Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Kwaliteitsmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van uw organisatie versterken én uw klanten tevreden stellen is wat u als kwaliteitsmanager voor uw organisatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van uw organisatie versterken én uw klanten tevreden stellen is wat u als kwaliteitsmanager voor uw organisatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van uw organisatie versterken én uw klanten tevreden stellen is wat u als kwaliteitsmanager voor uw organisatie...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van uw organisatie versterken én uw klanten tevreden stellen is wat u als kwaliteitsmanager voor uw organisatie kunt betekenen. Ambieert u een carrière in kwaliteitsmanagement of wilt u uw bestaande kennis en vaardigheden vergroten? Bij NCOI vindt u een ruim aanbod van opleidingen op MHBO, HBO- en Masterniveau. Twijfelt u welke opleiding het best bij u past? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze opleidingsadviseurs. Wij helpen u graag op weg.

Een fundamentele opleiding Kwaliteitsmanagement

Staat u aan het startpunt van uw carrière als Kwaliteitsmanager? En wilt u zich eerst de praktische vaardigheden volledig eigen maken? Kies dan voor MHBO Kwaliteitsmanagement bij NCOI Opleidingen. Tijdens dit praktijkgerichte programma verdiept u zich 6 maanden in de kernonderwerpen van kwaliteits- en procesmanagement. U gaat aan de slag met de rol van kwaliteitsmanagement binnen uw organisatie. Daarbij verdiept u zich in bekende kwaliteitssystemen en de relatie tussen processen en kwaliteit. Na succesvolle afronding van deze opleiding ontvangt u het diploma ‘MHBO Kwaliteitsmanagement’ van NCOI Opleidingen.

Verdere verdieping in uw vakgebied

Vanuit uw huidige functie wilt u meer inzicht krijgen in kwaliteitszorg, procesmanagement en organisatieontwikkeling. Dat maakt juist het programma HBO Kwaliteits- en Procesmanagement voor u geschikt. Alle kernonderwerpen komen aan bod: Integrale procesbeheersing, kwaliteit, beleid en strategie en kwaliteitsinstrumenten. Zo legt u een stevig fundament voor uw verdere loopbaan als kwaliteit- of procesmanager.
 
Werkt u al als kwaliteitsmanager of –coördinator? Dan zet u de volgende stap met het programma HBO hoger Management specialisatie Kwaliteits- en Procesmanagement. U gaat aan de slag met procesverbetering en procesvernieuwing en de organisatie van kwaliteitsmetingen en evaluaties. Daarbij houdt u naast de processen ook rekening met menselijke factoren, zoals gedrag, motivatie en werkplezier. U kunt interne motivatie als kwaliteitsinstrument inzetten. Na afloop van dit programma kunt u interne processen analyseren, maar ook verbeterplannen opstellen en deze succesvol implementeren.

Praktijkgericht HBO-deelprogramma

Ambieert u een functie als proces- of productontwikkelaar? Met het programma HBO Bedrijfskundige Productontwikkeling (met subsidie) leert u de fijne kneepjes van het vak. U verdiept zich in het uitvoeren van onderzoek, zodat u een hoogstaand product ontwikkelt waar veel vraag naar is. Daarbij leert u huidige productielijnen herontwerpen, zodat zij nog beter aansluiten op de markt. U ontwikkelt vaardigheden om operational excellence te realiseren, waarbij u overbodige processen elimineert. Zo bespaart u kosten en werkt u doelgericht naar een optimaal resultaat. Dat maakt u direct van meerwaarde voor uw organisatie.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

Een opleiding in deeltijd volgen naast uw werk en gezin? Natuurlijk kiest u dan voor NCOI Opleidingen. Wij weten hoe het is om werkenden op te leiden. Zo rekent u bij ons op:

  • De optimale koppeling tussen theorie en uw dagelijkse praktijk.
  • Inspirerende topdocenten met jarenlange ervaring.
  • Een zeer gewaardeerd diploma door werkgevers.