Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Financieel

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals....

Lees meer
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals. Bedrijven hebben goed geschoold personeel nodig. Bekijk snel je opleidingsmogelijkheden bij NCOI Opleidingen.

Financiële opleidingen

Je kunt slim inspelen op de vraag naar financieel geschoolde professionals. Kies daarom nu voor een financiële opleiding. Of je nu gaat voor een opleiding richting salarisadministratie, payroll, controlling, accountancy of schuldhulpverlening: bij NCOI vind je de financiële opleiding die je zoekt.

Omscholen naar finance

Ben je op dit moment werkzaam in een ander vakgebied, maar wil je je laten omscholen naar finance-professional? Welke kant je ook op wilt binnen de sector, bij NCOI Opleidingen helpen we je graag bij je omscholing. Op onze pagina over omscholen naar finance lees je alles over de mogelijkheden en welke opleidingen je kunnen helpen bij je omscholing naar een finance-beroep. 

Loon- en salarisadministratie (payroll)

Binnen de financiële markt is er veel vraag naar salarisadministrateurs en salarisadviseurs. Daar is een groeiend tekort aan: een mooie kans voor jou. Een specialisme in dit vakgebied is loonadministratie. Met de praktijkopleiding Loonadministratie (PDL) behaal je het officiële diploma PDL van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Controlling

De klassieke controller heeft zijn tijd gehad! Zorg dat je de vaardigheden hebt die nodig zijn voor de werkzaamheden van nu. Volg de opleiding Controlling, waarbij je alle belangrijke facetten binnen het gebied van financieel management en controlling leert. Wil je iets specifieker in de rol van controller duiken? Volg dan het HBO-programma Controlling. Je ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van onder andere management accounting en management control.

Misschien heb je geen volledige opleiding nodig, omdat je al een financieel professional bent. Het is altijd van belang om jezelf te blijven ontwikkelen, helemaal op het bedrijfskundige vlak van de financiële wereld. Dat kan bijvoorbeeld via het MBA-programma met de specialisatie Controlling van NCOI University of Applied Sciences.

Accountancy

Accountancy blijft een van de belangrijkste beroepen in de financiële wereld, maar is aan diverse veranderingen onderhevig, zoals robotisering en automatisering. Daarom is het van belang je hierin te blijven ontwikkelen. Blijf bij met een accountancy-opleiding. Wil je graag het MKB adviseren over financiële bedrijfsvoering, zodat je deze bedrijven helpt groeien? De HBO Bacheloropleiding Accountancy is dan een goede keuze. Ben je eraan toe om de AA-titel te behalen? Volg dan de Post HBO- AA Accountancy - MKB.

Schuldhulpverlening

Mensen met schulden begeleiden of cliënten uit de financiële problemen helpen? Het HBO-programma Schuldhulpverlening zorgt dat je wegwijs wordt in alle facetten van deze vorm van hulpverlening. Je krijgt inzicht in kerntaken als preventie, belangenbehartiging en hulpverlening. Daarnaast worden de juridische aspecten gericht op de wet- en regelgeving rondom de schuldhulpverlening behandeld.
 
Zie je jezelf meer als budgetcoach? Volg dan de HBO Budgetcoach bij NCOI Opleidingen. Je ontwikkelt je kennis en kunde op het gebied van budgetcoaching, kijkt naar de financiële en fiscale aspecten van budgetcoaching en ontwikkelt je professionele communicatievaardigheden.