Menu
NCOI Opleidingen - Trainingen

Juridische Trainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wet- en regelgeving verandert continu. Als juridisch medewerker is het daarom van groot belang bij te blijven. Wil je daarnaast...

Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wet- en regelgeving verandert continu. Als juridisch medewerker is het daarom van groot belang bij te blijven. Wil je daarnaast...

Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wet- en regelgeving verandert continu. Als juridisch medewerker is het daarom van groot belang bij te blijven. Wil je daarnaast...

Lees meer

Training (8) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Executive Master (1) Met een Executive Master verdiep en/of verbreed je je kennis op Masterniveau. Met dit programma ontwikkel je vaardigheden op het hoogste niveau. Een Executive Master wordt niet formeel afgerond met een officieel erkend diploma, maar met een certificaat of een instituutsdiploma.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wet- en regelgeving verandert continu. Als juridisch medewerker is het daarom van groot belang bij te blijven. Wil je daarnaast meer kansen op de arbeidsmarkt en jouw doorgroeimogelijkheden vergroten? Volg dan een juridische training bij NCOI Opleidingen. Onze trainingen zijn allemaal praktisch ingestoken. Binnen korte tijd kom je ontzettend veel te weten over de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Het werkveld van de juridisch medewerker

Als juridisch medewerker ben je van alle markten thuis. Je verstrekt juridisch advies aan klanten of jouw organisatie, doet dossier- en literatuuronderzoek en controleert bewijsstukken en dossiergegevens. Als juridisch medewerker werk je in het openbaar bestuur, bijvoorbeeld bij gemeenten, de Belastingdienst, provincies of waterschappen. Ook kun je werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening, bijvoorbeeld bij een advocatenkantoor, verzekeringsmaatschappij of makelaarskantoor. Een erg veelzijdige functie dus.

Wat brengen de juridische trainingen je?

Niet alleen als juridisch medewerker houd je jouw kennis actueel met een juridische training, de cursussen zijn ook van belang voor bijvoorbeeld HR-adviseurs. Wil je leren om met een constructieve manier om te gaan met disfunctioneren en conflicten op de werkvloer? Kies dan voor de training Arbeidsrecht - Disfunctioneren PE. Je komt tot de ontdekking wanneer er sprake is van disfunctioneren, hoe een verbetertraject eruitziet en welke verplichtingen je als werkgever hebt.

Welke vooropleiding heb ik nodig?

Voor de juridische cursussen is vaak geen vooropleiding nodig. Ook hanteren we dikwijls geen speciale toelatingseisen. Voor diverse trainingen is het echter wel relevant dat je al (een aantal jaar) werkzaam bent binnen het vakgebied. Bekijk voor de specifieke toelatingseisen de training van jouw keuze.

Jouw praktijk staat centraal

In alle trainingen van NCOI Opleidingen staat jouw werkpraktijk centraal. Aan de hand van inspirerende cases en opdrachten kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk. De trainingen worden verzorgd in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. De docent, een professional uit het werkveld, heeft daardoor veel tijd voor jouw persoonlijke vragen. Ook geeft de docent je voldoende gelegenheid om te sparren met medestudenten, allemaal werkende studenten met dezelfde interesses.

De voordelen van studeren bij NCOI

De trainingen en opleidingen van NCOI staan hoog aangeschreven bij werkgevers. De trainingen starten op meerdere momenten per jaar bij verschillende opleidingslocaties door heel Nederland. Je kiest daarbij zelf wat jou het beste past. De inhoud én de vorm van de praktijkbijeenkomsten zijn afgestemd op werkenden. Niet onbelangrijk: je krijgt altijd les van topdocenten uit de praktijk die zijn beoordeeld met een 8 of hoger.