Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

Kwaliteitsmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van je organisatie versterken én je klanten tevreden stellen is wat je als kwaliteitsmanager voor je organisatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van je organisatie versterken én je klanten tevreden stellen is wat je als kwaliteitsmanager voor je organisatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van je organisatie versterken én je klanten tevreden stellen is wat je als kwaliteitsmanager voor je organisatie...

Lees meer

Meest bekeken Kwaliteitsmanagement

Meest bekeken Kwaliteitsmanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van je organisatie versterken én je klanten tevreden stellen is wat je als kwaliteitsmanager voor je organisatie kunt betekenen. Ambieer je een carrière in kwaliteitsmanagement of wil je je bestaande kennis en vaardigheden vergroten? Bij NCOI vind je een ruim aanbod van opleidingen op MHBO, HBO- en Masterniveau. Twijfel je welke opleiding het best bij je past? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze opleidingsadviseurs. Wij helpen je graag op weg.

Een fundamentele opleiding Kwaliteitsmanagement

Sta je aan het startpunt van je carrière als Kwaliteitsmanager? En wil je je eerst de praktische vaardigheden volledig eigen maken? Kies dan voor MHBO Kwaliteitsmanagement bij NCOI Opleidingen. Tijdens dit praktijkgerichte programma verdiep je je 6 maanden in de kernonderwerpen van kwaliteits- en procesmanagement. Je gaat aan de slag met de rol van kwaliteitsmanagement binnen je organisatie. Daarbij verdiep je je in bekende kwaliteitssystemen en de relatie tussen processen en kwaliteit. Na succesvolle afronding van deze opleiding ontvang je het diploma ‘MHBO Kwaliteitsmanagement’ van NCOI Opleidingen.

Verdere verdieping in je vakgebied

Vanuit je huidige functie wil je meer inzicht krijgen in kwaliteitszorg, procesmanagement en organisatieontwikkeling. Dat maakt juist het programma HBO Kwaliteits- en Procesmanagement voor jou geschikt. Alle kernonderwerpen komen aan bod: Integrale procesbeheersing, kwaliteit, beleid en strategie en kwaliteitsinstrumenten. Zo leg je een stevig fundament voor je verdere loopbaan als kwaliteit- of procesmanager.
 
Werk je al als kwaliteitsmanager of –coördinator? Dan zet je de volgende stap met het programma HBO Hoger Management specialisatie Kwaliteits- en Procesmanagement. Je gaat aan de slag met procesverbetering en procesvernieuwing en de organisatie van kwaliteitsmetingen en evaluaties. Daarbij houd je naast de processen ook rekening met menselijke factoren, zoals gedrag, motivatie en werkplezier. Je kunt interne motivatie als kwaliteitsinstrument inzetten. Na afloop van dit programma kun je interne processen analyseren, maar ook verbeterplannen opstellen en deze succesvol implementeren.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

Een opleiding in deeltijd volgen naast je werk en gezin? Natuurlijk kies je dan voor NCOI Opleidingen. Wij weten hoe het is om werkenden op te leiden. Zo reken je bij ons op:

  • De optimale koppeling tussen theorie en je dagelijkse praktijk
  • Inspirerende topdocenten met jarenlange ervaring
  • Een zeer gewaardeerd diploma door werkgevers