Menu

Neem een optie op MBO Vakopleiding Werkvoorbereider Civiele Techniek

NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

MBO Vakopleiding Werkvoorbereider Civiele Techniek

Word specialist in de infra met kennis en inzicht op MBO-niveau - 1 jaar

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze vakopleiding word je werkvoorbereider in de civiele techniek, met brede en diepgaande kennis. Je krijgt inzicht in bouwprocessen en ontwikkelt vaardigheden op het gebied van het offertetraject, uitvoeringsplannen schrijven, het uitvoeren zelf en projectmatig werken. Je begrijpt wat er gebeurt op werklocaties en in overleggen en je kunt daar goed op inspelen. Er is een groot tekort aan civieltechnische werkvoorbereiders. Met deze vakopleiding ben je direct volledig inzetbaar.

Doelgroep

Je werkt in de infra en wilt je hier verder in specialiseren. Je wilt diepgaande vakkennis opdoen op MBO-niveau.

Doel en opzet

In deze vakopleiding krijg je inzicht in alle aspecten van de infra. Je gaat in op bouwmethoden en -processen voor wegen-, waterbouw en ondergrondse infrastructuur. Verder krijg je inzicht in verschillende kostensoorten en kun je een begroting maken en een nacalculatie uitleggen. Door ook in te gaan op projectmatig werken leer je veel over de fasering van projecten en het plannen van werkzaamheden. Tijdens de vakopleiding ga je hier zoveel mogelijk praktisch mee aan de slag, zodat je na afloop je nieuwe kennis en vaardigheden direct toepast in je werk.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO Vakopleiding Werkvoorbereider Civiele Techniek

Word specialist in de infra met kennis en inzicht op MBO-niveau - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.