Menu

Eventmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u werken in de interessante wereld van evenementen, festivals en concerten? Of bent u al werkzaam in de evenementenbranche...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u werken in de interessante wereld van evenementen, festivals en concerten? Of bent u al werkzaam in de evenementenbranche...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u werken in de interessante wereld van evenementen, festivals en concerten? Of bent u al werkzaam in de evenementenbranche...

Lees meer

Meest bekeken Eventmanagement

Meest bekeken Eventmanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (2) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u werken in de interessante wereld van evenementen, festivals en concerten? Of bent u al werkzaam in de evenementenbranche en wilt u uw kennis en vaardigheden verbreden om als volwaardig manager aan de slag te kunnen? Volg dan een opleiding evenementenorganisatie of eventmanagement bij NCOI.

Wat doet een eventmanager?

Congressen, festivals, bedrijfsfeesten. Als eventmanager weet u precies hoe u elk evenement tot in de puntjes verzorgt. U bent betrokken bij het gehele organisatieproces, van de voorbereiding tot de afronding. De voorbereiding start met het opstellen van een draaiboek en concrete tijdsplanning. U werkt op projectbasis samen met een team en u bent in staat om collega’s aan te sturen en te motiveren. Ondertussen houdt u de voortgang van het organisatieproces scherp in de gaten. Ook draagt u bij aan de ontwikkeling van een marketingplan om het evenement onder de aandacht te brengen van bezoekers. Op de dag van het evenement zorgt u dat alles goed en vlot verloopt en coördineert u de veiligheid. Na afloop evalueert u met uw team hoe alles is verlopen, zodat u samen de volgende keer een nog beter evenement kunt organiseren.
 
Als evenementenorganisator of eventmanager kunt u onder andere werken bij een evenementenorganisatie, museum, theater, evenementenhal of vakantiepark.

Wat leert u bij NCOI?

Bij NCOI leert u het organisatieproces van evenementen van begin tot eind kennen. U onderzoekt welke evenementen populair zijn en zeker zullen aanslaan bij het publiek. U gaat aan de slag met het ontwikkelen van een draaiboek en tijdsplanning en het regelen van locaties, materialen en dagelijkse voorzieningen. Hierbij behandelen we het aanvragen van vergunningen, het onderhandelen met leveranciers en het maken van beveiligingsplannen. Daarnaast richt u zich op marketing. Hoe bereikt u bezoekers en kunt u hen effectief beïnvloeden? Ook kunt u bij ons uw managementvaardigheden verder ontwikkelen.
 
Deze kennis en vaardigheden kunt u ontwikkelen in onder andere de volgende programma’s:

Opleiding eventmanagement op erkend HBO Bachelorniveau

Met onze HBO Bachelor Management specialisatie Eventmanagement ontwikkelt u zich tot een professioneel eventmanager die slagvaardig kan optreden in tijden van verandering. U leert trends en ontwikkelingen in de evenementenbranche herkennen, ontdekt hoe u hierop uw aanbod kunt afstemmen en ontwikkelt uw managementvaardigheden. Na afronding van de opleiding ontvangt u een officieel erkend HBO Bachelorgetuigschrift. Daarmee beschikt u over een stevige basis voor uw verdere loopbaan in de evenementenbranche.

Waarom een opleiding eventmanagement bij NCOI?

Bij NCOI hanteren we een zeer praktijkgerichte aanpak. Dat betekent dat u de leerstof direct in uw werk kunt toepassen. U wordt hierbij begeleid door professionals uit het werkveld. Zij kunnen al hun ervaringen met u delen en vormen een goede sparringpartner voor uw persoonlijke vraagstukken. Ook zijn onze opleidingen goed te combineren met uw werk en privéleven. Door de flexibele opzet kunt u zelf kiezen wanneer u met een opleiding start en waar u deze volgt.