Over NCOI Opleidingen

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Met die missie is NCOI Opleidingen in 1996 gestart en daar zijn ze vandaag de dag nog steeds mee bezig. Dankzij de unieke NCOI-methode en maximale flexibiliteit behalen hier jaarlijks 20.000 werkenden een (erkend) MBO-, HBO- of Masterdiploma. En met ruim 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied mag NCOI zich met recht de grootste opleider van werkend Nederland noemen.

Over NCOI

NCOI Opleidingen

Van een zolderkamer naar de grootste opleider van werkend Nederland

Ruim 25 jaar geleden richtte algemeen directeur Robert van Zanten NCOI Opleidingen op. Het begon allemaal op een zolderkamer in Hilversum met slechts 1 opleiding in het aanbod. Inmiddels bieden we meer dan 1.250 (erkende) opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied. In de video hieronder vertelt Robert van Zanten zelf over het ontstaan van NCOI en zijn visie op opleiden.

Leren via de NCOI-methode

Een opleiding volgen naast een drukke baan en een privéleven? Met de unieke onderwijsmethode van NCOI Opleidingen is dit een stuk makkelijker. Studeren naast je baan wordt haalbaar door onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, ervaren topdocenten, opleidingslocaties door heel Nederland, erkende opleidingen en diploma’s en hoge resultaten. Lees hier meer over onze unieke onderwijsmethode.

Hoe hoog leg jij de lat?

NCOI is er voor iedereen met ambitie in de breedste zin van het woord. Of je nu beter wilt worden in je huidige werk, wilt doorgroeien naar een andere functie of toe bent aan een carrièreswitch. Wat je dromen of ambities ook zijn, wij helpen je daar graag bij. Bij NCOI vind je opleidingen op ieder niveau en voor vrijwel elk vakgebied. Die stok dat zijn wij, de lat, die bepaal jij.