Menu
NCOI Opleidingen - HBO Opleidingen

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (3) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag in de hotel- en evenementensector of je kennis en vaardigheden op dit vlak verder ontwikkelen? Met een HBO-opleiding gericht op hotelmanagement ontwikkel je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te functioneren binnen dit vakgebied. Naast volledige HBO Bacheloropleidingen, kun je ook kiezen voor de relatief kortere HBO-programma’s. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Hotelmanager worden?

Als hotelmanager ben je van vele markten thuis. Je hebt de leiding over vrijwel alle activiteiten en aspecten in en rondom een hotel. Je bent er verantwoordelijk voor dat gasten zo goed mogelijk geholpen worden en een plezierig verblijf hebben. Ook stuur je onder meer de receptie, conciërges en schoonmakers aan, bepaal je welke onderhouds- en opknapwerkzaamheden er moeten plaatsvinden en houd je je bezig met de financiën en boekhouding. Daarnaast zie je waar mogelijkheden liggen om als hotel te verbeteren en/of door te groeien. Kortom: je waarborgt de kwaliteit van het hotel.

HBO Hotelmanagement studeren bij NCOI

Met een opleiding gericht op hotelmanagement kun je aan de slag in zowel binnen- als buitenland. Je kunt in een hotel werken, maar tijdens de opleiding word je breder opgeleid waardoor je ook voor een functie in de evenementensector kunt kiezen. Of je nu kiest voor een volledige Bacheloropleiding of een korter HBO-programma, met een opleiding gericht op hotelmanagement kun je dus veel kanten op en ontwikkel je zich tot een ware professional die zorgt voor een goede servicebeleving en hoge kwaliteit

Welke vooropleiding moet je gevolgd hebben?

Voor onze HBO-programma’s gericht op hotelmanagement gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel moet je voor een HBO Bacheloropleiding in het bezit zijn van een diploma HAVO, VWO of MBO- niveau 4. Heb je geen van deze diploma’s, dan kun je instromen met een 21+ toets.

Jouw praktijk staat centraal

In elke opleiding gericht op hotelmanagement van NCOI staat je eigen praktijk centraal. Dat houdt in dat je de kennis die je ontwikkelt direct in de praktijk brengt. Voor jou is dat prettig, want je hebt meteen profijt van de opleiding, maar ook jouw organisatie zal daar blij mee zijn. Daar loopt immers een medewerker met verstand van zaken rond die direct inzetbaar is. Je krijgt les van topdocenten, die ruime ervaring hebben in de hotel- en evenementenbranche. Zij weten wat er speelt binnen het vakgebied en kunnen je zo uitstekend helpen.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Keuze uit locaties in heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Persoonlijke studiebegeleider
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers
  • Erkend door het ministerie van OCW