Techniek

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding heeft u dus een goede kans...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding heeft u dus een goede kans...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding heeft u dus een goede kans...

Lees meer

Meest bekeken Techniek

Meest bekeken Techniek

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Momenteel is er veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Met een technische opleiding heeft u dus een goede kans op een baan. U kunt bijvoorbeeld een opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek volgen. Onze docenten komen zelf ook uit de praktijk. Daardoor weet u zeker dat uw opleiding aansluit op uw dagelijkse werkzaamheden. En dankzij onze flexibele studievarianten kunt u uw technische opleiding prima combineren met uw baan.

Erkende technische MBO- en HBO-opleidingen

Google op 'tekort techniek personeel' en de berichten over grote personeelstekorten vliegen u om de oren. Dat is goed nieuws voor u, want daardoor is een praktijkgerichte technische opleiding op zowel MBO- als HBO-niveau een veilige investering in uw toekomst. Kies bijvoorbeeld voor een erkende MBO-opleiding op niveau 2, 3 en 4 of een erkende HBO Bacheloropleiding. Of behaal een erkend vak- en branchediploma. Denk bijvoorbeeld aan BHV, VCA, NEN, ATEX, MVK en HVK.

Veiligheidsopleidingen

Bent u geïnteresseerd in een opleiding op het gebied van veiligheid? Misschien is een opleiding op het gebied van Veiligheidskunde (MVK/HVK) dan interessant voor u. Met een opleiding MVK of HVK specialiseert u zich op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden. Na de opleiding HVK doet u dat zelfs niet alleen op uitvoerend, maar ook op beleidsniveau. Wilt u aantonen dat u beschikt over kennis van VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) en volgens de VCA-richtlijnen werkt? Kies dan voor een van de VCA-opleidingen. Bent u bedrijfshulpverlener (BHV'er)? Bekijk dan eens de BHV-opleidingen. Hierin leert u wat u moet weten om goed voorbereid te zijn op incidenten op de werkvloer. Houdt u zich bezig met explosieveiligheid? In een ATEX-cursus doet u de kennis en vaardigheden op om goed om te gaan met explosieven, risico's en maatregelen.

(Kader)functies Techniek Algemeen

Wilt u graag een algemene (kader)functie vervullen in de techniek? Kijk dan eens bij Technisch Kader en Middenkader of Algemeen Technische Opleidingen of er een interessante opleiding of training voor u bij zit. Heeft u interesse in een opleiding Technische Bedrijfskunde. Goede keus, want er is een grote behoefte aan technisch bedrijfskundigen op zowel MBO-, HBO- als Masterniveau. Wilt u zich verdiepen in project- en procesmanagement? Wij bieden opleidingen en trainingen in alle bekende projectmanagementmethoden, waaronder IPMA, PRINCE2® en Lean Six Sigma. Wilt u aan een technische opleiding op HBO Bachelorniveau beginnen, maar mist u bepaalde kennis of is uw kennis weggezakt? Bekijk dan de servicemodules Techniek.

PBNA: onafhankelijk exameninstituut

Hoe kunt u de waarde van uw diploma of certificaat beter aantonen dan wanneer u deze verkregen heeft van een onafhankelijk exameninstituut? Daarom laten wij de examens van onze technische opleidingen in veel gevallen afnemen door de Koninklijke PBNA. Zo kunt u op de arbeidsmarkt aantonen dat uw kennis en vaardigheden objectief getoetst zijn.
PBNA is opgericht in 1912 en is een van de 550 Nederlandse organisaties die is onderscheiden met het officiële predicaat Koninklijk. Het is met meer dan 75.000 examenkandidaten per jaar het grootste onafhankelijke exameninstituut in de techniek. Met NCOI als opleider en PBNA als exameninstituut weet u zeker dat u goed zit.