Menu

Erkende kwaliteit

Erkende kwaliteit

Erkende kwaliteit opleidingen en trainingen

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit. Bovendien is NCOI voor diverse brancheorganisaties in het geval van bepaalde opleidingen en ook trainingen een zeer belangrijke partner in Nederland.

Erkende diploma's

Hogeschool en MBO College NCOI zijn aangewezen bevoegd om in het kader van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en de Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB), HBO- en HBO Master en MBO-opleidingen te verzorgen. Dit betekent dat NCOI erkende MBO-diploma’s, en bij accreditatie HBO Bachelor en HBO Mastergetuigschriften mag uitgeven. De diploma’s en getuigschriften zijn bij wet gelijkgesteld aan die van andere reguliere onderwijsinstellingen. De HBO Bachelor- en HBO Mastergetuigschriften van NCOI geven recht op de internationaal erkende titels HBO Bachelor en HBO Master.

NVAO-geaccrediteerd

De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. Het gaat onder andere om aspecten als het curriculum, de kwaliteit en samenstelling van het docentencorps en de toelatingscriteria voor de studenten. NCOI kiest er heel bewust voor alle HBO Bacheloropleidingen en Masteropleidingen onder toezicht te plaatsen van de NVAO en ze daarmee aan te laten sluiten bij deze strikte kwaliteitseisen. Onderdeel van deze eisen is onder andere het voeren van een gesprek gericht op de toekomstige ontwikkelingen van het onderwijs.
Een volledig overzicht van NVAO-geaccrediteerde opleidingen.

Accredited Training Organisation (ATO) PRINCE2®

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved
 
Op het vakgebied van project management is NCOI Opleidingen erkend als Accredited Training Organisation  (ATO) voor de uitvoering van PRINCE2-opleidingen, toegekend door de accrediterende instelling PeopleCert. Aan dit keurmerk is een regelmatige audit door een onafhankelijke auditor verbonden. Bekijk de Trade Mark pagina voor verdere informatie.

Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA)

De opleiding Post Bachelor Accountancy is aangewezen door de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA). De CEA is bij wet aangewezen om de eindtermen van de accountantsopleiding vast te stellen, opleidingen aan te wijzen om het theoretische gedeelte van de accountantsopleiding te verzorgen en de praktijkstage aan de eindtermen te toetsen.

Nederlands Mediation Instituut (NMI)

De Leergang Mediation van NCOI is officieel geaccrediteerd door het Nederlands Mediation Instituut (NMI). Het NMI is de onafhankelijke kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland.

Preferred NIMA-opleider van Nederland

NCOI Opleidingen is sinds 2010 Preferred Educator van NIMA. Deze samenwerking waarborgt de handhaving van de kwaliteitsstandaarden op het gebied van opleiden en van toetsing, omdat elke instantie eigen verantwoordelijkheden heeft: NCOI Opleidingen is specifiek verantwoordelijk voor het opleiden en NIMA voor de toetsing van de studenten.

Branche-erkenningen en permanente educatie

Verschillende van onze opleidingen zijn erkend door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. In bepaalde branches en beroepen is het verplicht om per jaar deze PE-punten te behalen om in zo’n functie actief te mogen zijn. Vraag onze studieadviseurs naar de branche-erkenningen.

CEDEO-erkenning

NCOI Groep is CEDEO-erkend. CEDEO is een gerenommeerde, onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet onder studenten van opleidingen. Om deze in de opleidingsbranche hooggewaardeerde erkenning te krijgen, dient ruim 80% van de studenten tevreden tot zeer tevreden te zijn over de opleiding. Slechts een aantal instituten heeft deze erkenning voor zowel de open opleidingen als de maatwerktrajecten.

ISO 9001

NCOI is gecertificeerd conform ISO 9001. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Als student kunt u ervan uitgaan dat NCOI een betrouwbare opleider is, die waarmaakt wat hij belooft. Ieder jaar wordt een audit gedaan door een externe auditor en iedere 3 jaar vindt een nieuwe certificering plaats.

ISO 27001

NCOI is gecertificeerd conform ISO 27001. ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan. Ons doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen en te beschermen tegen bijvoorbeeld hackers. Voor u betekent dit dat we voldoen aan informatieveiligheid en aan de wettelijke eisen rondom privacy (AVG). Hierdoor bent u er als student van verzekerd dat we vertrouwelijk en op betrouwbare manier met al uw gegevens omgaan.

NRTO

NCOI Groep is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je hier kunt vinden op de website. De algemene voorwaarden van de NRTO kun je hier vinden op de website van NRTO. 

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.