Menu
NCOI Opleidingen - Taaltrainingen

MBO Zakelijk Engels

Concreet en direct toepasbaar programma op MBO-niveau - 1 jaar

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Engels is de meest gesproken taal in het bedrijfsleven. Je wilt deze taal beter beheersen, zowel in woord als geschrift. Door dit programma te volgen geef je concreet invulling aan deze doelstelling. Het programma is direct toepasbaar en speciaal ontwikkeld voor werkende mensen die geregeld Engels spreken in hun werk. Geen theorie om de theorie, maar praktische theorie waar je in je dagelijkse praktijk direct iets mee kunt. Kortom: een zeer inspirerend programma.

Doelgroep

Dit programma is ontwikkeld voor medewerkers die hun schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid in het Engels willen verbeteren. Het programma richt zich op de Engelse taal in een zakelijke omgeving. Het programma is bovendien erg interessant voor secretaresses en medewerkers die in hun werk veel Engels moeten spreken.

Doel en opzet

In dit programma worden theorie, grammatica en praktijkoefeningen afgewisseld. De bijeenkomsten zijn inspirerend en uitdagend. Je gaat concreet oefenen met praktijksituaties. Hierbij word je begeleid door docenten met veel kennis en praktijkervaring met zakelijk Engels.

Alles wat je nodig hebt voor je studie vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier onder andere lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO Zakelijk Engels

Concreet en direct toepasbaar programma op MBO-niveau - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.