erkende en Nederlandstalige Masteropleidingen, zoals het grootste MBA-programma van Nederland (Master of Business Administration) en Masteropleidingen op tal van andere gebieden: Veranderingsmanagement (MCC), Finance & Control (MFC), Human Resources Management (MHRM), Business Information Management (MBI), Projectmanagement (MPM), Onderwijskunde (MEd) en Psychologie (MAP). De praktijkgerichtheid geldt daarbij als ons sterkste pluspunt. Niet voor niets is NCOI University of Applied Sciences uitgegroeid tot de grootste erkende Masteropleider van werkend Nederland. NCOI biedt daarnaast een omvangrijk programma van Masterclasses en Masterprogramma's aan: volledig afgebakende, korte programma’s op Masterniveau, met uitstekende doorstroommogelijkheden naar diverse erkende Masteropleidingen.

HBO-opleidingen en -programma’s van Hogeschool NCOI

NCOI biedt een groot aantal HBO-opleidingen. Naast de korte praktijkgerichte HBO-programma's, kunnen volledige bacheloropleidingen en HBO Associate-degree-opleidingen gevolgd worden, met zeer veel uiteenlopende keuzemogelijkheden. Ons zeer uitgebreide aanbod omvat onder andere HBO-opleidingen en -programma’s BedrijfskundeHBO-opleidingen en -programma’s PsychologieHBO-opleidingen en -programma’s CoachingHBO-opleidingen en -programma’s OnderwijsHBO-opleidingen en -programma’s Management en HBO-opleidingen en -programma’s Communicatie. De praktijkgerichte en flexibele opleidingsmethode die NCOI hanteert, is specifiek gericht op mensen met werkervaring en ideaal te combineren met een drukke baan.

MBO-opleidingen van het MBO College

Het MBO College van NCOI biedt een compleet pakket van MHBO-opleidingen en erkende MBO-opleidingen aan. De zeer praktijkgerichte opleidingen zijn speciaal gericht op mensen die werken op operationeel niveau en die bijvoorbeeld willen doorgroeien naar een leidinggevende of een coördinerende functie. Je kunt kiezen uit een breed opleidingenscala dat bestaat uit diverse erkende MBO-opleidingen op de niveaus 2, 3 en 4. Ons zeer uitgebreide aanbod omvat onder andere MBO-opleidingen Management & Bedrijfskunde, MBO-opleidingen Marketing en Sales, MBO-opleidingen Communicatie en Psychologie, Juridische MBO-opleidingen, Financiële MBO-opleidingen en Medische MBO-opleidingen.

NCOI Trainingen

Naast erkende opleidingen verzorgt NCOI ook al jaren met veel succes vaardigheidstrainingen. In de NCOI-trainingen vormt ‘learning by doing’ steeds het uitgangspunt. De praktijkgerichte oefeningen, opdrachten, rollenspelen en simulaties vormen de basis van al onze trainingen. Door de unieke aanpak van NCOI pas je het geleerde uit de training direct toe in je dagelijkse praktijk. Daardoor haal je er direct meer resultaat uit. Onze aanpak wordt als zeer prettig en uiterst effectief ervaren. Naast onze trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatieve vaardigheden verzorgen we ook korte inhoudelijke trainingen, waarmee je je effectief en snel ontwikkelt binnen een specifiek vakgebied. Ons zeer uitgebreide trainingsaanbod omvat onder andere trainingen Managementvaardigheden, trainingen Persoonlijke Effectiviteit, trainingen Mondelinge Communicatie, trainingen Schriftelijke Communicatie, Sales trainingen, ICT trainingen, Financiële trainingen, P&O trainingen en Taaltrainingen. Bovendien is NCOI specialist op het gebied van taaltrainingen. Naast korte trainingen organiseert NCOI erkende taalopleidingen op MBO- en HBO-niveau. Alle taalopleidingen en -trainingen zijn officieel gekoppeld aan de niveaus van het European Framework of Languages (CEF). NCOI biedt een interessant programma binnen de taalgebieden Engels, Duits en Nederlands (voor anderstaligen) aan.

Praktijkopleidingen

NCOI verzorgt tal van praktijkopleidingen die voor specifieke doelgroepen zijn ontwikkeld. . Als je je in relatief korte tijd in een bepaald vakgebied wilt ontwikkelen, geen volledige meerjarige erkende opleiding wilt volgen, maar toch een in Nederlandse en internationale organisaties gewaardeerd diploma ambieert, dan zijn dit de opleidingen voor jou. De opleidingen kenmerken zich door de grote praktijkgerichtheid, aandacht voor actualiteit en afstemming op je dagelijkse werk en functioneren. Met onze praktijkopleidingen komt je carrière in een duidelijke versnelling. NCOI biedt ook opleidingen aan die je voorbereiden op landelijk erkende en branche-erkende examens. NCOI is niet alleen al jarenlang een van de meest succesvolle opleiders voor NIMA-examens, maar verzorgt ook op grote schaal opleidingen die je voorbereiden op examens van onder andere de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens, Wet financieel toezicht, IPMA, PRINCE2® en EXIN. . Bij NCOI word je uitstekend voorbereid op je examen. We zijn er trots op dat de slagingspercentages van NCOI-deelnemers ver boven het landelijk gemiddelde liggen!

NCOI: erkende opleidingen op maat

NCOI verzorgt zowel incompanytrainingen als erkende opleidingen op maat. Alle programma’s op de website kunnen ook binnen jouw organisatie worden uitgevoerd. Daarnaast is NCOI erin gespecialiseerd specifieke maatwerkopleidingen en -trainingen voor jou en/of jouw organisatie te ontwikkelen. Voor deze maatwerktrajecten vind je in NCOI een professionele partner. Onze unieke combinatie van opleidingen en trainingen wordt veel toegepast in het kader van organisatieontwikkeltrajecten. Vanuit de erkenningen op MBO-, HBO- en Masterniveau en EVC zijn we in staat maatwerkopleidingen, maar ook bestaande interne opleidingen en trainingen te koppelen aan erkende diploma’s. Dat biedt uitermate interessante fiscale voordelen voor werkgevers. Onze consultants komen graag bij je langs om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Stage Instituut

Wat als je (tijdelijk) geen werk hebt of geen geschikte werkplek? Veel mensen volgen een opleiding om de overstap te maken naar een baan binnen een volledig ander vakgebied. Net als een student van een reguliere hogeschool of ROC moet je dan tijdens de opleiding stage lopen. Het Stage Instituut verzorgt voor de opleidingen van enkele specifieke opleiders stageplekken. Op de website worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld: studenten kunnen zich inschrijven of actief zoeken in het stage-overzicht, bedrijven kunnen hun vacatures plaatsen of kijken welke studenten zich hebben ingeschreven. Het Stage Instituut bemiddelt, adviseert en onderhoudt de contacten met de bedrijven/instellingen om de voortgang te monitoren. Kijk voor meer informatie op https://stageinstituut.nl/.