Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Middle Management - Kort en intensief

Versneld programma tot professioneel manager - 6 maanden

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je in korte tijd de vaardigheden die je nodig hebt als middle manager versterken? Dan is deze intensieve en praktijkgerichte opleiding iets voor jou. Deze opleiding is erg interessant voor mensen die binnenkort starten in een managementfunctie en zich hierop uitstekend willen voorbereiden. In een intensief programma ga je praktijkgericht aan de slag. Tijdens deze opleiding ontwikkel je leidinggevende vaardigheden waarmee je je medewerkers motiveert tot het sneller behalen van betere bedrijfsresultaten. Daarnaast leer je effectiever plannen en werken, werkprocessen verbeteren en omgaan met veranderingen. De opleiding wordt verzorgd door onze businesspartner ISBW.

Doelgroep

Je wilt je managementvaardigheden snel ontwikkelen. Je wilt dit omdat je binnenkort manager wordt en je je goed wilt voorbereiden. Dan is deze opleiding ideaal voor jou. Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor deze opleiding.

Doel en opzet

In het programma leer je zelfstandig de eigen werkprocessen helder te krijgen en deze aan te passen waar dat nodig is. Je ontwikkelt de vaardigheden om effectief te organiseren en te plannen. Elementen als: coördineren en herschikken van taken of persoonlijke interacties zijn hieraan onlosmakelijk verbonden. Ook timemanagement krijgt een prominente rol in deze module, omdat veel van je werkzaamheden (en het succes ervan) afhangen van een uitgebalanceerde agenda. Naast plannen en organiseren analyseer je je eigen rol als leidinggevende. Je leert leidinggeven in specifieke situaties en leert verschillende beïnvloedingsstijlen. Zo ben je straks in staat om je medewerkers te ondersteunen in hun werkzaamheden en hen te motiveren tot extra inzet.

Middle Management - Kort en intensief heeft dezelfde inhoud als het programma Middle Management. Het verschil is dat dit korte en intensieve programma versneld is gepland, waarbij je 2 modules tegelijkertijd volgt. Hiermee kom je snel en in een korte periode tot resultaat.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Middle Management - Kort en intensief

Versneld programma tot professioneel manager - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.