Reed Business Opleidingen wordt binnenkort NCOI Techniek

Sinds 2 april is Reed Business Opleidingen NCOI Techniek. Op deze website vindt u het aanbod van Reed Business Opleidingen samen met het aanbod technische opleidingen van NCOI. Met NCOI Techniek heeft u dus één adres voor al uw techniek- en veiligheidsopleidingen!

Wat betekent dit voor u?

Uiteraard sluiten al onze opleidingen nog steeds optimaal aan op uw ervaring en werkpraktijk. Het zijn er alleen veel meer geworden: behalve de bekende praktijkgerichte techniek- en veiligheidstrainingen op MBO-niveau, kunt u bij NCOI Techniek namelijk ook een erkende HBO- of Masteropleiding volgen. Zo bieden we u nóg meer kansen om aantoonbaar door te groeien in uw vak. Vakspecialistische ondersteuning gedurende uw hele loopbaan. Dát is wat u van NCOI Techniek mag verwachten.

Vakkundig aan de slag

Voor alle technische opleidingen is NCOI Techniek dé opleider. En daarbij vinden we nog steeds: kwaliteit leveren is méér dan het bijbrengen van kennis en ervaring alleen. Met de opleidingen van NCOI Techniek ontwikkelt u op alle leerniveaus een andere manier van denken en doen, waardoor u slagvaardiger en effectiever wordt in de praktijk.

Onze praktijkdocenten spelen hierbij een grote rol: zorgvuldig geselecteerde professionals ondersteunen u bij het realiseren van uw persoonlijke leerdoelen en het oplossen van uw eigen praktijkcases. En met internet als extra leermiddel haalt u het allerbeste uit uzelf.

Kwaliteit gecertificeerd

NCOI Techniek beschikt over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit, waaronder een begin dit jaar verlengde CEDEO-erkenning. Dit betekent dat zo’n 90% van onze professionele klanten tevreden is over de kwaliteit van onze opleidingen en onze performance als opleidingsaanbieder.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze technische opleidingen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via (035) 760 47 77.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant