Erkende opleidingen op maat

Een optimale bijdrage leveren aan het behalen van de doelstellingen. Dat verwacht u van uw medewerkers. Bijblijven, kennis en vaardigheden en de juiste houding zijn daarvoor een must. Bij NCOI Opleidingen combineert u een speciaal voor uw organisatie ontwikkelde aanpak met een landelijk erkend diploma. Zo geeft u uw medewerkers handvatten én motivatie.

Erkend diploma

Aan welke kennis en vaardigheden hebben uw medewerkers behoefte? We ontwikkelen graag samen met u een geheel uniek opleidingstraject voor uw organisatie, op MBO-, HBO- of Masterniveau. We kunnen de opleidingsinhoud van uw maatwerkopleiding geheel afstemmen op uw bedrijf, binnen de voorwaarden van de erkende opleiding. NCOI Opleidingen mag erkende MBO-diploma’s uitgeven en bij accreditatie HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften. De diploma’s en getuigschriften van onze opleidingen zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen. Zo’n landelijk erkend diploma is een extra stimulans voor uw medewerkers.

Flexibel maatwerk voor uw organisatie

Heeft uw bedrijf al interne opleidingen of trainingen? Deze kunnen wij voor u integreren in een completer maatwerkprogramma én ze koppelen aan een erkend diploma. U kunt ook een deel van een volledig MBO-, Bachelor- of Masterprogramma incompany laten uitvoeren. Dit is ook interessant voor kleinere organisaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Praktijkgerichte erkende opleidingen op maat

Als opleider voor de arbeidsmarkt leggen we de nadruk op ervarend leren, dicht bij de werkplek. De erkende opleidingen zijn praktijkgericht, actueel, bevatten stages en worden gegeven door ervaren docenten uit de praktijk. Onze opleidingen voldoen aan de strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties. Voor MBO-opleidingen is dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en voor HBO Bachelor- en Masteropleidingen de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Meer weten over erkende maatwerkopleidingen?

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden van een erkende maatwerkopleiding voor uw organisatie. Neem contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 035 – 75 06 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.

 

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.