Erkende opleidingen

Erkende opleidingen

NCOI biedt de mogelijkheid om MBO-, HBO- en Masteropleidingen op maat binnen uw organisatie te verzorgen. NCOI is in kader van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen. Hierdoor is een unieke combinatie mogelijk van maatwerkopleidingen met landelijk erkende diploma’s.

Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én uw organisatie. U kunt ook een deel van een volledig MBO-, Bachelor- of Masterprogramma intern laten uitvoeren. Dit is beslist uniek.

Ook voor uw organisatie erkende opleidingen op maat

De ruime ervaring van NCOI op het gebied van bedrijfsopleidingen resulteert in maximale flexibiliteit, die samengaat met de borging van erkende kwaliteit. Onze ervaren consultants bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie. U zult zien dat de kaders die gelden voor erkende opleidingen geenszins creatieve, flexibele en heel efficiënte programma’s in de weg hoeven te staan. Zo combineert u met NCOI de voordelen van erkende opleidingen met een speciaal voor uw organisatie ontwikkelde aanpak.


Voor InCompany

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Nu aanvragen!

Onze website maakt gebruik van cookies.