Oplossingen voor doorstroom

Maatwerk en Incompany

Maatwerk en Incompany
Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Wil jij de doorstroom in jouw organisatie actief bevorderen?

Interne doorstroom van medewerkers binnen organisaties is essentieel voor de doorontwikkeling van jouw organisatie. Hierbij is het beheersen van loopbaanontwikkeling van jouw medewerkers belangrijk. Zo kunnen zij (door)groeien binnen de organisatie en in de toekomstige behoeven van de organisatie voorzien.

Doorstroom maatwerk en incomany

Erkend diploma

Aan welke kennis en vaardigheden hebben jouw medewerkers en heeft jouw organisatie behoefte? We ontwikkelen graag samen met jou een geheel uniek opleidingstraject voor jouw organisatie, op MBO-, HBO- of Masterniveau. We kunnen de opleidingsinhoud van jouw maatwerkopleiding geheel afstemmen op jouw bedrijf, binnen de voorwaarden van de erkende opleiding. NCOI Opleidingen mag erkende MBO-diploma’s uitgeven en bij accreditatie HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften. De diploma’s en getuigschriften van onze opleidingen zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen. Zo’n landelijk erkend diploma is een extra stimulans voor jouw medewerkers.

Flexibel maatwerk voor jouw organisatie

Heeft jouw bedrijf al interne opleidingen of trainingen? Deze kunnen wij voor jou integreren in een completer maatwerkprogramma én ze koppelen aan een erkend diploma. Je kunt ook een deel van een volledig MBO-, Bachelor- of Masterprogramma incompany laten uitvoeren. Dit is ook interessant voor kleinere organisaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Praktijkgerichte erkende opleidingen op maat

Als opleider voor de arbeidsmarkt leggen we de nadruk op ervarend leren, dicht bij de werkplek. De erkende opleidingen zijn praktijkgericht, actueel, bevatten stages en worden gegeven door ervaren docenten uit de praktijk. Onze opleidingen voldoen aan de strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties. Voor MBO-opleidingen is dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en voor HBO Bachelor- en Masteropleidingen de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Incompany mogelijkheden aanvragen