Menu

Kwaliteitsmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van uw organisatie versterken én uw klanten tevreden stellen is wat u als kwaliteitsmanager voor uw organisatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van uw organisatie versterken én uw klanten tevreden stellen is wat u als kwaliteitsmanager voor uw organisatie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van uw organisatie versterken én uw klanten tevreden stellen is wat u als kwaliteitsmanager voor uw organisatie...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De positie van uw organisatie versterken én uw klanten tevreden stellen is wat u als kwaliteitsmanager voor uw organisatie kunt betekenen. Ambieert u een carrière in kwaliteitsmanagement of wilt u uw bestaande kennis en vaardigheden vergroten? Bij NCOI vindt u een ruim aanbod van opleidingen op MHBO, HBO- en Masterniveau. Twijfelt u welke opleiding het best bij u past? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met onze opleidingsadviseurs. Wij helpen u graag op weg.

Een fundamentele opleiding Kwaliteitsmanagement

Staat u aan het startpunt van uw carrière als Kwaliteitsmanager? En wilt u zich eerst de praktische vaardigheden volledig eigen maken? Kies dan voor MHBO Kwaliteitsmanagement bij NCOI Opleidingen. Tijdens dit praktijkgerichte programma verdiept u zich 6 maanden in de kernonderwerpen van kwaliteits- en procesmanagement. U gaat aan de slag met de rol van kwaliteitsmanagement binnen uw organisatie. Daarbij verdiept u zich in bekende kwaliteitssystemen en de relatie tussen processen en kwaliteit. Na succesvolle afronding van deze opleiding ontvangt u het diploma ‘MHBO Kwaliteitsmanagement’ van NCOI Opleidingen.

Verdere verdieping in uw vakgebied

Vanuit uw huidige functie wilt u meer inzicht krijgen in kwaliteitszorg, procesmanagement en organisatieontwikkeling. Dat maakt juist het programma HBO Kwaliteits- en Procesmanagement voor u geschikt. Alle kernonderwerpen komen aan bod: Integrale procesbeheersing, kwaliteit, beleid en strategie en kwaliteitsinstrumenten. Zo legt u een stevig fundament voor uw verdere loopbaan als kwaliteit- of procesmanager.
 
Werkt u al als kwaliteitsmanager of –coördinator? Dan zet u de volgende stap met het programma HBO Hoger Management specialisatie Kwaliteits- en Procesmanagement. U gaat aan de slag met procesverbetering en procesvernieuwing en de organisatie van kwaliteitsmetingen en evaluaties. Daarbij houdt u naast de processen ook rekening met menselijke factoren, zoals gedrag, motivatie en werkplezier. U kunt interne motivatie als kwaliteitsinstrument inzetten. Na afloop van dit programma kunt u interne processen analyseren, maar ook verbeterplannen opstellen en deze succesvol implementeren.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

Een opleiding in deeltijd volgen naast uw werk en gezin? Natuurlijk kiest u dan voor NCOI Opleidingen. Wij weten hoe het is om werkenden op te leiden. Zo rekent u bij ons op:

  • De optimale koppeling tussen theorie en uw dagelijkse praktijk
  • Inspirerende topdocenten met jarenlange ervaring
  • Een zeer gewaardeerd diploma door werkgevers