Menu
NCOI Opleidingen - HR

Humanresourcesdevelopment (HRD)

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HRD-professional wil je altijd het beste uit het personeel halen. Je wilt de ontwikkeling van de medewerkers stimuleren,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HRD-professional wil je altijd het beste uit het personeel halen. Je wilt de ontwikkeling van de medewerkers stimuleren,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HRD-professional wil je altijd het beste uit het personeel halen. Je wilt de ontwikkeling van de medewerkers stimuleren,...

Lees meer

Meest bekeken Humanresourcesdevelopment (HRD)

HBO Opleidingskunde
12 maanden HBO/HBO-programma
HBO Loopbaancoach
12 maanden HBO/HBO-programma

Masteropleiding (3) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heb je het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt je Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (4) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die je interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (5) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (3) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (8) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
18 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden HBO-programma

Training (1) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HRD-professional wil je altijd het beste uit het personeel halen. Je wilt de ontwikkeling van de medewerkers stimuleren, zodat zij hun talenten optimaal inzetten. Wil je je coachingsvaardigheden verder uitbreiden? Of ben je op zoek naar handvatten om je HRD-beleid verder te professionaliseren? Kies dan voor een Human Resource Development opleiding bij NCOI Opleidingen. Na afloop kun je aan de slag als:

  • HR-manager
  • Opleidingsfunctionaris
  • Trainer of coach

 

Coaching binnen Human Resource Development

Heb je de ambitie om anderen te coachen en begeleiden naar hun droombaan? Kies voor het programma HBO Loopbaancoach en wordt in 1 jaar klaargestoomd voor het vakgebied. Tijdens dit HBO-programma verdiep je je in duurzame inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling en arbeidsmobiliteit. Daarbij leer je op welke wijze je effectief loopbaantesten afneemt. Na afloop coach je werkzoekenden en werkenden naar hun droombaan. Ambieer je meer een adviserende rol? Kies dan voor een opleiding in de richting van Loopbaanadvisering.

Human Resource Development op Masterniveau

Ben je reeds werkzaam binnen de Human Resource Development en op zoek naar een kort, praktijkgericht Masterprogramma? Kies dan voor de Masterclass Opleidingskunde. Tijdens deze Masterclass verdiep je je in het leervermogen en leergedrag van medewerkers en ga je aan de slag met de strategische doelen van je organisatie. Hoe vertaal je de strategische doelen van de organisatie naar passende leersituaties van het personeel? En op welke wijze leg je dit vast in het opleidingsbeleid van je organisatie? Dat leer je tijdens deze gewaardeerde Masterclass.
 
Uiteraard bieden wij je de mogelijkheid om deze Masterclass verder uit te breiden. Zo volg je tijdens de Professional Master HRD en Opleidingskunde naast de Masterclass Opleidingskunde ook de Masterclass Human Resource Development. Een unieke combinatie, waarin je je concentreert op individueel en collectief leergedrag binnen een organisatie. Je verdiept je in nieuwe inzichten en technieken op het gebied van opleiden en trainen. Daarbij leer je op welke wijze je  waarde kunt toevoegen aan het leerproces binnen je organisatie. Dat maakt deze Professional Master bijzonder leerzaam.

Officieel geaccrediteerd Mastergetuigschrift

Ben je reeds actief binnen de Human Resource Development en wil je je kennis naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de officieel geaccrediteerde Master Onderwijskunde (MEd). Verandermanagement, organisatiepsychologie, onderwijspedagogiek. Deze en vele andere belangrijke onderwerpen voor de onderwijsmanager komen uitgebreid aan bod. Bovendien mag je na succesvolle afronding van deze Master de graad MEd (Master of Education) voeren. Daarmee versterk je je carrièreperspectieven aanzienlijk.

Waarom NCOI Opleidingen?

Studeren bij NCOI Opleidingen betekent studeren waar en wanneer het je uitkomt. Naast het uitgebreide aanbod aan Human Resource Developmentopleidingen, kies je zelf het startmoment, de leslocatie en de lesdag. Daarbij krijg je uitsluitend les van topdocenten met ruime praktijkervaring. Zij maken een vertaalslag van de theorie naar de voor jou herkenbare praktijk. Vervolgens krijg je de ruimte om met praktijkopdrachten aan de slag te gaan en de theorie toe te passen binnen je werk. Met deze nauwe afstemming tussen theorie en praktijk realiseren wij keer op keer de hoogste slagingspercentages.