Humanresourcesdevelopment (HRD)

Als HR-professional wilt u altijd het beste uit uw personeel halen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door performancemanagement of talentmanagement. Wilt u de handvatten...

Lees meer

Als HR-professional wilt u altijd het beste uit uw personeel halen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door performancemanagement of talentmanagement. Wilt u de handvatten...

Lees meer

Als HR-professional wilt u altijd het beste uit uw personeel halen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door performancemanagement of talentmanagement. Wilt u de handvatten...

Lees meer

Meest bekeken Humanresourcesdevelopment (HRD)

Meest bekeken Humanresourcesdevelopment (HRD)

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (3) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (2) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Als HR-professional wilt u altijd het beste uit uw personeel halen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door performancemanagement of talentmanagement. Wilt u de handvatten om uw HR-beleid te professionaliseren? Volg dan een van de NCOI-opleidingen die zijn gericht op opleiding en ontwikkeling voor uw personeel!

HRD-opleiding

De professional van nu blijft zijn hele leven lang leren. Dat geldt voor u, maar ook voor uw medewerkers. Om ervoor te zorgen dat zij bijblijven én verder komen in hun vakgebied, zijn opleiding en ontwikkeling essentieel. In de Masterclass Human Resources Development (HRD) ontdekt u de manieren om dit vorm te geven in uw eigen organisatie. Na afloop weet u hoe u een leertraject organiseert, hoe u kennis in uw organisatie zo effectief mogelijk inzet en wat hierin de rol van het management is. Bent u werkzaam in het HR-veld, bijvoorbeeld als HR-medewerker, personeelsfunctionaris, personeelsmanager of opleidingsmanager? Dan is deze Masterclass zeer geschikt voor u. Na deze opleiding bent u in staat om de strategische humanresourcesdevelopment (HRD)-koers van uw organisatie te bepalen.

Personeel en organisatie

Wilt u werken op een P&O-afdeling, maar heeft u geen of weinig ervaring in deze richting? Dan is de Basisopleiding Personeel en Organisatie bij uitstek voor u geschikt. In deze zeer brede opleiding leert u in korte tijd alles wat u moet weten over personeel en organisatie. Hierna kunt u aan de slag als medewerker Personeel en Organisatie. Hierin voert u allerlei werkzaamheden uit op het gebied van P&O, zoals het opstellen van het personeelsbeleid, de werving en selectie van nieuw personeel en advies geven bij beoordelingen.

Performancemanagement

Zoekt u een meer adviserende rol in de HR? HR houdt bij hoe het gaat met de performances van het personeel, maar er moet ook worden gekeken naar de performance van HR zelf. In de Masterclass HR Performancemanagement en HR Analytics leer u hoe u HR binnen uw organisatie meetbaar kunt maken. Dit helpt u om het HR-beleid vervolgen te verbeteren en te professionaliseren. Na afloop van deze Masterclass bent u in staat om performancemanagement toe te passen en resultaatgerichte adviezen te geven over de HR-activiteiten in uw organisatie.

Opleiding en ontwikkeling binnen HR

HR speelt in sleutelrol in de opleiding en ontwikkeling van de werknemers. Hiervoor is keer op keer maatwerk nodig. Wilt u leren om optimaal gebruik te maken van de talenten én ontwikkelpunten van uw personeel? In de Masterclass MD en Talentmanagement leert u dit. Ook ontdekt u hoe u getalenteerde medewerkers aantrekt. Deze Masterclass is zeer geschikt voor HRM-professionals die talentmanagement strategisch in willen zetten.
 
Twijfelt u nog over uw keuze? Bekijk dan ook onze andere opleidingen op het gebied van humanresourcesdevelopment (HRD) op deze pagina. Wilt u een persoonlijk gesprek over uw opleidingsmogelijkheden? Onze opleidingsadviseurs geven u graag vrijblijvend opleidingsadvies.