Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • MBO Makelaardij en Vastgoed

MBO Makelaardij en Vastgoed

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vastgoedbeheer en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of ambieer je een carrière hierin en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vastgoedbeheer en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of ambieer je een carrière hierin en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vastgoedbeheer en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of ambieer je een carrière hierin en...

Lees meer

Meest bekeken MBO Makelaardij en Vastgoed

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Prijs

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vastgoedbeheer en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of ambieer je een carrière hierin en wil je je daar goed op voorbereiden met een gedegen opleiding? Bij NCOI Opleidingen vind je een breed en uitgebreid aanbod MBO-opleidingen op het gebied van makelaardij en vastgoed. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden en onze opleidingen.

Het vakgebied makelaardij en vastgoed

Door de dynamische woningmarkt neemt de concurrentie in de makelaarsbranche toe. Tegelijkertijd is de vraag naar goed opgeleide professionals met actuele kennis van zaken groot. Als professional op het gebied van makelaardij en vastgoed is het daarom van belang dat je je kunt onderscheiden van de rest, bijvoorbeeld door je te specialiseren in een bepaald onderwerp of je te richten op een specifieke branche.

Een MBO-opleiding makelaardij en vastgoed volgen bij NCOI

Bij NCOI vind je een ruim aanbod opleidingen en programma’s op het gebied van makelaardij en vastgoed. Afhankelijk van wat je wensen en behoeften zijn, is er altijd wel een opleiding te vinden die aansluit bij jouw ambities. Wil je aan de slag in het vastgoedbeheer of je hier verder in ontwikkelen? Dan kun je kiezen voor het MBO-programma Vastgoedbeheer- en onderhoud. In dit 6 maanden durende programma leer je alles over het inspecteren van gebouwen en controleren van de bouwkundige staat. Daarnaast leer je rapportages opstellen en inzicht te creëren in het herkennen van verbeterpunten, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid of duurzaamheid. 

Wat kun je met een MBO-opleiding makelaardij en vastgoed?

Na afronding van je opleiding beschik je over alle benodigde kennis op MBO-niveau voor een succesvolle carrière binnen makelaardij of vastgoed en kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een makelaarskantoor of bij een vastgoedorganisatie.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor onze MBO-opleidingen geldt dat je minimaal moet beschikken over een diploma op MBO-niveau 2, een diploma op VMBO-niveau (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar. Heb je geen van deze diploma’s? Dan kun je door middel van een toelatingstoets alsnog worden toegelaten tot de opleiding. Bij onze MBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Jouw werkpraktijk staat centraal

De opleidingen van NCOI zijn zo ontwikkeld dat jouw praktijk altijd centraal staat. De docenten hebben jarenlange werkervaring in de branche en werken tijdens de bijeenkomsten met herkenbare cases. Van henzelf, of van jou en je medestudenten, waardoor de lesstof echt tot leven komt. Daarnaast kun je bij NCOI kiezen wanneer je wilt studeren: ‘s avonds, overdag of via e-learning. En bevalt de gekozen studievariant je niet? Dan stap je eenvoudig over. NCOI is niet voor niets de opleider van werkend Nederland.