Menu
NCOI Opleidingen - HR

MBO HR-Management

Praktijkgericht programma over het boeiende vakgebied personeel en organisatie - 1 jaar

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je meer weten over personeel en organisatie? In deze MBO HR-Management verkrijg je alle kennis en vaardigheden die hierbij van belang zijn. Zo leer je alles over arbeidsovereenkomsten, cao’s en ontslagrecht. Daarnaast doe je kennis op waarmee je volledig op de hoogte bent van de cao en arbeidsvoorwaarden. Je kunt met het behaalde diploma mogelijk versneld doorstuderen naar verschillende HRM-opleidingen op MBO-niveau 4.

Doelgroep

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in een boeiende baan in een mensgerichte omgeving. Je werkt of wilt werken op een afdeling personeelszaken en je wilt je ontwikkelen op het gebied van humanresourcesmanagement.

Doel en opzet

Tijdens dit korte programma combineer je werken en leren. Je voert praktijkopdrachten uit, waarin je de leerstof direct toepast. In dit programma worden de essentiële onderwerpen behandeld die je nodig hebt als medewerker personeel en organisatie. Zo kom je alles te weten over ziekte, verzuim en ontslagrecht. Ook leer je bijvoorbeeld hoe je een goed beoordelingsgesprek voert. Je docenten weten alles van het vak, omdat zij zelf al jaren ervaring hebben. Zij kunnen je uitstekend voorbereiden op de praktijk. Ook kun je tijdens je studie gebruikmaken van onze online leeromgeving. Hier vind je veel informatie die voor jou handig is tijdens je studie, zoals de planning van bijeenkomsten, je examens en praktische opdrachten.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO HR-Management

Praktijkgericht programma over het boeiende vakgebied personeel en organisatie - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.