Menu

Reed Business Opleidingen wordt binnenkort NCOI Techniek

Sinds 2 april is Reed Business Opleidingen NCOI Techniek. Op deze website vindt u het aanbod van Reed Business Opleidingen samen met het aanbod technische opleidingen van NCOI. Met NCOI Techniek heeft u dus één adres voor al uw techniek- en veiligheidsopleidingen!

Wat betekent dit voor u?

Uiteraard sluiten al onze opleidingen nog steeds optimaal aan op uw ervaring en werkpraktijk. Het zijn er alleen veel meer geworden: behalve de bekende praktijkgerichte techniek- en veiligheidstrainingen op MBO-niveau, kunt u bij NCOI Techniek namelijk ook een erkende HBO- of Masteropleiding volgen. Zo bieden we u nóg meer kansen om aantoonbaar door te groeien in uw vak. Vakspecialistische ondersteuning gedurende uw hele loopbaan. Dát is wat u van NCOI Techniek mag verwachten.

Vakkundig aan de slag

Voor alle technische opleidingen is NCOI Techniek dé opleider. En daarbij vinden we nog steeds: kwaliteit leveren is méér dan het bijbrengen van kennis en ervaring alleen. Met de opleidingen van NCOI Techniek ontwikkelt u op alle leerniveaus een andere manier van denken en doen, waardoor u slagvaardiger en effectiever wordt in de praktijk.

Onze praktijkdocenten spelen hierbij een grote rol: zorgvuldig geselecteerde professionals ondersteunen u bij het realiseren van uw persoonlijke leerdoelen en het oplossen van uw eigen praktijkcases. En met internet als extra leermiddel haalt u het allerbeste uit uzelf.

Kwaliteit gecertificeerd

NCOI Techniek beschikt over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit, waaronder een begin dit jaar verlengde CEDEO-erkenning. Dit betekent dat zo’n 90% van onze professionele klanten tevreden is over de kwaliteit van onze opleidingen en onze performance als opleidingsaanbieder.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze technische opleidingen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via (035) 760 47 77.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.