• Home
 • Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA)

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op erkend Masterniveau ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde? Kies dan voor een van de MBA-opleidingen van...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op erkend Masterniveau ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde? Kies dan voor een van de MBA-opleidingen van...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op erkend Masterniveau ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde? Kies dan voor een van de MBA-opleidingen van...

Lees meer
 • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
 • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
 • Ervaren docenten uit de praktijk

Master of Business Administration (MBA): 21 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (21)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op erkend Masterniveau ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde? Kies dan voor een van de MBA-opleidingen van NCOI Opleidingen. Door een mba opleiding vergroot en verdiep je op een flexibele en praktijkgerichte manier je strategisch denkvermogen en ontwikkel je een breed bedrijfskundig kader. Lees hieronder alles over onze MBA-opleiding en de mogelijkheden. NCOI heeft een breed aanbod van masters in business administration.

Wat is een Master of Business Administration (MBA)?

Een Master of Business Administration (MBA) is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze mensen met werkervaring die zich op Masterniveau willen ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde. Deze diploma’s worden zeer gewaardeerd door werkgevers. Sterker nog: in verschillende organisaties is een MBA-diploma een voorwaarde voor een hoge functie. Naast de algemene onderdelen in een MBA studie zijn er ook verschillende specialisaties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Zorg en Welzijn, Strategie, Verandering en Consultancy of Business en IT

Wat kun je met een Master of Business Administration (MBA)?

Een succesvol afgeronde MBA opleiding is de ideale basis voor een carrièrestap richting (hoger) management. Met een MBA-opleiding ontwikkel je vaardigheden als strategisch inzicht, innovatie en leiderschap op zeer hoog niveau. Met een Master in Business Administration vergroot en verdiep je je kennis op het gebied van bedrijfskunde. Na afloop ben je uitstekend in staat om een (hoger)managementfunctie succesvol invulling te geven.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Onze MBA studies zijn op Masterniveau. Dat houdt in dat je de opleiding kunt volgen als je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebt afgerond. Heb je dit niet, dan kun je ook instromen met een 21+ toets.

Master of Business Administration in deeltijd volgen

Een deeltijd mba of voltijd mba volgen? NCOI is de opleider van werkend Nederland. Wij snappen als geen ander dat het volgen van een opleiding te combineren moet zijn met een drukke baan en een gezinsleven. Daarom volg je bij NCOI alle opleidingen en trainingen in deeltijd. Zo kun je ook een mba opleiding in deeltijd volgen. Alles wordt zo ontwikkeld, gepland en georganiseerd dat je je optimaal kunt ontwikkelen, maar tegelijkertijd nog tijd over hebt voor andere bezigheden. Zo combineer je je deeltijd mba opleiding gemakkelijk met je baan en privé leven.
 
De MBA-opleiding van NCOI is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle opleiding van Nederland. Dat komt mede door onze unieke onderwijsmethode. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte leerstof, ervaren docenten en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een studievorm te vinden die aansluit op jouw wensen en behoeften. Bij NCOI bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit bijeenkomsten doordeweeks overdag, ’s avonds of in het weekend, maar ook de e-learningvariant is mogelijk. Daarnaast is alle leerstof zo ontwikkeld dat je het geleerde direct kunt toepassen in je eigen praktijk. Zo zie je snel resultaten en leer je zo efficiënt mogelijk.

Kenmerken van een Masteropleiding bij NCOI

 • Grootste Masteropleider van werkend Nederland
 • Unieke aanpak, speciaal voor werkenden
 • Landelijke opleider met opleidingsplaatsen door heel Nederland
 • 1 avond per week, 1 dag in de 2 weken of e-learning
 • Uitstekend te combineren met gezin en werk
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Topdocenten uit de praktijk
 • Nederlandstalige lessen
 • Officieel erkende Mastergraad
 • Officieel erkend door het ministerie van OCW en NVAO-geaccrediteerd