Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • MHBO Zorg, Welzijn en Pedagogiek

MHBO Zorg, Welzijn en Pedagogiek

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je al werkzaam in de zorgsector of ambieer je een carrière hierin en wil je goed voorbereid worden op je professionele...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je al werkzaam in de zorgsector of ambieer je een carrière hierin en wil je goed voorbereid worden op je professionele...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je al werkzaam in de zorgsector of ambieer je een carrière hierin en wil je goed voorbereid worden op je professionele...

Lees meer

Meest bekeken MHBO Zorg, Welzijn en Pedagogiek

Meest bekeken MHBO Zorg, Welzijn en Pedagogiek

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MHBO (2) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je al werkzaam in de zorgsector of ambieer je een carrière hierin en wil je goed voorbereid worden op je professionele toekomst? Met een MHBO-opleiding van NCOI word je opgeleid tussen MBO- en HBO-niveau. Zo ontwikkel je je net iets meer dan bij een MBO-opleiding en ben je goed voorbereid op een eventuele vervolgopleiding op HBO-niveau.

Wanneer kies je voor een MHBO-opleiding?

Een MHBO-opleiding staat bekend om de praktijkgerichte aanpak. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau in. Ideaal dus voor mensen die op MBO-niveau werken en eerder een MBO-diploma hebben gehaald en nu een stapje hoger willen gaan. MHBO-opleidingen zijn een mooie brug tussen MBO en HBO. Daarom kun je de opleiding ook uitstekend volgen ter voorbereiding op een HBO-opleiding. Omdat de opleidingen op beginnend HBO-niveau worden gegeven, weet je na afloop precies of je een HBO-opleiding zou aankunnen.

Opleiding MHBO zorg, welzijn en pedagogiek biedt perspectief

Op dit moment is er veel vraag naar goed opgeleide zorgprofessionals. Met een opleiding MHBO in zorg, welzijn of pedagogiek creëer je dan ook uitstekende carrièrekansen. Afhankelijk van wat je wensen, behoeften en ambities zijn, kun je kiezen uit verschillende opleidingen.

Veelgekozen opleiding: MHBO Zorgcoördinator

Ben je al werkzaam in de zorg en welzijn en wil je je verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld als senior verpleegkundige of zorgcoördinator? Dan kun je kiezen voor de opleiding MHBO Zorgcoördinator. In deze 1-jarige opleiding doe je kennis en vaardigheden op het gebied van leidinggeven, managen en communiceren op. Zo verdiep je je onder meer in personeelsplanning, werken met doelstellingen en ontwikkel je je eigen stijl van leidinggeven. En heb je na deze opleiding de smaak te pakken en wil je doorstuderen op HBO-niveau? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen. Zo hoef je de onderdelen die je al hebt gehad, niet nog een keer te volgen en kun je wellicht sneller je HBO-diploma behalen.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een MHBO-opleiding?

Voor onze MHBO-opleidingen gelden geen vooropleidingseisen. Met relevante werkervaring in de zorgsector kun je namelijk een lagere opleiding compenseren. Wel is het van belang dat je minimaal op HAVO- of MHBO-niveau denkt en werkt.

Waarom een opleiding MHBO Zorg, Welzijn en Pedagogiek volgen bij NCOI?

  • Praktijkgericht en flexibel ontwikkelde opleidingen
  • Uitstekend te combineren met gezin en werk
  • Meer dan 30 leslocaties door heel Nederland
  • 1 avond per week of 1 dag in de 2 weken
  • Les van ervaren docenten uit het vakgebied
  • Mogelijkheid om vrijstellingen te krijgen in vervolgopleidingen