Inkoop

Inkoop-opleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI vindt u een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen op MBO-, HBO-, en Masterniveau. Welke opleiding inkoper u ook kiest, de praktijk...

Lees meer

Inkoop-opleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI vindt u een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen op MBO-, HBO-, en Masterniveau. Welke opleiding inkoper u ook kiest, de praktijk...

Lees meer

Inkoop-opleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI vindt u een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen op MBO-, HBO-, en Masterniveau. Welke opleiding inkoper u ook kiest, de praktijk...

Lees meer

Inkoop: 12 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO-programma (6) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MHBO (2) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

De grootste opleider van werkend Nederland

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Inkoop-opleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI vindt u een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen op MBO-, HBO-, en Masterniveau. Welke opleiding inkoper u ook kiest, de praktijk – de werkomstandigheden waarmee u dagelijks te maken heeft – staat centraal. Daarop zijn al onze opleidingen gericht. Werkt u nog niet in dit dynamische vakgebied, maar gaat wel uw interesse daarnaar uit, dan vergroot een inkoop-opleiding van NCOI beslist uw kansen op een baan.

Inkoop-opleiding NCOI biedt perspectieven

Een inkoop-opleiding van NCOI voorziet u van alle relevante kennis die u nodig heeft om vertrouwd te raken met het fenomeen inkoop. Met onze Basisopleiding Inkoopmanagement legt u een stevig fundament waarop u verder kunt bouwen aan een interessante carrière. Aan de orde komen onder meer de basiselementen van inkoopmanagement, de rol van inkoper en het beoordelen van offertes. Ook leert u effectief onderhandelen. U kunt ook kiezen voor onze opleiding HBO Inkoopmanagement. Heeft u die gevolgd, dan weet u onder meer hoe u grip krijgt op inkoopuitgaven, hoe u de inkoop feilloos kunt plannen en welke valkuilen u bij het beheren van contracten kunt tegenkomen. Wilt u zich op Masterniveau verder ontwikkelen, dan zou u ons Masterprogramma Inkoop en Onderhandelen kunnen volgen. In deze opleiding inkoper scherpt u uw vaardigheden als inkoopmanager aan en leert u nog beter onderhandelen. U gaat tevens aan de slag met de structuur, organisatie en strategische rol van inkoop. Het programma bestaat uit de Masterclass Harvard Negotiation Skills en Masterclass Inkoopmanagement. Die kunt u ook als aparte studie volgen. 

Uw praktijk staat centraal

De opleiding inkoper die u volgt gaat uit van de praktijk. Dat is één van de aantrekkelijke kanten van studeren bij NCOI. Juist door in te spelen op actuele ontwikkelingen in het segment inkoop, gaat uw studie meer leven en haalt u er het meeste rendement uit. U kunt bovendien sparren met uw studiegenoten, ervaringen en kennis uitwisselen en van elkaar leren. Les krijgt u van topdocenten die jarenlange ervaring op het gebied van inkoop hebben. Ook dat zult u als heel inspirerend ervaren.

Opleiding inkoper bij NCOI in deeltijd volgen

Wilt u een inkoop-opleiding volgen, maar worstelt u met uw werktijden? Als u voor een studie van NCOI kiest, hoeft dat geen problemen op te leveren. Wij zijn opleider voor de werkende mens en stemmen onze programma’s daarop af. U kunt bij ons heel gemakkelijk in deeltijd studeren: overdag, ’s avonds en op zaterdag. U kunt ook van variant wisselen als u dat beter uitkomt. Dat maakt studeren bij NCOI extra aantrekkelijk.

Volg bij NCOI een inkoop-opleiding in deeltijd!