Menu
NCOI Opleidingen - Beroeps- en vakopleidingen
  • Home
  • Beroepsopleidingen Juridisch

Beroepsopleidingen Juridisch

Wil je aan de slag in het juridisch vakgebied? Of ben je hier al werkzaam en wil je je kennis en kunde op een praktijkgerichte manier versterken? Kies dan voor een juridische beroepsopleiding...

Lees meer

Wil je aan de slag in het juridisch vakgebied? Of ben je hier al werkzaam en wil je je kennis en kunde op een praktijkgerichte manier versterken? Kies dan voor een juridische beroepsopleiding...

Lees meer

Wil je aan de slag in het juridisch vakgebied? Of ben je hier al werkzaam en wil je je kennis en kunde op een praktijkgerichte manier versterken? Kies dan voor een juridische beroepsopleiding...

Lees meer

HBO-programma (1) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vakopleiding (3) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Wil je aan de slag in het juridisch vakgebied? Of ben je hier al werkzaam en wil je je kennis en kunde op een praktijkgerichte manier versterken? Kies dan voor een juridische beroepsopleiding van NCOI Opleidingen. Met deze opleidingen richt je je meteen tot de kern van een beroep of vakgebied en kun je je optimaal focussen op dat wat voor jou van belang is. Lees hieronder meer over onze beroepsopleidingen.

Wat houdt een beroepsopleiding in?

Een beroepsopleiding is een uitstekende keuze voor wie een bepaald beroep onder de knie wil krijgen. Je richt je met deze opleidingen namelijk meteen tot de kern en hoeft geen algemene vakken te volgen of stage te lopen. Zo kun je in relatief korte tijd een nieuw beroep leren. Daarnaast zijn beroepsopleidingen ook heel interessant voor mensen die al werkzaam zijn in een bepaald beroep. Met een gerichte beroepsopleiding kunnen ze zich verder specialiseren in een onderwerp of hun kennis en vaardigheden versterken. De opleidingen staan bekend om hun praktijkgerichte aanpak. 

Aan de slag in de juridische dienstverlening?

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan in het juridisch vakgebied? Wil je bijvoorbeeld gaan werken als bedrijfsjurist? Dan is de HBO Vakopleiding Bedrijfsjurist een uitstekende keuze. Met deze opleiding ontwikkel je je kennis en vaardigheden op HBO-niveau en word je uitstekend voorbereid op een kansrijke carrière. 

Wil je liever aan de slag als juridisch of administratief dienstverlener en ben je op zoek naar een opleiding die hierbij past? Ga dan voor de MBO Vakopleiding Juridisch-Administratieve Dienstverlening. Dit programma bestaat uit een aantal modules van de erkende MBO-opleiding. Na afloop van de beroepsopleiding kun je eventueel doorstromen naar de MBO-opleiding en zo een erkend diploma MBO niveau 4 behalen. Heb je meer interesse in de sociaal-juridische dienstverlening? Dan is er de MBO Vakopleiding Sociaal Juridische Dienstverlening.

Ben je op zoek naar een andere opleiding op juridisch vlak? Bovenaan deze pagina vind je een compleet aanbod van al onze juridische beroepsopleidingen.

Praktijkgericht en flexibel studeren met een juridische beroepsopleiding

Bij NCOI begrijpen wij dat een opleiding bij je moet passen. Naast een drukke baan heb je ook nog een privéleven. Een opleiding volgen kost uiteraard tijd, maar het moet wel te combineren zijn met je leven. Daarom kun je bij NCOI zelf bepalen hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt altijd kiezen uit meerdere studievarianten (klassikaal, e-learning of virtual classroom). Bovendien gaan onze opleidingen meerdere keren per jaar van start. Zo kies je zelf het moment waarop het jou uitkomt. Daarnaast geven wij onze klassikale lessen op meer dan 30 leslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie te vinden waarvoor je niet ver hoeft te reizen.