Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen
  • Home
  • Master Marketingmanagement

Master Marketingmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat...

Lees meer

Meest bekeken Master Marketingmanagement

Masteropleiding (8) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heb je het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt je Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (5) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die je interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (8) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Vakopleiding (7) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat je een carrière als marketingmanager ambieert? Bij NCOI Opleidingen vind je een ruim aanbod opleidingen, programma’s en Masterclasses waarmee je je ambities waar kunt maken. Lees hieronder meer over ons aanbod en de mogelijkheden.

Master Marketingmanagement volgen bij NCOI

Afhankelijk van wat je wensen en behoeften zijn, kun je bij NCOI diverse opleidingsvarianten op het gebied van marketingmanagement volgen. Wil je bijvoorbeeld een volledige opleiding volgen en een erkende Mastergraad behalen? Dan kies je voor een volledige Masteropleiding. Wil je je liever in relatief korte tijd op Masterniveau ontwikkelen of juist meer leren over een specifiek onderwerp binnen marketingmanagement? Dan kun je gaan voor een Professional Master of Masterclass.

Veelgekozen opleidingen Marketingmanagement op Masterniveau

Ben je op zoek naar een marketingmanagementopleiding op Masterniveau? Een veelgekozen opleiding op dit vlak is de breed opgezette Master Marketingmanagement (MMM). Deze opleiding is ideaal voor professionals die afkomstig zijn uit het brede vakgebied van marketing, marketingcommunicatie en brand- en productmanagement en zich verder willen ontwikkelen in strategische marketing. Voor wie geen volledige Masteropleiding wil volgen, maar zich liever een kortere tijd op Masterniveau verdiept in marketingmanagement, is er onder meer de 9 maanden durende Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie. Ook kun je kiezen voor de Masterclass Strategisch Marketingmanagement. In deze Masterclass ontwikkel je je in 3 maanden tijd in onderwerpen als marktanalyse, concurrentieanalyse, positionering en merkenbeleid.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een Masteropleiding Marketingmanagement?

Voor een volledige Masteropleiding moet je minimaal in het bezit zijn van een HBO Bachelordiploma. Als je dit niet hebt, kun je instromen met een 21+-toets. Voor een Professional Master en Masterclass gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel staat bij de opleidingspagina’s soms aangegeven dat je over bepaalde ervaring of specifieke kennis moet beschikken. Als dit het geval is, wordt dit duidelijk aangegeven op de opleidingspagina zelf.

Een Master Marketingmanagement volgen in deeltijd

De Masteropleidingen van NCOI zijn flexibel, praktijkgericht en speciaal ontwikkeld voor werkenden. Bij onze opleidingen bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Zo kun je kiezen uit meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland en verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, e-learning of Virtual Classroom. Daardoor zijn onze opleidingen altijd goed te combineren met een baan en een druk privéleven.