• Home
  • Master Marketingmanagement

Master Marketingmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

Master Marketingmanagement: 19 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (19)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat je een carrière als marketingmanager ambieert? Bij NCOI Opleidingen vind je een ruim aanbod opleidingen, programma’s en Masterclasses waarmee je je ambities waar kunt maken. Lees hieronder meer over ons aanbod en de mogelijkheden.

Master Marketingmanagement volgen bij NCOI

Afhankelijk van wat je wensen en behoeften zijn, kun je bij NCOI diverse opleidingsvarianten op het gebied van marketingmanagement volgen. Wil je bijvoorbeeld een volledige opleiding volgen en een erkende Mastergraad behalen? Dan kies je voor een volledige Masteropleiding. Wil je je liever in relatief korte tijd op Masterniveau ontwikkelen of juist meer leren over een specifiek onderwerp binnen marketingmanagement? Dan kun je gaan voor een Masterprogramma. Masterclass of een andere specifieke opleiding marketing managment.

Veelgekozen opleidingen Marketingmanagement op Masterniveau

Ben je op zoek naar een marketingmanagementopleiding op Masterniveau? Een veelgekozen opleiding op dit vlak is de breed opgezette Master Marketingmanagement (MMM). Deze beroepsopleiding marketing management is ideaal voor professionals die afkomstig zijn uit het brede vakgebied van marketing, marketingcommunicatie en brand- en productmanagement en zich verder willen ontwikkelen in strategische marketing. Voor wie geen volledige Masteropleiding wil volgen, maar zich liever een kortere tijd op Masterniveau verdiept in marketingmanagement, is er onder meer de 9 maanden durende Masterprogramma Strategie, Marketing en Communicatie. Ook kun je kiezen voor de Masterclass Strategisch Marketingmanagement. In deze Masterclass ontwikkel je je in 3 maanden tijd in onderwerpen als marktanalyse, concurrentieanalyse, positionering en merkenbeleid.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een Masteropleiding Marketingmanagement?

Voor een volledige Masteropleiding moet je minimaal in het bezit zijn van een HBO Bachelordiploma. Als je dit niet hebt, kun je instromen met een 21+-toets. Voor een Masterprogramma en Masterclass gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel staat bij de opleidingspagina’s soms aangegeven dat je over bepaalde ervaring of specifieke kennis moet beschikken. Als dit het geval is, wordt dit duidelijk aangegeven op de opleidingspagina zelf.

Een Master Marketingmanagement volgen in deeltijd

De Masteropleidingen van NCOI zijn flexibel, praktijkgericht en speciaal ontwikkeld voor werkenden. Bij onze opleidingen bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Zo kun je kiezen uit meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland en verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, e-learning of Virtual Classroom. Daardoor zijn onze opleidingen altijd goed te combineren met een baan en een druk privéleven.