Juridisch

Voor juridische opleidingen of juridische cursussen kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Wij hebben een groot en divers aanbod op verschillende niveaus. Dus of u nu op zoek bent...

Lees meer

Voor juridische opleidingen of juridische cursussen kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Wij hebben een groot en divers aanbod op verschillende niveaus. Dus of u nu op zoek bent...

Lees meer

Voor juridische opleidingen of juridische cursussen kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Wij hebben een groot en divers aanbod op verschillende niveaus. Dus of u nu op zoek bent...

Lees meer

Juridisch: 56 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Professional Master (2) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (5) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (7) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (24) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (3) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (3) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (3) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Voor juridische opleidingen of juridische cursussen kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Wij hebben een groot en divers aanbod op verschillende niveaus. Dus of u nu op zoek bent naar een opleiding rechten op MBO-, HBO- of Masterniveau, er zit vast een opleiding tussen die perfect aansluit bij uw opleidingsbehoefte. En doordat wij onze juridische opleidingen in samenspraak met de arbeidsmarkt ontwikkelen, bent u er zeker van dat u precies dát leert waar de markt op dat moment behoefte aan heeft. Ook onze docenten, die zelf ook uit de praktijk komen, zorgen daarvoor

Juridische opleidingen van NCOI bieden perspectief

Met een van de juridische opleidingen van NCOI gaat u een gouden toekomst tegemoet, want er is een steeds grotere behoefte aan praktijkgerichte juristen. Wilt u in slechts enkele dagen op de hoogte worden gebracht van alle ins en outs rondom arbeids- en sociaal recht? Dan is onze training Arbeids- en Sociaal Recht een interessante keuze voor u. In deze training komt zowel de juridische als de praktische kant van arbeids- en sociaal recht aan bod. Voor wie op zoek is naar een opleiding rechten op het hoogst erkende MBO-niveau, is onze opleiding MBO Juridisch-Administratief Dienstverlener niveau 4 een echte aanrader. U leert onder andere juridische documenten op te stellen en in te vullen, juridisch-administratieve gegevens te interpreteren en specifieke vragen van klanten te beantwoorden. Na afronding van de opleiding kunt u gaan werken op de juridische afdeling van een bedrijf of bij de overheid. Maar we hebben ook juridische opleidingen en juridische cursussen in ons aanbod voor niet-juristen die juridische kennis willen opdoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van HBO Arbeidsrecht? In deze opleiding, die zeer interessant is voor HR-adviseurs, HR-managers, salarisadministrateurs en professionals binnen de sociale zekerheid, doet u de kennis op die u nodig heeft om arbeidsrechtelijke zaken in goede banen te leiden. In 3 modules verdiept u zich in de arbeidsovereenkomst, arbeidsrecht en arbeidsomstandigheden en beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Wilt u zich op Masterniveau verdiepen in contractenrecht? Dan is onze Masterclass Contractenrecht een goede keuze. Na afloop van deze Masterclass kunt u contracten juridisch beoordelen en weet u hoe u op zorgvuldige wijze contracten kunt sluiten. Het diploma van deze Masterclass kan u mogelijk vrijstelling opleveren in de Master Bedrijfsrecht.

Opleiding rechten bij NCOI combineren met een drukke baan

Misschien denkt u er al een tijdje over na over een juridische opleiding of een opleiding rechten te gaan volgen, maar vraagt u zich af hoe u dit moet combineren met uw werk en privésituatie. Dan bent u bij NCOI aan het juiste adres.
Elke opleiding deeltijd rechten van NCOI is namelijk speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dit betekent niet alleen dat de praktijk centraal staat, maar ook dat wij er alles aan doen om u zo flexibel mogelijk te laten studeren. Zo kunt u er bij ons voor kiezen uw opleiding deeltijd rechten overdag, ’s avonds of op zaterdag te volgen. Daarnaast beschikken wij over opleidingslocaties door het hele land. Er is dus altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Uw praktijk staat centraal

In onze juridische opleidingen staat uw praktijk centraal. Dit betekent dat u alles wat u leert direct concreet kunt toepassen in uw werk. Zo heeft niet alleen u, maar ook uw werkgever direct profijt van uw opleiding. Daarnaast is er tijdens de bijeenkomsten ruimschoots de gelegenheid om over uw meegebrachte cases te sparren met uw medestudenten en docent. De kans is groot dat deze discussie nieuwe invalshoeken oplevert, waardoor u boordevol inspiratie weer naar huis gaat. Dat is een van de grote voordelen van studeren bij NCOI.
 
Volg bij NCOI een opleiding rechten in deeltijd!