Menu
NCOI Opleidingen - Onderwijs

Versnelde lerarenopleidingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het onderwijs vergrijst en de arbeidsmarkt trekt aan. Mede daardoor zijn er grote tekorten in het onderwijs en is de vraag...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het onderwijs vergrijst en de arbeidsmarkt trekt aan. Mede daardoor zijn er grote tekorten in het onderwijs en is de vraag...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het onderwijs vergrijst en de arbeidsmarkt trekt aan. Mede daardoor zijn er grote tekorten in het onderwijs en is de vraag...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Dag(deel)
Toon alle varianten
Studievorm/ leslocatie
Toon alle locaties
Duur
Toon alle opties
Prijs

HBO Bachelor versneld (3) De versnelde HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI zijn speciaal ontwikkeld voor geïnteresseerden die al een VWO-, HBO Bachelor- of Masterdiploma hebben behaald en in korte tijd een (extra) Bachelorgraad willen behalen. De versnelde Bacheloropleiding bestaat uit een verkort studieprogramma van de reguliere HBO Bachelor en omvat overwegend vakspecifieke modules. Met deze unieke opleiding behaal je binnen 3 jaar een officieel HBO Bachelorgetuigschrift.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het onderwijs vergrijst en de arbeidsmarkt trekt aan. Mede daardoor zijn er grote tekorten in het onderwijs en is de vraag naar goed opgeleide professionals groot. Werk je nu al in het onderwijs of wil je vanuit een andere achtergrond instromen? NCOI Opleidingen biedt diverse mogelijkheden, waaronder versnelde trajecten, om binnen deze sector aan de slag te gaan.

Versnelde HBO Bachelor lerarenopleidingen

Bij NCOI heb je de mogelijkheid om je tweedegraads onderwijsbevoegdheid te behalen in een versneld traject. Je kunt voor het versnelde traject in aanmerking komen als je al in het bezit bent van een PABO-getuigschrift of een eerder behaalde onderwijsbevoegdheid. Ook als je vanuit het bedrijfsleven naar het onderwijs wilt doorstromen kun je voor dit traject kiezen. In dat geval moet je over relevante werkervaring beschikken en een vooropleiding op HBO- of WO-niveau hebben gevolgd. Aan de hand daarvan kun je vrijstellingen ontvangen en zo de HBO Bacheloropleiding versneld doorlopen. Na afloop van deze HBO Bacheloropleiding kun je aan de slag als leraar in het (V)MBO of de onderbouw van HAVO/VWO.  

Leraar Nederlands worden?

In een maatschappij waarin communicatie een belangrijke rol speelt, is goed begrip van de Nederlandse taal- en grammaticaregels essentieel. Heb je interesse om leraar Nederlands te worden of sta je al voor de klas en wil je je tweedegraads bevoegdheid behalen? Met de HBO Bachelor Lerarenopleiding Nederlands – Versneld ben je verzekerd van een uitstekende voorbereiding op het boeiende vak van leraar Nederlands.

Lerarenopleiding Engels

Wil je liever aan de slag als leraar Engels en je leerlingen inspireren en op weg helpen in de Engelse taal en cultuur? Volg dan de HBO Bachelor Lerarenopleiding Engels – Versneld. Na deze opleiding ben je perfect in staat leerlingen te stimuleren, te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van hun schrijf-, luister- en spreekvaardigheden. Daarnaast leer je ze meer over de Engelse literatuur en de cultuur van Engelstalige gebieden. Zo heb je als leraar Engels een duidelijk effect op de toekomst van je leerlingen.

Andere lerarenopleidingen

NCOI Opleidingen biedt een breed en uitgebreid aanbod lerarenopleidingen en andere opleidingen en trainingen gericht op onderwijs. Ben je op zoek naar een andere opleiding of wil je een opleiding of training volgen op een ander niveau, bijvoorbeeld op MBO- of Masterniveau? Maak een keuze uit ons complete aanbod en vind de lerarenopleiding die bij jou past.