Menu
  • Home
  • HR
  • Humanresourcesdevelopment (HRD)

Humanresourcesdevelopment (HRD)

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HRD-professional wilt u altijd het beste uit het personeel halen. U wilt de ontwikkeling van de medewerkers stimuleren,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HRD-professional wilt u altijd het beste uit het personeel halen. U wilt de ontwikkeling van de medewerkers stimuleren,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HRD-professional wilt u altijd het beste uit het personeel halen. U wilt de ontwikkeling van de medewerkers stimuleren,...

Lees meer

Meest bekeken Humanresourcesdevelopment (HRD)

Master Onderwijskunde (MEd)
24 maanden Master/Masteropleiding
HBO Opleidingskunde
12 maanden HBO/HBO-programma
HBO Loopbaancoach
12 maanden HBO/HBO-programma

Meest bekeken Humanresourcesdevelopment (HRD)

Master Onderwijskunde (MEd)
24 maanden Master/Masteropleiding
HBO Opleidingskunde
12 maanden HBO/HBO-programma
HBO Loopbaancoach
12 maanden HBO/HBO-programma
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (3) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (4) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Professional Master NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Professional Master NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Professional Master NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Professional Master NVAO-geaccrediteerd

Masterclass (5) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (3) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (7) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HRD-professional wilt u altijd het beste uit het personeel halen. U wilt de ontwikkeling van de medewerkers stimuleren, zodat zij hun talenten optimaal inzetten. Wilt u uw coachingsvaardigheden verder uitbreiden? Of bent u op zoek naar handvatten om uw HRD-beleid verder te professionaliseren? Kies dan voor een Human Resource Development opleiding bij NCOI Opleidingen. Na afloop kunt u aan de slag als:

  • HR-manager
  • Opleidingsfunctionaris
  • Trainer of coach

 

Coaching binnen Human Resource Development

Heeft u de ambitie om anderen te coachen en begeleiden naar hun droombaan? Kies voor het programma HBO Loopbaancoach en wordt in 1 jaar klaargestoomd voor het vakgebied. Tijdens dit HBO-programma verdiept u zich in duurzame inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling en arbeidsmobiliteit. Daarbij leert u op welke wijze u effectief loopbaantesten afneemt. Na afloop coacht u werkzoekenden en werkenden naar hun droombaan. Ambieert u meer een adviserende rol? Kies dan voor een opleiding in de richting van Loopbaanadvisering.

Human Resource Development op Masterniveau

Bent u reeds werkzaam binnen de Human Resource Development en op zoek naar een kort, praktijkgericht Masterprogramma? Kies dan voor de Masterclass Opleidingskunde. Tijdens deze Masterclass verdiept u zich in het leervermogen en leergedrag van medewerkers en gaat u aan de slag met de strategische doelen van uw organisatie. Hoe vertaalt u de strategische doelen van de organisatie naar passende leersituaties van het personeel? En op welke wijze legt u dit vast in het opleidingsbeleid van uw organisatie? Dat leert u tijdens deze gewaardeerde Masterclass.
 
Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om deze Masterclass verder uit te breiden. Zo volgt u tijdens de Professional Master HRD en Opleidingskunde naast de Masterclass Opleidingskunde ook de Masterclass Human Resource Development. Een unieke combinatie, waarin u zich concentreert op individueel en collectief leergedrag binnen een organisatie. U verdiept zich in nieuwe inzichten en technieken op het gebied van opleiden en trainen. Daarbij leert u op welke wijze u waarde kunt toevoegen aan het leerproces binnen uw organisatie. Dat maakt deze Professional Master bijzonder leerzaam.

Officieel geaccrediteerd Mastergetuigschrift

Bent u reeds actief binnen de Human Resource Development en wilt u uw kennis naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de officieel geaccrediteerde Master Onderwijskunde (MEd). Verandermanagement, organisatiepsychologie, onderwijspedagogiek. Deze en vele andere belangrijke onderwerpen voor de onderwijsmanager komen uitgebreid aan bod. Bovendien mag u na succesvolle afronding van deze Master de graad MEd (Master of Education) voeren. Daarmee versterkt u uw carrièreperspectieven aanzienlijk.

Waarom NCOI Opleidingen?

Studeren bij NCOI Opleidingen betekent studeren waar en wanneer het u uitkomt. Naast het uitgebreide aanbod aan Human Resource Developmentopleidingen, kiest u zelf het startmoment, de leslocatie en de lesdag. Daarbij krijgt u uitsluitend les van topdocenten met ruime praktijkervaring. Zij maken een vertaalslag van de theorie naar de voor u herkenbare praktijk. Vervolgens krijgt u de ruimte om met praktijkopdrachten aan de slag te gaan en de theorie toe te passen binnen uw werk. Met deze nauwe afstemming tussen theorie en praktijk realiseren wij keer op keer de hoogste slagingspercentages.