Menu
NCOI Opleidingen - Beroeps- en vakopleidingen

Vakopleiding (26) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
4 maanden Vakopleiding
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Werk je in de techniek of heb je de ambitie om in de techniek aan de slag te gaan? Met een beroepsopleiding van NCOI Opleidingen ontwikkel je je op een flexibele en praktijkgerichte manier. Je leert vanaf de start hoe het er in de praktijk aan toegaat. Op die manier leer je het snelst en zie je vrijwel direct resultaat in je eigen werk. Lees hieronder meer over onze beroepsopleidingen techniek en de mogelijkheden. 

Ontwikkel je kennis en kunde met een beroepsopleiding techniek

Of je nu al ervaring hebt in de techniek of niet, bij NCOI Opleidingen is er altijd een opleiding te vinden die bij jou past. Hier vind je namelijk een breed en divers aanbod beroepsopleidingen voor diverse werkvelden en op vrijwel elk niveau. De duur van de opleidingen varieert van enkele dagen tot 2 jaar.

Aan de slag in de elektrotechniek?

De technieksector is breed. Afhankelijk van je wensen, ambities en behoeften kun je dus veel verschillende kanten op. Wil je bijvoorbeeld aan de slag in de elektrotechniek? Of je kennis en vaardigheden op dit vlak verstevigen? Dan is een MBO Vakopleiding Elektrotechniek een uitstekende keuze. In deze opleiding leer je hoe je elektronische apparatuur en systemen maakt en installeert. Je leert tijdens de opleiding hoe je deze apparaten en systemen installeert, monteert en inregelt, maar ook hoe je ze controleert en verbetert. Na het behalen van je diploma kun je inzetbaar in de elektrotechniek. Daarnaast kun je ook nog doorstuderen in een erkende mbo-opleiding. Doordat je de vakopleiding al hebt gevolgd, kun je vrijstelling ontvangen voor delen van de erkende opleiding. Daardoor kun je sneller een erkend mbo-diploma behalen. 

Word een deskundige technisch tekenaar

Heb je de ambitie om te gaan werken als technisch tekenaar? Dan is de MBO Vakopleiding Technisch Tekenaar een uitstekende keuze. In deze vakopleiding leer je technisch tekenen en verdiep je je in alle aspecten die daarbij komen kijken. Zo ontwikkel je onder andere technisch inzicht en verdiep je je in materialen, producten processen. 
 

Beroepsopleiding calculeren en werkvoorbereiding

Vind je het interessant om in je werk aan de slag te gaan met calculaties en de (financiële) bewaking en voortgang van projecten? Dan past een functie als werkvoorbereider of calculator uitstekend bij jou. Met de MBO Vakopleiding Calculeren en Werkvoorbereiding leer je hoe je projecten in goede banen leidt, werkzaamheden calculeert en informatie in een offerte zet. Zo zorg je ervoor dat projecten zo effectief en efficiënt mogelijk verlopen en de kosten op voorhand goed berekend zijn.