Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

NEN 3140 Werk­verantwoordelijke (WV) E-Learning

Veilig en verantwoord werken

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als Werkverantwoordelijke (WV) draag je de verantwoordelijkheid voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden en zorg je voor de bedrijfszekerheid van elektrische installaties. Ook zie je erop toe dat medewerkers voldoende zijn geïnstrueerd om hun werk veilig en verantwoord te kunnen uitvoeren. De NEN 3140 beschrijft hoe. Certificering is belangrijk. Hiermee laat je zien dat je veilig werkt, procedures kent en risico’s kunt inschatten. Een herinstructie is verplicht, zodat je kennis en vaardigheden actueel blijven. Deze training voorziet je in deze herinstructieverplichting. Je kunt deze training ook klassikaal volgen.

Je resultaat

Je blijft NEN-3140 gecertificeerd als Werkverantwoordelijke (WV). Je kennis en vaardigheden op het gebied van veilig werken nabij, aan of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied is weer volledig up-to-date. Je bent in staat toezicht te houden hierop en personeel voldoende te instrueren.

Doelgroep

Je bent verantwoordelijk voor het toezicht op het veilig uitvoeren van werk aan de elektrische installatie en het voldoende instrueren van personeel, of je wilt hiervoor verantwoordelijk worden.

Aanpak

Wij activeren en verbeteren kennis die reeds bij jou aanwezig is. Je koppelt die kennis direct aan je dagelijkse praktijk met behulp van actuele casuïstiek. Door middel van verschillende soorten (oefen)toetsmethoden wordt je kennis geborgd.

Je doorloopt de training volledig zelfstandig, in je eigen tijd en tempo. Je kunt op elk willekeurig moment starten.

Vooropleiding

Je hebt ruime ervaring met installatiewerkzaamheden.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

NEN 3140 Werk­verantwoordelijke (WV) E-Learning

Veilig en verantwoord werken

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.