Menu
NCOI Opleidingen - Onderwijs & Psychologie

Versnelde lerarenopleidingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het onderwijs vergrijst en de arbeidsmarkt trekt aan. Mede daardoor zijn er grote tekorten in het onderwijs en is de vraag...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het onderwijs vergrijst en de arbeidsmarkt trekt aan. Mede daardoor zijn er grote tekorten in het onderwijs en is de vraag...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het onderwijs vergrijst en de arbeidsmarkt trekt aan. Mede daardoor zijn er grote tekorten in het onderwijs en is de vraag...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Dag(deel)
Toon alle varianten
Studievorm/ leslocatie
Toon alle locaties
Duur
Toon alle opties

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het onderwijs vergrijst en de arbeidsmarkt trekt aan. Mede daardoor zijn er grote tekorten in het onderwijs en is de vraag naar goed opgeleide professionals groot. Werkt u nu al in het onderwijs of wilt u vanuit een andere achtergrond instromen? NCOI Opleidingen biedt diverse mogelijkheden, waaronder versnelde trajecten, om binnen deze sector aan de slag te gaan.

Versnelde HBO Bachelor lerarenopleidingen

Bij NCOI heeft u de mogelijkheid om uw tweedegraads onderwijsbevoegdheid te behalen in een versneld traject. U kunt voor het versnelde traject in aanmerking komen als u al in het bezit bent van een PABO-getuigschrift of een eerder behaalde onderwijsbevoegdheid. Ook als u vanuit het bedrijfsleven naar het onderwijs wilt doorstromen kunt u voor dit traject kiezen. In dat geval moet u over relevante werkervaring beschikken en een vooropleiding op HBO- of WO-niveau hebben gevolgd. Aan de hand daarvan kunt u vrijstellingen ontvangen en zo de HBO Bacheloropleiding versneld doorlopen. Na afloop van deze HBO Bacheloropleiding kunt u aan de slag als leraar in het (V)MBO of de onderbouw van HAVO/VWO.  

Leraar Nederlands worden?

In een maatschappij waarin communicatie een belangrijke rol speelt, is goed begrip van de Nederlandse taal- en grammaticaregels essentieel. Heeft u interesse om leraar Nederlands te worden of staat u al voor de klas en wilt u uw tweedegraads bevoegdheid behalen? Met de HBO Bachelor Lerarenopleiding Nederlands – Versneld bent u verzekerd van een uitstekende voorbereiding op het boeiende vak van leraar Nederlands.

Lerarenopleiding Engels

Wilt u liever aan de slag als leraar Engels en uw leerlingen inspireren en op weg helpen in de Engelse taal en cultuur? Volg dan de HBO Bachelor Lerarenopleiding Engels – Versneld. Na deze opleiding bent u perfect in staat leerlingen te stimuleren, te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van hun schrijf-, luister- en spreekvaardigheden. Daarnaast leert u ze meer over de Engelse literatuur en de cultuur van Engelstalige gebieden. Zo heeft u als leraar Engels een duidelijk effect op de toekomst van uw leerlingen.

Aan de slag als leraar wiskunde of economie

Of heeft u eerder een passie voor cijfers? Dan is het vak van leraar wiskunde of economie wellicht iets voor u. Na afloop van de HBO Bachelor Lerarenopleiding Wiskunde – Versneld of de HBO Bachelor Lerarenopleiding Economie – Versneld bent u in staat om leerlingen alles op het gebied van wiskunde of economie bij te brengen en weet u uw enthousiasme en kennis inspirerend over te brengen. Zo kunt u met uw lessen een goede basis leggen voor de toekomst van uw leerlingen.