Menu
NCOI Opleidingen - Associate Degree

Associate Degrees HRM

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verdiepen in humanresourcesmanagement? Omdat je nu al werkzaam bent in HR en je je verder wilt ontwikkelen?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verdiepen in humanresourcesmanagement? Omdat je nu al werkzaam bent in HR en je je verder wilt ontwikkelen?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verdiepen in humanresourcesmanagement? Omdat je nu al werkzaam bent in HR en je je verder wilt ontwikkelen?...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Prijs

HBO Associate Degree (3) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verdiepen in humanresourcesmanagement? Omdat je nu al werkzaam bent in HR en je je verder wilt ontwikkelen? Of omdat je ambities hebt in deze richting en je je goed wilt voorbereiden op een carrière als HR-professional? Wat je ambities ook zijn, met een Associate degree HRM van NCOI Opleidingen ontwikkel je je altijd optimaal en creëer je uitstekende carrierèkansen voor de toekomst. Lees hieronder meer over onze HRM-opleidingen.

Aan de slag op het gebied van HRM

Wil je leren hoe je ervoor zorgt dat medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen, hun talenten benutten en hoe de organisatie als geheel zo goed mogelijk functioneert? Als HRM-professional zet je je in voor het werkplezier en werkgeluk van medewerkers, maar tegelijkertijd ben je er ook voor de organisatie. Je zorgt dat de juiste mensen op de juiste plek zitten, werft en selecteert nieuwe medewerkers en zorgt voor een optimale instroom, retentie en uitstroom van medewerkers.
 
Of je nu al werkzaam bent in human resources of de ambitie hebt om dit in de toekomst te doen, in beide gevallen is een HBO Associate degree op het gebied van HRM een uitstekende keuze. Onze Associate degrees zijn namelijk zo ontwikkeld dat je ze kunt toespitsen op je eigen praktijk, waardoor je altijd datgene leert wat nuttig is voor jou. Ook als je nog geen werkervaring hebt binnen dit vakgebied zijn onze Associate degrees goed te volgen. Je kunt je in 2 jaar tijd zo breed mogelijk laten opleiden zodat je goede carrièrekansen creëert en je na afloop van je opleiding diverse kanten op kunt binnen het HR-vak.

Wat leer je in een Associate degree HRM?

Wil je graag een HBO-diploma behalen op het gebied van HRM, maar wil je daar niet 4 jaar voor studeren? Dan is een Associate degree een uitstekende oplossing. Een Associate degree is een 2-jarige erkende opleiding waarin de kern van een onderwerp, in dit geval HRM, wordt behandeld.
 
Een veelgekozen HRM-opleiding is de HBO Associate degree Human Resource Management. In deze opleiding verdiep je je in alle belangrijke aspecten op het gebied van personeelsmanagement. Zo verdiep je je onder meer in arbeidsrecht, personeelsplanning, recruitment en humanresourcesdevelopment (HRD). En mocht je na het behalen van je diploma toch verder willen studeren voor een HBO Bachelordiploma, deze Associate degree biedt je de mogelijkheid om na afronding versneld binnen 2 jaar af te studeren in de volledige HBO Bachelor Human Resource Management.

Heb je een vooropleiding nodig voor een Associate degree HRM?

Je hebt geen specifieke kennis nodig om een Associate degree HRM te volgen. Wel moet je in het bezit zijn van een diploma HAVO, VWO of MBO niveau 4. Als je geen van deze diploma’s hebt, kun je instromen door het maken van een 21+ toets.

Waarom een Associate degree HRM volgen bij NCOI?

  • Opleidingen voor werkenden
  • Praktijkgericht en flexibel onderwijs
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je studeert
  • Je krijgt les van ervaren docenten die zelf uit het vakgebied komen
  • Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de NVAO