Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • HBO Kwaliteit- en Procesmanagement

HBO Kwaliteit- en Procesmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je leren interne processen nog slimmer te organiseren? Met een HBO-opleiding kwaliteits- en procesmanagement van NCOI ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je leren interne processen nog slimmer te organiseren? Met een HBO-opleiding kwaliteits- en procesmanagement van NCOI ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je leren interne processen nog slimmer te organiseren? Met een HBO-opleiding kwaliteits- en procesmanagement van NCOI ontwikkel...

Lees meer

Meest bekeken HBO Kwaliteit- en Procesmanagement

Meest bekeken HBO Kwaliteit- en Procesmanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (7) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je leren interne processen nog slimmer te organiseren? Met een HBO-opleiding kwaliteits- en procesmanagement van NCOI ontwikkel je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de kwaliteit van bedrijfskundige processen binnen jouw organisatie te kunnen waarborgen en versterken. Na succesvolle afronding van de opleiding of het programma ben je van grote waarde voor de organisatie.

Waarom HBO kwaliteit- en procesmanagement volgen?

Elke organisatie wil uiteraard een zo goed mogelijk product afleveren. Daarbij speelt kwaliteit een zeer belangrijke rol. Hoe zorg je ervoor dat die kwaliteit gewaarborgd blijft? Dat de ketens binnen jouw organisatie op de juiste manier zijn georganiseerd en dat alles voldoet aan de geldende wet- en regelgeving? En voldoet het product of de dienst aan de verwachtingen van de klant of leverancier of is dit te verbeteren?
 
Als kwaliteits– of procesmedewerker/manager weet je hoe je organisatieprocessen zo soepel mogelijk kunt laten verlopen en tegelijkertijd meer waarde toevoegt aan deze processen. Door je strategische en analytisch denkvermogen heb je inzicht in het gehele proces en zie je kansen en mogelijkheden om dit te verbeteren of nog sterker te maken. Na afloop van de opleiding kun je bij diverse organisaties werken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan productiebedrijven, in de private sector, laboratoria, voedingsmiddelenindustrie of bouwbedrijven.

Vooropleiding voor HBO kwaliteit- en procesmanagement

Onze HBO-programma’s worden allemaal op HBO-niveau verzorgd. Voor de programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Voor onze HBO Bacheloropleidingen geldt dat je in het bezit moet zijn van een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4, maar je kunt ook instromen door middel van een 21+ toets.

Praktijkgerichte opleidingen

Alle HBO-opleidingen en programma’s van NCOI zijn praktijkgericht. Dat houdt in dat je veel praktijkopdrachten uitvoert tijdens de opleiding, maar ook dat alles wat je leert direct is toe te passen in je eigen praktijk. Dat is voor jou prettig, want daardoor boek je snel resultaat. Ook de organisatie heeft er profijt van doordat je direct inzetbaar bent en je kennis binnen de organisatie deelt. Tijdens de opleiding krijg je les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) op het gebied van kwaliteit- en procesmanagement. Zij weten wat er speelt op dit gebied en kunnen je daardoor nog beter helpen met de theorie aan de praktijk te koppelen.

HBO kwaliteit- en procesmanagement combineren met een drukke baan

Wil je een opleiding HBO kwaliteit- en procesmanagement volgen naast je werk? Bij NCOI is dat heel goed mogelijk. Niet voor niets zijn wij dé opleider voor werkenden. Om ervoor te zorgen dat je je opleiding zo goed mogelijk kunt combineren met je werk en privéleven. Zo kun je kiezen uit verschillende lesvarianten, 30 opleidingslocaties door heel Nederland en meerdere startmomenten per jaar. Zo is er altijd wel een opleidingsvariant die bij jou past.