Communicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. De snelheid waarmee dat gebeurt eveneens. De communicatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. De snelheid waarmee dat gebeurt eveneens. De communicatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. De snelheid waarmee dat gebeurt eveneens. De communicatie...

Lees meer

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. De snelheid waarmee dat gebeurt eveneens. De communicatie maakt op veel gebieden een ontwikkeling door: niet voor niets spreekt men tegenwoordig van een communicatiemaatschappij. Communicatie is voor bedrijven en organisaties dan ook belangrijker dan ooit. En communicatieprofessionals dus ook.

(Online) Communicatie

De vraag naar online communicatieprofessionals is groot en het vak wordt steeds volwassener. Belangrijk dus om uw kennis mee te laten groeien. Tijdens de opleiding (Online) Communicatie bestudeert u communicatie en mediagebruik vanuit verschillende perspectieven. Ook verdiept u zich in interessante onderwerpen als strategisch communicatiemanagement, pr-strategie, storytelling, reputatiemanagement en branding. U ontwikkelt daarnaast andere onmisbare vaardigheden voor een communicatieprofessional, zoals effectief beïnvloeden en adviseren.

NIMA-opleidingen

NCOI Opleidingen is een van de grootste en meest succesvolle NIMA-opleiders van Nederland. Ons aanbod strekt zich uit over verschillende disciplines en niveaus. Met de opleiding NIMA A Marketing krijgen uw verkoopvaardigheden een flinke impuls. Werkt u nu in sales, marketing of accounting en bent u op zoek naar meer kennis en een erkend diploma? Dan is deze opleiding zeer geschikt. Het is niet voor niets het meest gewaardeerde diploma in marketing. Als u dit diploma hebt behaald, wordt u automatisch ingeschreven in het officiële NIMA-diplomaregister.

NIMA-B en C


Ook voor NIMA-opleidingen op B en C niveau kunt u terecht bij NCOI. Als u nu werkt als accountmanager, verkoopleider, areamanager of salesconsultant en u wilt doorgroeien naar een hogere accountmanagementfunctie, dan is NIMA-B Sales accountmanager een goede opleiding. Heeft u al enkele jaren praktijkervaring als productmanager, verkoopmanager of salesmanager, en wilt u uw commercieel-strategische kennis naar het hoogste niveau tillen, dan is NIMA C Marketing op Masterniveau perfect voor u.

Communicatievaardigheden

Wilt u snel uw vaardigheden op het gebied van communicatie en gesprekstechnieken ontwikkelen? Dan is de training Mondelinge Communicatie een effectieve manier om dit doel te bereiken. Komt het in uw werk steeds vaker voor dat u in- of extern presentaties moet geven? Dan kunt u met een training Presentatietechnieken uw vaardigheid in korte tijd verbeteren. Ook voor de ervaren communicatieprofessional heeft NCOI interessante trainingen, bijvoorbeeld Schriftelijke Communicatie. In korte tijd ontwikkelt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van correct Nederlands, schriftelijk rapporteren of zakelijke correspondentie.

Taaltrainingen


Naast de trainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van uw Nederlandse communicatievaardigheden, biedt NCOI Opleidingen ook trainingen waarin u uw Engelse of Duitse vaardigheden kunt verbeteren. Zo is er bijvoorbeeld het MBO-programma Zakelijk Engels. Daarin leert u in 1 jaar tijd de Engelse taal beter beheersen, zowel in woord als geschrift. Wilt u liever een korte training volgen? Dan kunt u kiezen voor de training Business English A of Business Englisch B. Komt u voor uw werk veel in aanraking met de Duitse taal? Ga dan voor de basistraining Zakelijk Duits