Menu
NCOI Opleidingen - Communicatie

Communicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. De snelheid waarmee dat gebeurt eveneens. De communicatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. De snelheid waarmee dat gebeurt eveneens. De communicatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. De snelheid waarmee dat gebeurt eveneens. De communicatie...

Lees meer
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. De snelheid waarmee dat gebeurt eveneens. De communicatie maakt op veel gebieden een ontwikkeling door: niet voor niets spreekt men tegenwoordig van een communicatiemaatschappij. Communicatie is voor bedrijven en organisaties dan ook belangrijker dan ooit. Net zo goed als de communicatie opleiding en communicatieprofessionals.

(Online) Communicatie

De vraag naar online communicatieprofessionals is groot en het vak wordt steeds volwassener. Belangrijk dus om je kennis mee te laten groeien. Tijdens de HBO Bachelor Communicatie bestudeer je communicatie en mediagebruik vanuit verschillende perspectieven. Ook verdiep je je in interessante onderwerpen als strategisch communicatiemanagement, pr-strategie, storytelling, reputatiemanagement en branding. Je ontwikkelt daarnaast andere onmisbare vaardigheden voor een communicatieprofessional, zoals effectief beïnvloeden en adviseren.

NIMA-opleidingen

NCOI Opleidingen is een van de grootste en meest succesvolle NIMA-opleiders van Nederland. Ons aanbod strekt zich uit over verschillende disciplines en niveaus. Met de opleiding NIMA A Marketing – Kort en intenstief krijgen je verkoopvaardigheden een flinke impuls. Werk je nu in sales, marketing of accounting en ben je op zoek naar meer kennis en een erkend diploma? Dan is deze opleiding zeer geschikt. Het is niet voor niets het meest gewaardeerde diploma in marketing. Als je dit diploma hebt behaald, word je automatisch ingeschreven in het officiële NIMA-diplomaregister.

NIMA-B en C

Ook voor NIMA-opleidingen op B en C niveau kun je terecht bij NCOI. Als je nu werkt als accountmanager, verkoopleider, areamanager of salesconsultant en je wilt doorgroeien naar een hogere accountmanagementfunctie, dan is NIMA B Sales Accountmanager een goede opleiding. Heb je al enkele jaren praktijkervaring als productmanager, verkoopmanager of salesmanager, en wil je je commercieel-strategische kennis naar het hoogste niveau tillen, dan is NIMA C perfect voor jou.

Communicatievaardigheden

Wil je snel je vaardigheden op het gebied van communicatie en gesprekstechnieken ontwikkelen? Dan is een training Mondelinge Communicatie een goede manier om dit doel te bereiken. Komt het in je werk steeds vaker voor dat je in- of extern presentaties moet geven? Dan kun je met een training Presentatietechnieken je vaardigheid in korte tijd verbeteren. Ook voor de ervaren communicatieprofessional heeft NCOI interessante trainingen, bijvoorbeeld de training Creatief en Doelgericht Schrijven of de basistraining Zakelijk Schrijven. In korte tijd ontwikkel je je kennis en vaardigheden op het gebied van correct Nederlands, schriftelijk rapporteren of zakelijke correspondentie.

Taaltrainingen

Naast de trainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van uw Nederlandse communicatievaardigheden, biedt NCOI Opleidingen ook trainingen waarin je je Engelse vaardigheden kunt verbeteren. Zo is er bijvoorbeeld het MBO-programma Zakelijk Engels. Daarin leer je in 1 jaar tijd de Engelse taal beter beheersen, zowel in woord als geschrift. Wil je liever je Engels op HBO-niveau verder ontwikkelen? Dan kun je kiezen voor het programma HBO Zakelijk Engels. Met dit programma til je je schriftelijke en mondelinge taalvaardigheden in korte tijd naar een hoger niveau.