Financieel

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals. Bedrijven hebben goed geschoold personeel nodig....

Lees meer

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals. Bedrijven hebben goed geschoold personeel nodig....

Lees meer

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals. Bedrijven hebben goed geschoold personeel nodig....

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals. Bedrijven hebben goed geschoold personeel nodig. Zorg dus dat u de financieel professional bent die ze zoeken! Bekijk snel uw opleidingsmogelijkheden bij NCOI Opleidingen.

Financiële opleidingen

U kunt slim inspelen op de vraag naar financieel geschoolde professionals. Kies daarom nu voor een financiële opleiding. Of u nu gaat voor een opleiding richting salarisadministratie, payroll, controlling, accountancy of schuldhulpverlening: bij NCOI vindt u de financiële opleiding die u zoekt.

Loon- en Salarisadministratie (payroll)

Binnen de financiële markt is er veel vraag naar salarisadministrateurs en salarisadviseurs. Daar is een groeiend tekort aan: een mooie kans voor u. Een specialisme in dit vakgebied is loonadministratie. Met de praktijkopleiding Loonadministratie (PDL) behaalt u het officiële diploma PDL van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Controlling

De klassieke controller heeft zijn tijd gehad! Zorg dat u de vaardigheden heeft die nodig zijn voor de werkzaamheden van nu. Volg de opleiding Controlling, waarbij u alle belangrijke facetten binnen het gebied van financieel management en controlling leert. Wilt u iets specifieker in de rol van controller duiken? Volg dan het HBO-programma Controlling. U ontwikkelt uw vaardigheden op het gebied van onder andere management accounting en management control.

MBA-programma

Misschien heeft u geen volledige opleiding nodig, omdat u al een financieel professional bent. Het is altijd van belang om uzelf te blijven ontwikkelen, helemaal op het bedrijfskundige vlak van de financiële wereld. Dat kan bijvoorbeeld via het MBA-programma met de specialisatie Controlling van NCOI University of Applied Sciences.

Accountancy

Accountancy blijft een van de belangrijkste beroepen in de financiële wereld, maar is aan diverse veranderingen onderhevig, zoals robotisering en automatisering. Daarom is het van belang u hierin te blijven ontwikkelen. Blijf bij met een accountancy-opleiding. Wilt u graag het MKB adviseren over hun financiële bedrijfsvoering, zodat u ze helpt groeien? De HBO Bacheloropleiding Accountancy is dan een goede keuze. Bent u eraan toe om de AA-titel te behalen? Volg dan de Post HBO-opleiding met oriëntatie Finance.

Schuldhulpverlening

Mensen met schulden begeleiden of cliënten uit de financiële problemen helpen? De HBO-opleiding Schuldhulpverlening zorgt dat u wegwijs wordt in alle facetten van deze vorm van hulpverlening. U krijgt inzicht in kerntaken als preventie, belangenbehartiging en hulpverlening. Daarnaast worden de juridische aspecten gericht op de wet- en regelgeving rondom de schuldhulpverlening behandeld.

Budgetcoach

Ziet u zichzelf meer als budgetcoach? Volg dan de opleiding HBO Budgetcoach bij NCOI. U ontwikkelt uw kennis en kunde van budgetcoaching, kijkt naar de financiële en fiscale aspecten van budgetcoaching en ontwikkelt uw professionele communicatievaardigheden.