Menu
NCOI Opleidingen - Inkoop & Logistiek

Kwaliteitsmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van je organisatie versterken én je klanten tevreden stellen is wat je als kwaliteitsmanager voor je organisatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van je organisatie versterken én je klanten tevreden stellen is wat je als kwaliteitsmanager voor je organisatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van je organisatie versterken én je klanten tevreden stellen is wat je als kwaliteitsmanager voor je organisatie...

Lees meer

Meest bekeken Kwaliteitsmanagement

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

HBO-programma (1) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MHBO (1) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van je organisatie versterken én je klanten tevreden stellen is wat je als kwaliteitsmanager voor je organisatie kunt betekenen. Ambieer je een carrière in kwaliteitsmanagement of wil je je bestaande kennis en vaardigheden vergroten? Bij NCOI vind je een ruim aanbod van opleidingen op MHBO, HBO- en Masterniveau. Twijfel je welke opleiding het best bij je past? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze opleidingsadviseurs. Wij helpen je graag op weg.

Een fundamentele opleiding Kwaliteitsmanagement

Sta je aan het startpunt van je carrière als Kwaliteitsmanager? En wil je je eerst de praktische vaardigheden volledig eigen maken? Kies dan voor MHBO Kwaliteitsmanagement bij NCOI Opleidingen. Tijdens dit praktijkgerichte programma verdiep je je 6 maanden in de kernonderwerpen van kwaliteits- en procesmanagement. Je gaat aan de slag met de rol van kwaliteitsmanagement binnen je organisatie. Daarbij verdiep je je in bekende kwaliteitssystemen en de relatie tussen processen en kwaliteit. Na succesvolle afronding van deze opleiding ontvang je het diploma ‘MHBO Kwaliteitsmanagement’ van NCOI Opleidingen.

Verdere verdieping in je vakgebied

Vanuit je huidige functie wil je meer inzicht krijgen in kwaliteitszorg, procesmanagement en organisatieontwikkeling. Dat maakt juist het programma HBO Kwaliteits- en Procesmanagement voor jou geschikt. In dit programma leer je hoe je interne processen nog slimmer kunt inrichten en komen alle kernonderwerpen aan bod: integrale procesbeheersing, strategisch kwaliteitsmanagement en veranderingsmanagement. Zo leg je een stevig fundament voor je verdere loopbaan als kwaliteits- of procesmanager.
 
Werk je al als kwaliteitsmanager of –coördinator? Dan zet je de volgende stap met het programma HBO Hoger Management specialisatie Kwaliteits- en Procesmanagement. Je gaat aan de slag met procesverbetering en procesvernieuwing en de organisatie van kwaliteitsmetingen en evaluaties. Daarbij houd je naast de processen ook rekening met menselijke factoren, zoals gedrag, motivatie en werkplezier. Je kunt interne motivatie als kwaliteitsinstrument inzetten. Na afloop van dit programma kun je interne processen analyseren, maar ook verbeterplannen opstellen en deze succesvol implementeren.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

Een opleiding in deeltijd volgen naast je werk en gezin? Natuurlijk kies je dan voor NCOI Opleidingen. Wij weten hoe het is om werkenden op te leiden. Zo reken je bij ons op:

  • De optimale koppeling tussen theorie en je dagelijkse praktijk
  • Inspirerende topdocenten met jarenlange ervaring
  • Een zeer gewaardeerd diploma door werkgevers