Menu
Volg een beroepsopleiding bij NCOI
  • Home
  • Beroepsopleidingen Communicatie

Beroepsopleidingen Communicatie

Wil je aan de slag in de communicatie? Of ben je hier al werkzaam in, maar wil je je kennis en vaardigheden versterken? Met een beroepsopleiding van NCOI Opleiding  geef je je carrière...

Lees meer

Wil je aan de slag in de communicatie? Of ben je hier al werkzaam in, maar wil je je kennis en vaardigheden versterken? Met een beroepsopleiding van NCOI Opleiding  geef je je carrière...

Lees meer

Wil je aan de slag in de communicatie? Of ben je hier al werkzaam in, maar wil je je kennis en vaardigheden versterken? Met een beroepsopleiding van NCOI Opleiding  geef je je carrière...

Lees meer

Beroepsopleidingen Communicatie: 6 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs
segments

HBO-programma (1)

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

24 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 5.970,- 8 locaties 1e startmoment: 30-09-2022

Vakopleiding (5)

12 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 3.510,- 15 locaties 1e startmoment: 29-09-2022
10 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 7.233,- 3 locaties 1e startmoment: 10-02-2023
10 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 2.904,- 8 locaties 1e startmoment: 30-09-2022
10 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 3.079,- 8 locaties 1e startmoment: 30-09-2022

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Wil je aan de slag in de communicatie? Of ben je hier al werkzaam in, maar wil je je kennis en vaardigheden versterken? Met een beroepsopleiding van NCOI Opleiding  geef je je carrière een flinke impuls. Tijdens de opleiding ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met de onderwerpen die er in de praktijk toe doen. Lees hieronder meer over onze beroepsopleidingen communicatie. 

Een beroepsopleiding communicatie volgen

Beroepsopleidingen zijn ideaal voor iedereen die snel tot de kern wil komen van een beroep of onderwerp binnen een vakgebied. De opleidingen zijn sterk praktijkgericht. Dat zorgt ervoor dat je al het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk en daardoor snel vooruitgang ziet. Met een beroepsopleiding van NCOI geef je je carrière altijd een boost. Of je nu de basisbeginselen van het communicatievak wilt leren of je verder wilt specialiseren door een NIMA-opleiding.

Wat kun je met een beroepsopleiding communicatie?

Bij NCOI vind je communicatieopleidingen op verschillende niveaus. Wat je ambities, wensen of behoeften ook zijn, er is altijd wel een opleiding te vinden die bij jou past. Met een beroepsopleiding communicatie ontwikkel je praktijkgerichte en actuele kennis en vaardigheden die jou verder helpen. We bieden opleidingen voor toekomstige communicatieprofessionals, maar ook voor mensen die al werkervaring hebben en zich verder willen ontwikkelen. Welke opleiding je ook kiest, je ontvangt altijd een diploma dat erg gewaardeerd wordt door werkgevers. Daarnaast kun je je met een afgeronde NIMA-opleiding registreren in het NIMA-diplomaregister.

Veelgekozen beroepsopleidingen communicatie

Ben je op zoek naar een beroesopleiding op het gebied van communicatie? Dan ben je bij NCOI aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed aanbod beroepsopleidingen voor (toekomstige) communicatieprofessionals. We hebben de populairste opleidingen voor je op een rij gezet.

 

Flexibel en praktijkgericht studeren voor het beste resultaat

Als je een opleiding volgt, wil je natuurlijk iets leren waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Daarom zijn al onze opleiding gericht op de werkpraktijk. Zo leer je hoe het er ‘in het echt’ aan toegaat en word je uitstekend voorbereid op de toekomst. Tijdens de opleiding leer je hoe je de theorie aan de praktijk kunt koppelen. Daarnaast krijg je les van docenten die zelf uit het vakgebied komen. Zij zijn bekend met het communicatievak en de werkpraktijk en kunnen je zo uitstekend begeleiden. 

Om ervoor te zorgen dat een opleiding volgen naast je baan en privéleven haalbaar is, zijn al onze opleidingen zo flexibel mogelijk ontwikkeld. Je bepaalt zelf of je klassikale bijeenkomsten volgt. Je kunt ook kiezen voor virtuele lessen via de computer of zelfstandig studeren in een e-learning. Ook kun je vaak uit meerdere startmomenten per jaar kiezen. Tot slot heb je de keuze uit meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Op die manier is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.