Menu
NCOI Opleidingen - Marketing & Sales

Marketing en Sales

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketing en sales zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Werk je in een commerciële functie en wil je je verder ontwikkelen?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketing en sales zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Werk je in een commerciële functie en wil je je verder ontwikkelen?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketing en sales zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Werk je in een commerciële functie en wil je je verder ontwikkelen?...

Lees meer
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketing en sales zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Werk je in een commerciële functie en wil je je verder ontwikkelen? Met de praktijkgerichte trainingen en opleidingen van NCOI op NIMA-, HBO- of Master-niveau ben je verzekerd van goede carrièrekansen. Bekijk snel alle marketing opleidingen.

(Online) marketing opleidingen

Online marketing is een jonge en snel ontwikkelende tak van de marketing. Daarom is het belangrijk om bij te blijven op dit gebied. Hoe zet je online marketing in voor een waardevolle bijdrage aan je marketingdoelstellingen? NCOI biedt zowel online marketingopleidingen, zonder vereisten aan je vooropleiding, als gerichte Master-en HBO-opleidingen.

Trainingen online marketing

Maak kennis met de mogelijkheden van internetmarketing tijdens deze 6-daagse training Social Media Marketing. Alle relevante onderwerpen als optimalisatie, online mediaplanning, zoekmachinemarketing, social media, usability, conversie en crossmedia komen daarin aan de orde.
 
Als Google je site niet kan vinden, dan kan je doelgroep dat evenmin. In deze training Zoekmachinemarketing leer je hoe je website hoog scoort in de zoekresultaten van Google. Je leert over indexeren en weet hoe je je doelgroep bereikt met zowel SEO (search engine optimization) als SEA (search engine advertising).
 
Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de beroepsvereniging voor marketing, communicatie en sales. Met een NIMA-opleiding toon je je kennis, vaardigheden en werkervaring aan. NIMA-diploma’s hebben een goede reputatie en zijn veelgevraagd in het bedrijfsleven. NCOI biedt verschillende Praktijkopleidingen NIMA Marketing A. Afhankelijk van het soort NIMA-opleiding gelden wel bepaalde eisen aan je vooropleiding.
 
NIMA A Sales geeft je verkoopvaardigheden een stevige impuls. Ben je momenteel verkoopleider, areamanager of salesmanager? Dan is de opleiding NIMA B Sales Verkoopleider interessant. Je ontwikkelt je tot professioneel salesmanager of verkoopleider. De opleiding is ook geschikt voor buitendienstmedewerkers en accountmanagers met ambities richting een leidinggevende rol.
 
Heb je al enkele jaren praktijkervaring als productmanager, verkoopmanager of als manager binnen een andere bedrijfsdiscipline? Wil je je commercieel-strategische kennis, inzichten en praktijkervaring naar het hoogste niveau tillen? Dan is de hoogwaardige opleiding NIMA C Marketing op Masterniveau perfect voor je.

Sales en accountmanagement


Wil je de volgende stap zetten in je carrière op het gebied van sales- en accountmanagement? Dan is een sales opleiding van NCOI een goede start. Je ontwikkelt een visie op sales- en accountmanagement en gaat in op strategie en de praktische uitvoering hiervan. Je gaat aan de slag met verkooptechnieken en onderhandelen. Zo ontwikkel je je tot een professional in de sales.

NIMA Sales B Accountmanagement opleiding


Ben je nu (key-)accountmanager, verkoopleider, areamanager of salesconsultant? Dan is een NIMA B Sales Accountmanager een goed uitgangspunt voor een volgende stap. Deze opleiding is ook geschikt voor buitendienstmedewerkers met de ambitie door te groeien naar een hogere functie op het gebied van accountmanagement