Menu
Volg een opleiding naast je baan bij NCOI
  • Home
  • HBO Kwaliteit- en Procesmanagement

HBO Kwaliteit- en Procesmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je leren interne processen nog slimmer te organiseren? Met een HBO-programma kwaliteits- en procesmanagement van NCOI ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je leren interne processen nog slimmer te organiseren? Met een HBO-programma kwaliteits- en procesmanagement van NCOI ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je leren interne processen nog slimmer te organiseren? Met een HBO-programma kwaliteits- en procesmanagement van NCOI ontwikkel...

Lees meer

HBO Kwaliteit- en Procesmanagement: 6 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs
segments

HBO Bacheloropleiding (1)

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 19.309,- 16 locaties 1e startmoment: 05-10-2022

HBO-programma (5)

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.415,- 9 locaties 1e startmoment: 08-10-2022
3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 1.815,- 10 locaties 1e startmoment: 20-12-2022
6 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 3.320,- 17 locaties 1e startmoment: 05-10-2022
6 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.779,50 4 locaties 1e startmoment: 03-11-2022
24 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 8.885,- 18 locaties 1e startmoment: 08-10-2022

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je leren interne processen nog slimmer te organiseren? Met een HBO-programma kwaliteits- en procesmanagement van NCOI ontwikkel je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de kwaliteit van bedrijfskundige processen binnen jouw organisatie te kunnen waarborgen en versterken. Na succesvolle afronding van de opleiding of het programma ben je van grote waarde voor de organisatie.

Waarom HBO kwaliteit- en procesmanagement volgen?

Elke organisatie wil uiteraard een zo goed mogelijk product afleveren. Daarbij speelt kwaliteit een zeer belangrijke rol. Hoe zorg je ervoor dat die kwaliteit gewaarborgd blijft? Dat de ketens binnen jouw organisatie op de juiste manier zijn georganiseerd en dat alles voldoet aan de geldende wet- en regelgeving? En voldoet het product of de dienst aan de verwachtingen van de klant of leverancier of is dit te verbeteren?
 
Als kwaliteits– of procesmedewerker/manager weet je hoe je organisatieprocessen zo soepel mogelijk kunt laten verlopen en tegelijkertijd meer waarde toevoegt aan deze processen. Door je strategische en analytisch denkvermogen heb je inzicht in het gehele proces en zie je kansen en mogelijkheden om dit te verbeteren of nog sterker te maken. Na afloop van de opleiding kun je bij diverse organisaties werken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan productiebedrijven, in de private sector, laboratoria, voedingsmiddelenindustrie of bouwbedrijven.

Vooropleiding voor HBO kwaliteit- en procesmanagement

Onze HBO-programma’s worden allemaal op HBO-niveau verzorgd. Voor de programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Voor onze HBO Bacheloropleidingen geldt dat je in het bezit moet zijn van een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4, maar je kunt ook instromen door middel van een 21+ toets.

Praktijkgerichte opleidingen

Alle HBO-programma's van NCOI zijn praktijkgericht. Dat houdt in dat je veel praktijkopdrachten uitvoert tijdens de opleiding, maar ook dat alles wat je leert direct is toe te passen in je eigen praktijk. Dat is voor jou prettig, want daardoor boek je snel resultaat. Ook de organisatie heeft er profijt van doordat je direct inzetbaar bent en je kennis binnen de organisatie deelt. Tijdens de opleiding krijg je les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) op het gebied van kwaliteit- en procesmanagement. Zij weten wat er speelt op dit gebied en kunnen je daardoor nog beter helpen met de theorie aan de praktijk te koppelen.

HBO kwaliteit- en procesmanagement combineren met een drukke baan

Wil je een opleiding HBO kwaliteit- en procesmanagement volgen naast je werk? Bij NCOI is dat heel goed mogelijk. Niet voor niets zijn wij dé opleider voor werkenden. Om ervoor te zorgen dat je je opleiding zo goed mogelijk kunt combineren met je werk en privéleven. Zo kun je kiezen uit verschillende lesvarianten, 30 opleidingslocaties door heel Nederland en meerdere startmomenten per jaar. Zo is er altijd wel een opleidingsvariant die bij jou past.