Menu
  • Home
  • MBO Makelaardij en Vastgoed

MBO Makelaardij en Vastgoed

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vastgoedbeheer en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of ambieer je een carrière hierin en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vastgoedbeheer en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of ambieer je een carrière hierin en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vastgoedbeheer en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of ambieer je een carrière hierin en...

Lees meer

Meest bekeken MBO Makelaardij en Vastgoed

Meest bekeken MBO Makelaardij en Vastgoed

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vastgoedbeheer en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of ambieer je een carrière hierin en wil je je daar goed op voorbereiden met een gedegen opleiding? Bij NCOI Opleidingen vind je een breed en uitgebreid aanbod MBO-opleidingen op het gebied van makelaardij en vastgoed. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden en onze opleidingen.

Het vakgebied makelaardij en vastgoed

Door de dynamische woningmarkt neemt de concurrentie in de makelaarsbranche toe. Tegelijkertijd is de vraag naar goed opgeleide professionals met actuele kennis van zaken groot. Als professional op het gebied van makelaardij en vastgoed is het daarom van belang dat je je kunt onderscheiden van de rest, bijvoorbeeld door je te specialiseren in een bepaald onderwerp of je te richten op een specifieke branche.

Een MBO-opleiding makelaardij en vastgoed volgen bij NCOI

Bij NCOI vind je een ruim aanbod opleidingen en programma’s op het gebied van makelaardij en vastgoed. Afhankelijk van wat je wensen en behoeften zijn, is er altijd wel een opleiding te vinden die aansluit bij jouw ambities. Wil je aan de slag in het vastgoedbeheer of je hier verder in ontwikkelen? Dan kun je kiezen voor het MBO-programma Vastgoedbeheer- en onderhoud. In dit 6 maanden durende programma leer je alles over het inspecteren van gebouwen en controleren van de bouwkundige staat. Daarnaast leer je rapportages opstellen en inzicht te creëren in het herkennen van verbeterpunten, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid of duurzaamheid. 

Wat kun je met een MBO-opleiding makelaardij en vastgoed?

Na afronding van je opleiding beschik je over alle benodigde kennis op MBO-niveau voor een succesvolle carrière binnen makelaardij of vastgoed en kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een makelaarskantoor of bij een vastgoedorganisatie.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor onze MBO-opleidingen geldt dat je minimaal moet beschikken over een diploma op MBO-niveau 2, een diploma op VMBO-niveau (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar. Heb je geen van deze diploma’s? Dan kun je door middel van een toelatingstoets alsnog worden toegelaten tot de opleiding. Bij onze MBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Jouw werkpraktijk staat centraal

De opleidingen van NCOI zijn zo ontwikkeld dat jouw praktijk altijd centraal staat. De docenten hebben jarenlange werkervaring in de branche en werken tijdens de bijeenkomsten met herkenbare cases. Van henzelf, of van jou en je medestudenten, waardoor de lesstof echt tot leven komt. Daarnaast kun je bij NCOI kiezen wanneer je wilt studeren: ‘s avonds, overdag of via e-learning. En bevalt de gekozen studievariant je niet? Dan stap je eenvoudig over. NCOI is niet voor niets de opleider van werkend Nederland.