Management en Leidinggeven

Goede managers en leiders zijn ontzettend belangrijk in deze snel veranderende wereld. Om om te kunnen gaan met alle veranderingen en uitdagingen van de moderne tijd, is het belangrijk...

Lees meer

Goede managers en leiders zijn ontzettend belangrijk in deze snel veranderende wereld. Om om te kunnen gaan met alle veranderingen en uitdagingen van de moderne tijd, is het belangrijk...

Lees meer

Goede managers en leiders zijn ontzettend belangrijk in deze snel veranderende wereld. Om om te kunnen gaan met alle veranderingen en uitdagingen van de moderne tijd, is het belangrijk...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Goede managers en leiders zijn ontzettend belangrijk in deze snel veranderende wereld. Om om te kunnen gaan met alle veranderingen en uitdagingen van de moderne tijd, is het belangrijk dat u als manager een stevige basis hebt in vorm van een opleiding. Bij NCOI Opleidingen vindt u een breed aanbod aan opleidingen op het gebied van management, leidinggeven en veranderingsmanagement. Schrijf u in en maak uzelf onmisbaar binnen uw organisatie. 

Opleidingen op het gebied van management

U wilt als leidinggevende doorgroeien in uw functie. Of u nu werkt in een groot of klein bedrijf of bij een overheidsinstelling, de rol van manager is veeleisend. U moet beschikken over vaardigheden waarmee u mensen kunt motiveren en faciliteren. NCOI Opleidingen biedt gerichte managementopleidingen om u goed voor te bereiden op die volgende stap, bijvoorbeeld Management voor de Gezondheidszorg, Management voor de Overheid en non-profit, Vrijetijdsmanagement, Modemanagement of Management van Onderwijs.

Veranderingsmanagement

Een organisatie moet zich continu verbeteren om succesvol te zijn. Daarom is veranderingsmanagement een van de meest actuele bedrijfskundige thema’s. NCOI Opleidingen biedt diverse opleidingen op het gebied van veranderingsmanagement, waaronder de Master of Business Administration (MBA) specialisatie Strategie, verandering en consultancy, de HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Veranderingsmanagement en de HBO-programma's Organisatie, Verandering en Coaching en Strategie en Verandering. Hierin leert u onder meer organisatieveranderingen in kaart te brengen en veranderprogramma's door te voeren. 

Als leidinggevende omgaan met weerstand

Als leidinggevende moet u niet alleen uw werknemers kunnen motiveren en stimuleren, maar ook leren omgaan met weerstand, vervelende situaties en afwijkende karakters van mensen. Om uw leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of verder te verdiepen, biedt NCOI Opleidingen diverse trainingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Basistraining Leidinggeven, Interne Communicatie en Samenwerking of Coachend Leidinggeven. Gedurende de trainingen ontwikkelt u uw eigen leiderschapsstijl en kiest u zelf welke motivatietechnieken het beste bij u passen. 

Managementvaardigheden


Bent u op zoek naar een compleet programma, waarin u uw managementvaardigheden verder kunt ontwikkelen? In het bijzonder succesvolle 1-jarige HBO-programma Managementvaardigheden komen diverse leiderschapscompetenties aan bod. In dit programma worden alle essentiële onderwerpen die u in de praktijk nodig heeft uitvoerig behandeld. Naast het versterken van uw persoonlijke kwaliteiten gaat u aan de slag met uw managementvaardigheden om processen en personen succesvol aan te sturen. In al onze opleidingen, programma's en trainingen wordt u opgeleid door docenten uit de praktijk met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om in te gaan op actuele onderwerpen. Bekijk ook onze trainingen op het gebied van Managementvaardigheden.