Menu
Volg een management opleiding bij NCOI

Inkoop

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een inkoopopleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI Opleidingen vind je een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een inkoopopleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI Opleidingen vind je een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een inkoopopleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI Opleidingen vind je een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen...

Lees meer

Inkoop: 11 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs
segments

Masterclass (1)

3 maanden Masterclass Vanaf prijs:  € 3.655,- 9 locaties 1e startmoment: 28-11-2022

HBO Bacheloropleiding (2)

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 19.309,- 18 locaties 1e startmoment: 07-10-2022

HBO Associate degree (1)

24 maanden HBO Associate degree NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 13.455,- 15 locaties 1e startmoment: 05-10-2022

HBO-programma (4)

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 1.815,- 11 locaties 1e startmoment: 12-12-2022
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 3.813,- 15 locaties 1e startmoment: 07-10-2022
6 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 2.120,- 3 locaties 1e startmoment: 07-10-2022

MHBO (1)

12 maanden MHBO Vanaf prijs:  € 3.585,- 9 locaties 1e startmoment: 07-10-2022

Praktijkopleiding (2)

6 maanden Praktijkopleiding Vanaf prijs:  € 2.575,- 15 locaties 1e startmoment: 08-10-2022
6 maanden Praktijkopleiding Vanaf prijs:  € 2.519,- 8 locaties 1e startmoment: 08-10-2022

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een inkoopopleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI Opleidingen vind je een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen op MBO-, HBO-, en Masterniveau. Welke opleiding je ook kiest, de werkomstandigheden waarmee je dagelijks te maken hebt staan centraal. Ook als je nog niet binnen dit dynamische vakgebied werkt, kun je bij ons terecht. Met een Inkoopopleiding bij NCOI Opleidingen vergroot je je kansen op een succesvolle carrière in Inkoop.

Inkoopopleiding op MHBO-niveau

Tijdens de opleiding MHBO Inkoopmanagement verdiep je je in alle elementen van het inkoopproces. Je gaat aan de slag met inkoopcontracten en koopovereenkomsten. Daarbij komen juridische aspecten uitgebreid aan bod, zodat je weet welke rechten en plichten er aan in- en verkoop verbonden zijn. Ook ga je aan de slag met kwaliteitsbewaking. Deze opleiding vormt een uitstekende brug van MBO naar HBO.

HBO-programma inkoopmanagement

Buiten het selecteren van leveranciers, is het voor je organisatie van belang dat bestaande relaties met leveranciers goed worden onderhouden. Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat je leveranciers afspraken nakomen? Dat en vele andere zaken leer je tijdens het programma HBO Leveranciersmanagement van 1 jaar. Ook kun je kiezen voor het programma HBO Inkoop- en Contractmanagement. Hierin leer je je huidige inkoopproces bestuderen en verdiep je je in waar mogelijkheden liggen tot verbetering. Daarnaast maak je ook kennis met e-procurement. Daarmee kun je gegevens eenvoudig, nauwkeurig en gedetailleerd vastleggen en automatiseren.
 
Wil je leren hoe je het best inspeelt op behoeften en verwachten van leveranciers en klanten? Dan is HBO Demandmanagement wellicht interessant voor jou. In dit korte programma ga je in op de dynamiek van de samenwerking en onderlinge afstemming. Je kijkt naar complexe processen, de procesinrichting en hoe je hier de regie over houdt.

Inkoopopleiding op Masterniveau

Wil je je op Masterniveau ontwikkelen op het gebied van inkoopmanagement? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Masterclass Inkoopmanagement. In deze Masterclass ontwikkel je je in 3 maanden tijd op strategisch niveau in onder meer inkoopbeleid, ondernemingsstrategieën en leveranciersmanagement. Met deze unieke Masterclass word je bijzonder waardevol voor je organisatie.

Studeren bij NCOI Opleidingen

Wil je een inkoopopleiding volgen naast je werk? Dan biedt een studie bij NCOI Opleidingen dé uitkomst. Wij zetten graag enkele voordelen voor je op een rij:

  • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Keuze uit leslocaties door heel Nederland
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers