Menu

Inkoop

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een inkoopopleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI Opleidingen vindt u een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een inkoopopleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI Opleidingen vindt u een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een inkoopopleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI Opleidingen vindt u een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen...

Lees meer

Meest bekeken Inkoop

Meest bekeken Inkoop

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een inkoopopleiding volgen in deeltijd? Bij NCOI Opleidingen vindt u een compleet aanbod praktijkopleidingen en opleidingen op MBO-, HBO-, en Masterniveau. Welke opleiding u ook kiest, de werkomstandigheden waarmee u dagelijks te maken heeft staan centraal. Ook als u nog niet binnen dit dynamische vakgebied werkt, kunt u bij ons terecht. Met een Inkoopopleiding bij NCOI Opleidingen vergroot u uw kansen op een succesvolle carrière in Inkoop.

Inkoopopleiding op MHBO-niveau

Tijdens de opleiding MHBO Inkoopmanagement verdiept u zich in alle elementen van het inkoopproces. U gaat aan de slag met inkoopcontracten en koopovereenkomsten. Daarbij komen juridische aspecten uitgebreid aan bod, zodat u weet welke rechten en plichten er aan in- en verkoop verbonden zijn. Ook gaat u aan de slag met kwaliteitsbewaking. Deze opleiding vormt een uitstekende brug van MBO naar HBO.

HBO-opleiding inkoopmanagement

Buiten het selecteren van leveranciers, is het voor uw organisatie van belang dat bestaande relaties met leveranciers goed worden onderhouden. Maar hoe doet u dat? En hoe zorgt u ervoor dat uw leveranciers afspraken nakomen? Dat en vele andere zaken leert u tijdens het programma HBO Leveranciersmanagement van 1 jaar. Ook kunt u kiezen voor het programma HBO Inkoop- en Contractmanagement. Hierin leert u uw huidige inkoopproces bestuderen en verdiept u zich in waar mogelijkheden liggen tot verbetering. Daarnaast maakt u ook kennis met e-procurement. Daarmee kunt u gegevens eenvoudig, nauwkeurig en gedetailleerd vastleggen en automatiseren.
 
Wilt u leren hoe u het best inspeelt op behoeften en verwachten van leveranciers en klanten? Dan is HBO Demandmanagement wellicht interessant voor u. In dit korte programma gaat u in op de dynamiek van de samenwerking en onderlinge afstemming. U kijkt naar complexe processen, de procesinrichting en hoe u hier de regie over houdt.

Inkoopopleiding op Masterniveau

Als inkoopmanager is het van essentieel belang dat u goed zicht heeft op de organisatie waarvoor u werkt. In de Professional Master Bedrijfskundig Inkoopmanagement ontwikkelt u vaardigheden om het inkoopbeleid van uw organisatie te optimaliseren. U gaat praktisch aan de slag met de huidige inkoopprocessen, vormen van leveranciersmanagement en de organisatiestructuur.
Daarbij gaat u op zoek naar mogelijkheden om de koopprocessen te vereenvoudigen of in te korten, zodat u bedrijfskosten kunt verlagen. Met dit unieke Masterprogramma wordt u dan ook bijzonder waardevol voor uw organisatie.

Studeren bij NCOI Opleidingen

Wilt u een inkoopopleiding volgen naast uw werk? Dan biedt een studie bij NCOI Opleidingen dé uitkomst. Wij zetten graag enkele voordelen voor u op een rij:

  • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Keuze uit leslocaties door heel Nederland
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers