Menu

Reserveer vandaag nog uw plek

Van maandag 11 maart tot en met zaterdag 16 maart is het de Week van de Zorg en Welzijn. Speciaal daarvoor organiseren wij extra inloopspreekuren waarin u vragen over onze zorgopleidingen kunt stellen. Onze opleidingsadviseurs helpen u graag tijdens ons inloopspreekuur. Geen vraag is ons vreemd. Reserveer vandaag nog om er zeker van te zijn dat er plek is.

We werken met timeslots van ongeveer 1 uur. U kunt in het aanmeldformulier een voorkeurstijd opgeven. Onze opleidingsadviseurs bellen u om het exacte tijdstip met u af te spreken.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 12 maart, woensdag 13 maart en donderdag 14 maart.
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: NCOI Opleidingen, Marathon 5, 1213 PC Hilversum
 
Door dit formulier te verzenden meldt u zich aan voor het inloopspreekuur.
 

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.