• Home
 • Master in Management en ICT

Master in Management en ICT

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je ICT-professional en/of -manager en wil je je kennis en vaardigheden op Masterniveau ontwikkelen? Of heb je de ambitie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je ICT-professional en/of -manager en wil je je kennis en vaardigheden op Masterniveau ontwikkelen? Of heb je de ambitie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je ICT-professional en/of -manager en wil je je kennis en vaardigheden op Masterniveau ontwikkelen? Of heb je de ambitie...

Lees meer
 • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
 • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
 • Ervaren docenten uit de praktijk

Master in Management en ICT: 25 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (25)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je ICT-professional en/of -manager en wil je je kennis en vaardigheden op Masterniveau ontwikkelen? Of heb je de ambitie om aan de slag te gaan in het vakgebied management en ICT? Bij NCOI Opleidingen vind je een breed aanbod Masteropleidingen op dit gebied, zowel om je kennis te verbreden als om je te specialiseren in een bepaald onderwerp.

Een Master in Management en ICT biedt perspectief

Een Master in Management en ICT is een uitstekende investering in je professionele ontwikkeling en je loopbaan. Je wordt namelijk opgeleid tot professional op het hoogste niveau en ontwikkelt sterke vaardigheden in strategisch denken, werken en beslissingen nemen. Zo draag je bij aan het analyseren, optimaliseren en initiëren van processen en projecten en het realiseren van organisatiedoelen. Daarnaast kun je met een afgeronde Masteropleiding de stap maken naar bijvoorbeeld hoger management. Veel organisaties vragen namelijk een Mastergraad voor managementfuncties.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Bij NCOI kun je kiezen uit veel verschillende opleidingen op het gebied van management en IT. Zo is er bijvoorbeeld de Master Management van IT (MMIT), de Masterprogramma Informatiemanagement of de Masterclass IT-architectuur. Afhankelijk van welke opleiding je wilt volgen, gelden er verschillende vooropleidingseisen. Voor een volledige Masteropleiding moet je een HBO Bachelor- of WO-opleiding hebben afgerond. Heb je dit niet, dan kun je ook doorstromen door middel van een 21+ toets. Voor Masterprogramma's en Masterclasses gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel moet je beschikken over HBO- of WO-werk- en denkniveau. Bij sommige opleidingen is het gunstig om al over bepaalde basiskennis te beschikken. Als dit het geval is, wordt dit op de pagina van de opleiding aangegeven.

Flexibele en praktijkgerichte opleidingen

Wil je een Master in Management en ICT volgen zonder dat je werk daaronder lijdt? Dan ben je bij NCOI aan het juiste adres. Als dé opleider voor werkenden houden wij er rekening mee dat studeren en werken in balans moeten blijven. Daarom bieden wij verschillende lesvarianten. Je kunt bij ons overdag, ‘s avonds en op zaterdag studeren. En wil je tussentijds van variant wisselen omdat dat je beter uitkomt, dan is dat geen enkel probleem. Bovendien zijn onze leslocaties door heel Nederland verspreid en ze zijn gemakkelijk bereikbaar.
 
Daarnaast zijn al onze opleidingen en trainingen zo ontwikkeld dat ze gericht zijn op je eigen werkpraktijk. Tijdens de bijeenkomsten krijg je te maken met cases en situaties uit de praktijk. Zo leer je vrijwel meteen de theorie aan de praktijk te koppelen en zie je snel resultaten. Bovendien volg je bijeenkomsten met medevakgenoten. Met hen kun je tijdens de bijeenkomsten sparren over hoe zij bepaalde situaties of werkzaamheden aanpakken. Zo leer je van elkaar en dat werkt heel inspirerend.

Waarom een Master in Management en ICT volgen bij NCOI?

 • Grootste Masteropleider van werkend Nederland
 • Unieke aanpak, speciaal voor werkenden
 • Opleidingsplaatsen door heel Nederland
 • 1 avond per week, 1 dag in de 2 weken of e-learning
 • Uitstekend te combineren met gezin en werk
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Topdocenten uit de praktijk
 • Nederlandstalige lessen
 • Officieel erkende Mastergraad
 • Officieel erkend door het ministerie van OCW en NVAO-geaccrediteerd