Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen
  • Home
  • Master Marketingmanagement

Master Marketingmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat...

Lees meer

Masteropleiding (8) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (5) Een Professional Master is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van de Professional Master kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Masterclass (8) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketing en wil je je op het hoogst mogelijke opleidingsniveau verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld omdat je een carrière als marketingmanager ambieert? Bij NCOI Opleidingen vind je een ruim aanbod opleidingen, programma’s en Masterclasses waarmee je je ambities waar kunt maken. Lees hieronder meer over ons aanbod en de mogelijkheden.

Master Marketingmanagement volgen bij NCOI

Afhankelijk van wat je wensen en behoeften zijn, kun je bij NCOI diverse opleidingsvarianten op het gebied van marketingmanagement volgen. Wil je bijvoorbeeld een volledige opleiding volgen en een erkende Mastergraad behalen? Dan kies je voor een volledige Masteropleiding. Wil je je liever in relatief korte tijd op Masterniveau ontwikkelen of juist meer leren over een specifiek onderwerp binnen marketingmanagement? Dan kun je gaan voor een Professional Master. Masterclass of een andere specifieke opleiding marketing managment.

Veelgekozen opleidingen Marketingmanagement op Masterniveau

Ben je op zoek naar een marketingmanagementopleiding op Masterniveau? Een veelgekozen opleiding op dit vlak is de breed opgezette Master Marketingmanagement (MMM). Deze opleiding is ideaal voor professionals die afkomstig zijn uit het brede vakgebied van marketing, marketingcommunicatie en brand- en productmanagement en zich verder willen ontwikkelen in strategische marketing. Voor wie geen volledige Masteropleiding wil volgen, maar zich liever een kortere tijd op Masterniveau verdiept in marketingmanagement, is er onder meer de 9 maanden durende Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie. Ook kun je kiezen voor de Masterclass Strategisch Marketingmanagement. In deze Masterclass ontwikkel je je in 3 maanden tijd in onderwerpen als marktanalyse, concurrentieanalyse, positionering en merkenbeleid.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een Masteropleiding Marketingmanagement?

Voor een volledige Masteropleiding moet je minimaal in het bezit zijn van een HBO Bachelordiploma. Als je dit niet hebt, kun je instromen met een 21+-toets. Voor een Professional Master en Masterclass gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel staat bij de opleidingspagina’s soms aangegeven dat je over bepaalde ervaring of specifieke kennis moet beschikken. Als dit het geval is, wordt dit duidelijk aangegeven op de opleidingspagina zelf.

Een Master Marketingmanagement volgen in deeltijd

De Masteropleidingen van NCOI zijn flexibel, praktijkgericht en speciaal ontwikkeld voor werkenden. Bij onze opleidingen bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Zo kun je kiezen uit meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland en verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, e-learning of Virtual Classroom. Daardoor zijn onze opleidingen altijd goed te combineren met een baan en een druk privéleven.